Horoscop
Înapoi la

Cum să fii cea mai bună iubită în funcție de zodie

Cum să fii cea mai bună iubită în funcție de zodie

Lorena Teacă

Pe parcursul relației, cuplurile întâmpină foarte multe greutăți, din cauza diferențelor de caracter sau de gândire. Cu toate acestea, fiecare femeie poate fi iubita perfectă în viziunea partenerului, dacă îndreaptă anumite defecte, din cauza cărora apar certuri frecvente.

Iată cum trebuie să se schimbe fiecare femeie, în funcție de zodie, ca să câștige titlul de „cea mai bună iubită”!

Berbec

Ai tendința de a grăbi lucrurile, dar ideal este să lași timpul să decidă, pentru ca lucrurile să decurgă natural. În plus, dai dovadă de foarte mult egoism, deoarece te gândești constant doar la nevoile și sentimentele tale, fără a le mai lua în calcul și pe cele ale partenerului. Încearcă să fii mai răbdătoare și empatică, iar certurile nu vor mai apărea.

Taur

Ești o femeie foarte implicată, generoasă și de încredere, care își ajută iubitul ori de câte ori acesta întâlnește un obstacol, dar dai dovadă de un spirit manipulativ exagerat. Pentru ca relația să funcționeze normal, încearcă să nu mai controlezi fiecare aspect al acesteia și ascultă din când în când și ce are de spus partenerul.

Gemeni

Cel mai mare defect al tău este că nu știi să apreciezi ce ai până în momentul în care pierzi totul. Astfel, dacă îți dorești ca relația să dureze la nesfârșit, nu mai dramatiza din nimicuri, nu mai ridica tonul la fiecare ceartă și nu-ți mai răni iubitul cu vorbe dureroase.

Doi oameni care răd și țin inimi în mâini

Rac

Se întâmplă deseori să te superi din nimicuri și nu știi să comunici eficient cu partenerul, pentru a rezolva problema. Trebuie să înveți să-ți exprimi mai clar sentimentele, nevoile și trăirile, pentru ca iubitul să îți poată îndeplini dorințele.

Leu

Îți dorești să ai control absolut asupra relației, doar tu să iei deciziile, să planifici și să impui regulile, dar acest lucru este extrem de dăunător pentru bunăstarea legăturii amoroase. Pentru a fi iubita perfectă, trebuie să înveți să te sfătuiești cu partenerul înainte de a hotărî ceva și să accepți că uneori atenția și timpul iubitului pot fi îndreptate într-o altă direcție.

Fecioară

Ești o fire agresivă și impulsivă, dar trebuie să te străduiești să vorbești frumos și calm cu partenerul, pentru a evita situațiile conflictuale. În plus, controlează-ți spiritul critic, pentru ca persoana de lângă tine să nu se mai simtă tot timpul analizată.

Balanță

Uneori devii mult prea dependentă de partener, făcând greșeala de a-l considera singura ta sursă de fericire. Este ideal să încerci să te descurci singură din când în când și să nu mai acorzi atât de multă atenție lucrurilor mici, nesemnificative. În plus, nu te mai gândi constant la cum este văzută relația ta din exterior!

Scorpion

Tinzi să crezi că partenerul îți aparține și-i întuneci toată libertatea de care are nevoie un om pentru a fi fericit. Acordă mai multă libertate celui de lângă tine și nu îl mai spiona constant din frica de a fi trădată.

Femeie care gătește și bărbat care o sărută pe obraz

Săgetător

Privești cu foarte multă indiferență legăturile amoroase, dar trebuie să înveți să fii mai sensibilă și diplomată. Încearcă să nu mai fii atât de intolerantă cu defectele iubitului și ai grijă la modalitatea în care îți exprimi gândurile.

Capricorn

Oferă mai multă atenție relației și fă tot posibilul ca planul profesional să nu mai eclipseze frumusețea legăturii amoroase. Ești o persoană care își dorește să progreseze constant, dar acest lucru nu trebuie să te facă să ceri de la partener mai mult decât acesta poate oferi.

Vărsător

Ești detașată, rece și indiferentă de multe ori, deoarece ești o persoană foarte analitică și gânditoare. Ceea ce trebuie să înveți este să gândești cu inima, nu cu mintea, pentru a nu mai controla absolut tot ceea ce transmiți.

Pești

Trăiești în lumea ta și consideri că relația ta trebuie să fie ideală, ca în filme. Ești foarte idealistă când vine vorba de partener, lucru care te face să fii constant nemulțumită de acesta. Trebuie să încerci să-l apreciezi pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce speri tu să fie!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.