Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cum să îl faci să-și recunoască greșelile, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Nu este întotdeauna ușor să-l faci pe un anumit tip să recunoască că a greșit și să își ceară iertare. Mai ales în cazul bărbaților foarte mândri sau foarte încăpățânați, trebuie să duci o adevărată luptă ca să-ți obții dreptatea, uneori doar pe jumătate. Mai sunt și acel gen de bărbați care chiar nu înțeleg unde au greșit și, în cazul lor, efortul este dublu.

Totuși, poți obține câteva sfaturi despre cum determini un tip să-și recunoască greșelile, dacă citești mai multe despre profilul său astrologic. Iată care sunt principalele metode, în funcție de semnul său din horoscop.

suparata

Berbecul

Atunci când greșește, evită să fii drăguță cu el până își dă seama de eroarea sa. Nu-i vorbi, nu-i răspunde la mesaje și nu te arăta gata să-i tolerezi orice, pentru că astfel nu va învăța niciodată să-ți ceară iertare. Spune-i ce te-a supărat, apoi lasă-l să-și asume responsabilitatea, indiferent cât de mult va dura acest lucru. Pe de altă parte, dacă chiar nu înțelege unde a greșit explică-i și nu îl respinge atunci când își cere iertare și arată că regretă ce a făcut.

Taurul

Taurul este dependent de apropierea fizică și emoțională. Dacă vrei să-i arăți că nu a procedat corect într-o anumită situație, pur și simplu arată-te detașată și indiferentă. Fă-l să-i fie dor de tine, așa cum obișnuiai să fii înainte de a te dezamăgi, să regrete veselia și căldura ta, dedicate numai lui. Fii neutră și politicoasă când îi vorbești, dar nu da nici un semn de apropiere. Curând va începe să se întrebe ce nu este în regulă și își va da seama unde a greșit, desigur și cu puțin ajutor din partea ta.

Gemenii

În cazul bărbatului Gemeni, trebuie să ai mai multă grijă pentru că nu își asumă ușor greșelile și tinde să se îndepărteze dacă simte prea multă presiune din partea ta. Cel mai bine te detașezi tu puțin de el și începi să-ți faci planuri care nu îl includ, să te întâlnești cu prietenii și să te distrezi, chiar și atunci când nu este prin preajmă. Va băga de seamă că ceva nu este în regulă și își va analiza mai atent faptele, pentru a descoperi dacă a greșit cu ceva. Iar dacă ține cu adevărat la tine, nu va întârzia să îți ceară iertare, pentru că nu vrea să te piardă.

Racul

Cu un tip atât de sensibil cum este Racul, adesea este suficient să-i spui unde a greșit și s-ar putea să-și recunoască destul de repede eroarea și să-ți ceară iertare. Dacă totuși nu o face, poți să-i scrii un mesaj în care să-i mărturisești cât te-a făcut să suferi. De regulă, manifestarea sinceră a emoțiilor tale îl face să simtă păreri de rău și să-și asume greșelile, după care va încerca din răsputeri să se revanșeze pentru suferința pe care ți-a produs-o.

Leul

Unul dintre cei mai mândri și egocentrici nativi, Leul va recunoaște destul de greu că ți-a greșit cu ceva. Dacă vezi că nu ține cont de ce-i spui, poți trece la măsuri mai dure pentru a-i arăta că ești supărată. Un gest care îl face să se gândească mai atent la faptele sale este de a-i da înapoi cadourile și lucrurile semnificative, precum o fotografie sau un obiect dăruit de el în care a investit din punct de vedere sentimental. În felul acesta, va înțelege că nu este de glumă cu tine și că trebuie să-ți ceară iertare.

Fecioara

Este greu să-l faci pe un bărbat Fecioară să înțeleagă că a greșit față de tine, pentru că în general se consideră foarte corect și tinde să-i învinuiască mai mult pe cei din jur, decât să-și recunoască erorile. Totuși, va simți că nu este ceva în regulă dacă nu îi mai soliciți ajutorul în diferite situații și îi arăți că te descurci pe cont propriu, mai ales dacă anterior îi cereai mereu sfatul. Dacă îi arăți că nu ai nevoie de el pentru a fi fericită, nativul Fecioară își va pune întrebarea dacă nu cumva a greșit față de tine și, chiar dacă nu îți va cere iertare, va încerca să repare lucrurile.

cearta

Balanța

Nu este foarte greu să-l faci pe bărbatul Balanță să-și recunoască greșelile, pentru că în general este foarte galant și atent la nevoile celorlalți. Are un simț ascuțit în ceea ce privește emoțiile femeii pe care o iubește și își va da seama imediat că este ceva în neregulă cu tine. Dacă vrei să-l necăjești, îl poți face  gelos râzând și dansând cu un alt tip, atunci când ieșiți împreună cu grupul de prieteni. Ca realiza pe dată că te-a supărat cu ceva și va încerca din să răsputeri să se revanșeze și să-ți arate ct regretă că te-a supărat. 

Scorpionul

Dacă reușești să-l faci gelos atunci când ești supărată pe el și îi stimulezi, în același timp, dorința, este o bună cale de a te răzbuna că te-a făcut să suferi, dar și de a deschide o discuție în care să-ți exprimi nemulțumirea. Dacă îi spui direct unde a greșit, bărbatul Scorpion ca nega și va încerca să scape de responsabilitate. Dar, dacă are senzația că te poate pierde, este mult mai sensibil la vorbele tale și s-ar putea să înțeleagă mai ușor cu ce te-a supărat. Bineînțeles, după ce îi va trece furia determinată de gelozie. 

Săgetătorul

Nimic nu-l deranjează mai tare pe bărbatul Săgetător decât faptul de a-l exclude de la activitățile tale, de a face lucruri fără el și a părea că te distrezi într-o lume la care el nu are acces. Deși este genul foarte independent și ține la spațiul său personal, sentimentul de a fi lăsat pe dinafară de persoana iubită i se pare insuportabil. Așa că, dacă vrei să-i tragi un semnal de alarmă că ți-a greșit cu ceva, arată-ți latura autonomă și fă lucruri distractive, care nu-l includ și pe el. Lasă-l să fie curios, dar nu exagera foarte tare, ci explică-i la un moment dat de ce ai procedat așa, pentru că există riscul să se îndepărteze de tine, văzând că îl ignori. 

Capricornul

Bărbatul Capricorn recunoaște greu că a greșit, dar când o face chiar crede ce spune și își cere iertare cu toată sinceritatea. Un lucru este sigur: nu suportă să fie ignorat, să nu-i mai vorbești și să te arăți rece și rezervată cu el. Dacă observă această purtare la tine, se va sesiza imediat și va încerca să afle cu ce te-a supărat. Chiar dacă nu va accepta de la început că a greșit, ține prea mult la relația sa ca să nu-și reconsidere purtarea și să-ți ceară, în cele din urmă, iertare. 

Vărsătorul

Vărsătorului nu poți să-i dai doar indicii prin gesturi sau comportare, atunci când ești supărată, ci trebuie să-l iei la o discuție serioasă și să-i spui clar ce te-a deranjat. Este genul de bărbat care face prea multe interpretări, iar dacă te porți rece cu el sau încerci să-l faci gelos, ar putea ajunge la concluzia că relația voastră s-a terminat, din cauza capriciilor și infidelității tale. Este preferabil să-i spui fățiș unde ți-a greșit, să-i vorbești despre suferința pe care ți-a produs-o, pentru că este receptiv la un astfel de comportament. Odată ce își va înțelege greșeala, îți va cere negreșit iertare. 

Peștii

trista

Cu bărbatul Pești poți folosi cel mai ușor latura sa hipersensibilă, pentru că este foarte atent la starea emoțională a persoanelor din jurul său. Dacă va vedea că ești tristă, indispusă sau rezervată cu el, va percepe imediat că se întâmplă ceva cu tine. Găsește momentul cel mai potrivit și vorbește-i despre greșeala sa, folosind termeni cât mai emoționali, pentru a-i arăta cât te-a rănit. Va rezona imediat la suferința ta și va recunoaște că a greșit (chiar și atunci când nu știe exact unde), apoi îți va cere iertare, pentru că vrea să te știe fericită. 

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!