Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum să-l faci să se întoarcă la tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te-ai despărțit de iubitul tău, dar încă nu te împaci cu ideea că nu mai sunteți împreună și cauți metode prin care să-l readuci în viața ta?

Astrele îți pot fi de ajutor: dacă vei cunoaște mai bine trăsăturile zodiei lui, vei ști cum să acționezi pentru a-l atrage din nou lângă tine. Desigur, funcționează mai ales dacă vă iubiți cu adevărat, dar nu ați știut cum să vă arătați sentimentele. Unele semne sunt menite să fie împreună și, mai devreme sau mai târziu, se vor împăca. Dacă se iubesc, unul sau ambii parteneri vor face eforturi pentru reconciliere. 

scena seductie

Iată cum îl poți aduce din nou la tine, în funcție de zodia lui. 

Berbec

Ca să te împaci cu un Berbec, trebuie să ții cont de personalitatea lui puternică. Nu-i arăta ce grozavă ești tu și nu încerca să-l faci să creadă că a pierdut ocazia vieții lui. Astfel de lucruri nu funcționează, pentru că te cunoaște prea bine. Încearcă mai degrabă să-i arăți alte laturi ale personalității tale, în special aceea de bun prieten și confident.

Nu grăbi lucrurile, păstrează-ți un ton încurajator și prietenesc, lasă-i timp să înțeleagă că vrea să fie cu tine. Încearcă să folosești acele momente în care gândurile lui nu sunt ocupate de altceva, pentru a-i aminti de tine. Scrie-i dimineața sau înainte de culcare, amintește-i de micile voastre momente intime și așteaptă să se decidă să facă primul pas. 

Taur

Atunci când te întâlnești cu un Taur, trebuie să-i dai cât mai multe dovezi de afecțiune, mai ales în public, pentru că bărbatul Taur adoră să fie considerat unic și dorit. Desigur, nu poți să-l mai săruți sau să-l mai iei de mână dacă v-ați despărțit, dar îi poți arăta în alte moduri dragostea ta. Pentru a face acest lucru, trebuie să te arăți dulce și blândă cu el, fără să pară că faci vreun efort sau că ai gândit dinainte cum să procedezi.

Dacă îl tratezi cu bunătate, te oferi să faci mici servicii pentru el sau pentru familia lui, îi amintești că se poate baza pe tine, că ai fost o parte importantă din viața lui și poți fi din nou, dacă vrea asta. 

Gemeni

Gemenii sunt greu de cucerit, pentru că nu mai vor să facă aceeași greșeală încă o dată. Atunci când vă despărțiți, bărbatul Gemeni pune în față numai lucrurile negative care s-au întâmplat între voi și nu își mai amintește de cele frumoase. Tu trebuie să reînvii momentele minunate, ba chiar să-i arăți că și acele lucruri care v-au făcut să suferiți au adus ceva important în viața voastră.

Dacă vrei să-l recâștigi pe bărbatul Gemeni, trebuie să fii onestă și deschisă cu el, nu să folosești tertipuri de seducție. Dacă pui toate cărțile pe masă în fața lui și îi spui că încă ții la el și îți dorești să fiți împreună, este posibil ca el să-și reconsidere decizia și să se întoarcă la tine. Dacă simte însă că îl minți cu ceva, nu va face niciodată acest pas. 

Rac

Unul dintre motivele pentru care bărbatul Rac se poate depărta de tine este acela că nu împărtășiți anumite valori și preferințe. În plus, deși este o persoană foarte sensibilă, care adoră să petreacă timpul cu tine, este important să-și păstreze și grupul său de prieteni. 

Dacă îl vrei înapoi pe bărbatul Rac, încearcă să te apropii de grupul lui de amici, să petreci timp cu el în acest context și să-i arăți că nu vei interveni între el și cei la care ține. Este important să fii în relații bune cu prietenii iubitului tău, pentru că opinia lor contează foarte mult pentru el. Ei s-ar putea teme că încerci să-l îndepărtezi și să-l izolezi, dar, dacă te arăți dispusă să intri în grupul lor, îți vor da votul de încredere și ai șanse mai mari să te împaci cu iubitul tău. 

Leu

Leul are nevoie de lucruri surprinzătoare și de aventură atunci când iubește, așa că nu este atras de o relație monotonă, în care îl obligi să devină mult prea casnic. Cu cât ești mai spontană și propui lucruri mai inedite, cu atât va vrea să stea mai mult lângă tine. 

Cea mai bună soluție pentru a-l readuce în viața ta este să fii cât mai îndrăzneață și să-l abordezi într-o manieră total neașteptată. Atrage-l într-o întâlnire nebunească și pasională, cumpără-i bilete la trupa lui preferată, încearcă să-l scoți din rutină. Poți face astfel de lucruri, dacă rămâneți prieteni după despărțire. Lasă-i libertatea de a a alege el momentul în care se întoarce la tine. Până atunci, distrați-vă doar ca între prieteni. 

scena seductie 2

Fecioară

După o despărțire, bărbatul Fecioară are sentimente foarte amestecate. Vrea să rămâneți prieteni, dar, în același timp, se simte stânjenit în preajma ta. Îi este greu să-ți vorbească și preferă să păstreze distanța. 

Trebuie să încerci să păstrezi cu el o relație de prietenie, dacă îl dorești înapoi în viața ta. Chiar dacă despărțirea a fost destul de neplăcută, el nu va nega că vă leagă sentimente puternice și că își dorește încă prietenia ta. Așa că folosește această relație de amiciție dintre voi pentru a sta în preajma lui și așteaptă cu răbdare momentul în care îți va propune să fiți din nou împreună. 

Balanță

Dacă s-a simțit rănit într-o relație, bărbatul Balanță nu mai lasă sentimentele să-l influențeze, ci preferă să se bazeze doar pe rațiune. Pune o mulțime de condiții ca să intre într-o nouă relație, de aceea este destul de greu să-l readuci în viața ta. Dar, chiar dacă îți arată că nu este interesat de o împăcare, în realitate, în mintea sa, face tot felul de scenarii și negocieri. 

Dacă vrei să-l recâștigi, trebuie să intri într-un adevărat joc de putere cu el, să folosești cele mai ingenioase acțiuni și cele mai deștepte cuvinte, pentru a-i trezi interesul. Dacă simte că îi cerșești atenția și că te rogi de el să revină în viața ta, îți va întoarce spatele. Dar, dacă îi dai cele mai inteligente și indiscutabile argumente că relația voastră a fost extraordinară, în ciuda despărțirii, nu va rezista prea mult și se va întoarce la tine. 

Scorpion

Este destul de greu să recucerești un Scorpion; propunerea de a-i rămâne prietenă sau încercările îndrăznețe de a-l seduce nu prea țin cu acești nativi circumspecți și destul de radicali în deciziile lor. În cazul bărbatului Scorpion, trebuie să joci un adevărat rol al întâlnirilor întâmplătoare, să creezi circumstanțe în care să vă vedeți, fără ca nimic să pară premeditat. 

Îi poți mărturisi că nu ai trecut total peste despărțirea voastră, fără să-i spui, desigur, că ai intenția să-i recâștigi inima. Bărbatul Scorpion nu suportă minciuna, așa că trebuie să-i servești măcar o parte din adevăr. Încearcă să creezi punți între voi, să-l suni din când în când să-i spui că încă te gândești la el, să-l asiguri că vei fi mereu alături de el, chiar dacă nu mai sunteți împreună. Această atmosferă de încredere și grijă constantă cu care îl învălui va face adevărate minuni la un moment dat. 

Săgetător

Atunci când trece printr-o despărțire, Săgetătorul are un pronunțat sentiment de eșec, peste care trece cu mare dificultate. Dacă te decizi că îl vrei înapoi, trebuie să vindeci mai întâi acest sentiment și să-i îndepărtezi stresul de a considera că a făcut o alegere greșită în viața lui. 

Poate că nu o spune, dar Săgetătorul chiar vrea să fie as în rezolvarea de probleme. Își dorește să repare tot ce nu funcționează, iar acesta este punctul pe care îl poți aborda dacă vrei să te împaci cu el. Îl poți invita la o discuție, ca să analizați împreună ce nu a mers în relația voastră, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli. Chiar dacă nu vorbiți explicit de o împăcare, nu va refuza invitația ta, pentru că vrea să rămâi cu impresia că a făcut întotdeauna tot posibilul ca să-ți fie bine. Stând împreună cu tine, va înțelege că este cel mai simplu mod să te facă fericită și sentimentul lui de eșec se va diminua pe măsură ce dorința de a fi din nou în relație va crește. 

Capricorn

Atunci când se desparte de cineva, bărbatul Capricorn are tendința de a tăia toate legăturile cu acea persoană. Dar, doar pentru că nu te mai sună și nu mai vrea să vă întâlniți, nu înseamnă că nu îi mai pasă. Va lăsa întotdeauna o portiță deschisă către tine, de exemplu, nu îți va da niciodată unfriend pe site-urile de socializare, pentru că vrea să simtă măcar un contact minim cu tine. 

Capricornul este printre puținele semne care chiar așteaptă să fie recucerite, de aceea munca ta de a-l aduce înapoi nu va fi la fel de grea ca în cazul altor zodii. Dar nu înseamnă că vei fi scutită de suferință, pentru că va trebui să faci singură toate eforturile de a-l căuta, de a intra cu el în vorbă. Un nativ Capricorn nu te va contacta niciodată primul, chiar dacă așteaptă să-i apari în cale. Dacă ești suficient de determinată și treci peste toate piedicile pe care le ridică intenționat ca să te testeze, arătându-i cât de mult te interesează persoana lui, este doar o chestiune de timp până ce legătura voastră se va relua.

Vărsător

Atunci când se desparte de cineva, Vărsătorul simte că a revenit la vechile obiceiuri dragi lui: solitudinea, nonconformismul, dispozițiile schimbătoare și chiar prieteniile cu beneficii. Iată de ce este destul de greu să-l faci să se reîntoarcă la tine în mod oficial. Decât o relație cu obligații, Vărsătorul s-ar putea să prefere o prietenie lipsită de pretenții. 

Deși este destul de improbabil să-l faci să se răzgândească imediat, nu este imposibil să-l aduci din nou în viața ta, dacă muncești din greu la acest lucru. Rămâi în relații de prietenie cu el, pentru că niciodată nu renunță la prietenii lui, dacă poate petrece momente plăcute și sincere cu ei. Încearcă să-ți folosești creativitatea și adu-i cât mai multe momente distractive în viață, surprinde-l cu planuri inedite și îl vei face să-ți mănânce din palmă. Când va înțelege cât de fascinantă poate fi viața împreună cu tine, sigur îl vei aduce înapoi în relație. 

seductie

Pești

Peștii nu renunță prea ușor la ceea ce simt pentru persoana iubită. Totuși, un nativ din Pești nu vrea să facă el primul pas și să pară prea sentimental. Dacă îi arăți că despărțirea voastră ți-a frânt inima și nu poți trăi fără el, ai șanse mari să-i trezești interesul. Dar trebuie să fii cu adevărat sinceră în emoțiile tale, pentru că ceea ce îl impresionează este onestitatea. Dacă încerci să-i servești sentimente contrafăcute, își va da destul de ușor seama și vei distruge orice punte între voi. 

Deci, dacă vrei să te împaci cu un bărbat din zodia Peștilor, spune-i, pur și simplu, acest lucru și nu te sfii să plângi și să îți arăți suferința în fața lui. Chiar dacă se ferește să-și arate propriile emoții, nativul Pești este foarte impresionat când cineva își pune inima în palmă înaintea sa. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56139 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48324 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47444 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44944 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39977 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)