Horoscop
Înapoi la

Cum să pui mâna pe bărbatul pe care îl placi, în funcție de zodia lui

Cum să pui mâna pe bărbatul pe care îl placi, în funcție de zodia lui

Irina Lungu

Dacă vrei să-l cucerești, trebuie mai întâi să arunci o privire asupra trăsăturilor zodiei lui. Acestea îți pot ușura munca!

Fiecare semn zodiacal își dorește ceva diferit într-o relație. Dar, înainte de a trece la lucruri serioase, trebuie să-i arăți că ești interesată de el și că ești cea mai bună pentru el.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

alegi-barbat-dupa-zodie

Berbecul crede că o relație bună ar trebui să înceapă cu joaca dintre o pisică și un șoarece.Nu vrea să alerge după tine pentru totdeauna, însă vrea cu siguranță să existe o mică provocare. Cucerirea lui poate fi mult mai ușoară decât pare, dar păstrarea lui în viața ta este ceva mai complicat. Berbecul are mult șarm pe care îl poatre folosi în cazul tău și, dacă nu ești atentă, te va conduce în pat și apoi te va părăsi pentru următoarea cucerire. Nu îți fie teamă să-i spui nu din când în când. Fă-l să te caute și nu îi dezvălui toate secretele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Indiferent de ceea ce face Taurul în viață, el caută întotdeauna stabilitate. În carieră, în dragoste și cu propria persoană, stabilitatea este ceea ce îl face să se simtă bine. Dacă vrei să-l cucerești, trebuie să-i arăți că poți aduce stabilitate în viața sa. Taurul apreciază oamenii care intră definitiv în viața lui. Dacă vrei să pui mână pe el, trebuie să-ți dorești o relație pe termen lung cu el. Taurul va dori să vadă la tine dorința de ceva serios, astfel încât să știe la ce să se aștepte de la tine mai târziu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este o persoană fermecătoare și captivantă și, dacă vrei să-l cucerești, trebuie să fii pregătită pentru orice. El este genul de persoană care dorește să pornească în aventuri la miezul nopții, escapade de weekend și orice altceva care îi stârnește curiozitatea. Femeia pe care acesta o consideră atractivă este cineva căruia nu îi este teamă să-și arate latura distractivă și care este mereu în căutarea unui fior. Ieși din zona ta de confort, renunță la timiditate și nu fi rezervată! Chiar dacă vei părea agitată, el va fi inspirat de abilitatea ta de a încerca lucruri care te sperie și îl vei atrage și mai mult.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Surse foto: Pixabay.com

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate
Incepe quiz
Îți ghicim zodia în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.