Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum să știi dacă un bărbat Berbec te respinge (12 semne)

Ramona Jurubita
Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Berbecii nu sunt întotdeauna pașnici și comunicativi, au și momente în care adoptă o atitudine indiferentă și resping pe toată lumea. Această latură a lor îi face pe ceilalți să simtă o atracție ieșită din comun față de ei pentru că, până una alta, toți aspirăm la lucrurile care par greu de obținut.

Cei care vor să își arate abilitățile de cuceritori, încearcă tot posibilul să se apropie de un Berbec, pentru a se mândri cu victoria de a îmblânzi o persoană care se lasă cu greu sedusă. Există și posibilitatea ca un om extrem de îndrăgostit să nu simtă respingerea acestor nativi și să încerce să le intre în grații, chiar dacă ei își arată lipsa de interes.

Bărbat nemulțumit de partenera care încearcă să îl sărute

Cu bărbații născuți sub acest semn zodiacal situația este și mai complicată pentru că lor le place să facă pe inabordabilii și se simt mai importanți atunci când resping. Iată 12 semne care arată că un nativ Berbec te respinge și nu dorește o relație cu tine:

 1. Nu îți face complimente
  Berbecul ridică pe un piedestal femeia pe care o dorește și are grijă să o complimenteze cât mai des, astfel încât să o facă să se simtă specială. Dacă nu te-a făcut niciodată să te simți apreciată, atunci nu vrea să aibă legătură cu tine și îți poți lua gândul de la el.
 2. Nu îți acordă atenție
  Acest nativ nu risipește niciodată bani sau energie dacă nu simte că este cazul. La fel se întâmplă și în interacțiunea cu alte persoane, el nu acordă atenție celor pe care îi consideră neimportanți sau pe care nu îi vede prezenți în viitorul lui. Dacă nu este atent și grijuliu cu tine, nu are gânduri serioase.
 3. Nu poartă conversații profunde cu tine
  Aceast bărbat este foarte profund și în relații vrea să atingă cel mai înalt nivel de apropiere cu patenera. Dacă nu are discuții interesante cu tine, despre viață sau sensul vieții, atunci nu simte că ești aleasa. Conversațiile fără esență sunt semn de respingere și nu ar trebui să îți mai faci speranțe.
 4. Nu dorește să ajungă cu tine în pat
  Berbecii pun mare accent pe viața amoroasă, iar dacă un nativ născut sub acest semn zodiacal nu încearcă să te conducă în dormitor, nu vrea nimic mai mult de la tine. Tatonările dintre voi pot reprezenta o simplă joacă pentru el, dar în niciun caz nu își dorește să meargă mai departe cu tine. Dacă te ține la distanță când vine vorba de acest capitol al vieții lui, nu dorește o relație serioasă.
 5. Nu îi pasă unde ești și ce faci
  Un semn sigur de respingere este lipsa actelor de gelozie pentru că Berbecul vrea întotdeauna să își marcheze teritoriul și nu permite ca iubita să plece undeva fără ca el să știe. Dacă poți face orice și nu te întreabă niciodată unde ești, sigur nu vrea să fie cu tine și chiar se bucură că are câteva momente de răgaz.
 6. Nu este entuziasmat în prezența ta
  Berbecul este întotdeauna plin de viață și împarte energia lui molipsitoare peste tot. Dacă vezi că atunci când apari, se schimbă brusc, s-ar putea să îl deranjeze prezența ta. Oferă-i libertate dacă observi că nu se simte bine când încerci să stai lângă el pentru că acesta este un alt semn de respingere.
 7. Îți spune că are nevoie de spațiu
  Aceasta este o metodă elegantă prin care încearcă să îți transmită faptul că insistențele tale îl deranjează. El nu îți va spune direct că se simte agasat de tine, dar va invoca nevoia de a sta mai mult timp singur, ceea ce înseamnă că este mai fericit atunci când nu ești prin preajmă.
 8. Are un limbaj obscen de față cu tine
  Berbecul este tandru, iubitor și sensibil atunci când simte că și-a găsit sufletul pereche. Nu ești tu persoana pe care și-o dorește alături dacă vorbește urât cu tine sau cu ceilalți atunci când tu auzi, având în vedere că el nu riscă să scadă în ochii celei pe care o vrea alături pentru toată viața.
 9. Nu face compromisuri de dragul tău
  El va face totul pentru fericirea persoanei iubite, ba chiar va renunța și la dorințele lui. Dacă neglijează nevoile tale, dar are grijă ca lui să nu îi lipsească nimic, te respinge în cel mai dur mod posibil. În general, Berbecul se preocupă de starea celor din jur, dar nu te vrea lângă el dacă nu îi pasă de tine nici măcar puțin.
 10. Flirtează cu alte persoane
  Berbecul este loial și sincer într-o relație așa că nu va îndrăzni să își supere jumătatea, uitându-se după alte persoane de sex opus. Dacă totuși face asta în timp ce tu încerci să te apropii de el, acesta este un semn grăitor de respingere. Nu încerca să fii cu un om care mai are ochi și pentru altcineva fiindcă vei suferi în viitor, chiar dacă la început pretinzi că treci cu vederea această întâmplare.
 11. Nu își face planuri cu tine
  Acest nativ devine vistător atunci când se îndrăgostește și se străduiește să îi facă pe plac partenerei. Poți considera că te respinge cu vehemență dacă față de tine nu face nici măcar un gest de apropiere, pentru că el organizează întâlniri romantice, petreceri surpriză, cumpără cadouri speciale și planifică viitorul alături de acea persoană specială.
 12. Este mereu ocupat
  Berbecul se dedică în totalitate celei cu care alege să își împartă viața și renunță la orice lucru important doar de dragul de a fi cu ea. Nu vrea să stea prea aproape de tine dacă nu își face timp pentru întâlnirile pe care ți le dorești. Mai bine ai pune stop legăturii dintre voi în care doar tu faci pași spre o relație, în timp ce el evită să stea lângă tine.

Ar fi bine să îi lași în pace pe cei născuți în zodia Berbec în cazul în care se comportă așa cu tine. Ei sunt diplomați și nu ar spune direct că nu vor să te mai vadă prin preajmă, dar încearcă să arate prin gesturi că nu sunt interesați de persoana ta. Fii atentă la detalii atunci când interacționezi cu ei și îți vei da seama ce ai de făcut în continuare, vei ști dacă să pleci sau să rămâi.

Citește și: 10 motive pentru care Berbecii sunt cei mai buni la pat

Surse articol: HernormZodiacguidesRelrules

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta