Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cum să te eliberezi de energia strămoşilor tăi şi să îţi cureţi karma

Ionelia Olteanu

Dacă ai unele momente în care simţi că ceva nu merge şi că ar putea avea legătură cu un trecut mai îndepărtat, poate fi vorba despre o anumită energie provenită de la strămoşi. Acest lucru mai poartă denumirea de karmă familială.

Ce este karma familială?

Karma de familie este karma care provine din linia de sânge a strămoşilor, de la părinţi către tine. Dacă tatăl tău ar fi ce mai dezvoltat din punct de vedere spiritual din familie şi ar avea cinci fraţi, el ar fi purtătorul „blocajelor energetice” din linia karmică familială. El poartă această sarcină încă de la naştere şi o va avea toată viaţa. Este vorba despre o pierdere de energie fie prin mijloace fizice şi verbale, fie complet energetică şi subconştientă.

Acest lucru poate afecta interacţiunea cu familia la un nivel inconştient. Dacă te consideri sensibilă şi eşti născută din doi părinţi încărcaţi spiritual, se poate spune că trebuie să porţi o sarcină dublă de energie. Există multe cazuri în care se întâmplă să nu ne înţelegem în mod natural cu părinţii şi uneori acest lucru are legătură cu energiile şi experienţele trecute. 

karma

Modelele familiale sunt transmise de la strămoşi către străbunici, mai apoi către bunici şi părinţii care ni le transmit nouă. Spre exemplu, bunica este o persoană foarte blândă. Are întotdeauna grijă de ceilalţi şi se lasă folosită de cei din jur. Bunicul este o persoană care bea şi fumează foarte mult. Mama va fi o persoană care dispune de o energie care presupune sacrificiul de sine. Acest lucru poate însemna că mama poate manifesta o totală lipsă de iubire pentru ea sau pentru proprii copii. Aceste concepţii sunt transmise aşa cum se întâmplă cu opresiunea, adevărul fals sau ierarhia

Tu, în calitate de copil al părinţilor tăi, ai karma ADN-ului a ceea ce ţi-a fost transmis. Aceasta poate fi incredibil de uşoară sau extrem de intensă. Este specific pentru fiecare dintre noi.

Trăsăturile care îţi arată că eşti purtător al karmei familiale:

- dintre părinţi şi fraţi, eşti persoana cea mai dezvoltată spiritual şi cea mai conştientă;

- întotdeauna te-ai simţit diferită de cei din familia ta;

- câteodată te îmbolnăveşti fără să înţelegi de ce şi ai sentimentul că porţi greutatea lumii pe umerii tăi;

- ai fost de mai multe ori implicată în chestiuni ciudate de familie.

greutate

Cum te eliberezi de energii?

Cei din jur poate că nu vor reuşi să rezoneze cu partea ta „diferită” şi în contradicţie cu perspectiva lor asupra vieţii. Eliberarea de energia strămoşilor înseamnă, în primul rând, eliberarea energiei şi emoţiei din propria viaţă. Este vorba despre a privi în interiorul tău şi de a descoperi în ce măsură trăieşti prin setul de iluzii al părinţilor, prin ceea ce ei fac, bazându-se pe frică şi judecată.

Vei spune „nu” temerilor şi iluziilor lor dar, în acelaşi timp vei vedea că părinţii tăi nu se regăsesc în aceste temeri şi iluzii. Ei sunt simpli călători cosmici care încearcă pur şi simplu să îşi îndeplinească misiunea sufletească.

Odată ce simţi asta, le poţi simţi inocenţa şi poţi ierta. Ei au făcut tot posibilul să îţi fie bine şi să te iubească.

Cum poţi transforma modelele de familie?

Este nevoie de o introspecţie profundă şi, uneori, de meditaţie pentru a ajunge la nucleul oricărei probleme recurente din viaţa ta. Ele sunt rezultatul modelelor comportamentale pe care, odată ce le-ai înţeles pe deplin, poţi începe să le schimbi.

Tot ceea ce trebuie să ştii este faptul că eşti plină de putere. Unul dintre primii paşi spre eliberarea de energie este pur şi simplu să crezi că eşti puternică.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta