Horoscop
Înapoi la

Cum se revanșează față de tine când ți-a greșit, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Greșeala este omenească, spune o vorbă din popor. Dar poate mai important este nu să recunoști că ai făcut-o de oaie, ci să te revanșezi față de cel iubit. Fie că a uitat de aniversare sau a întârziat la întâlnire, fiecare zodie are modul său prin care își cere iertare partenerului.

Iată cum te împacă, în funcție de semnul său astrologic, și la ce să te aștepți data viitoare din partea lui.

Berbec. Este foarte onest și spune lucrurilor pe nume, ceea ce înseamnă că nu îi este greu să recunoască atunci când greșește. Totodată, el nu își va cere niciodată scuze când știe că nu a greșit, dar atunci când o face, cel mai probabil va încerca să te împace făcându-ți cinste cu un pahar cu vin.

Taur. Probabil că este cel mai greu lucru să primești scuze din partea unui bărbat Taur. Este foarte încăpățânat și nu își va admite vina decât dacă ai dovezi sau martori. Când totuși se întâmplă acest lucru, o va spune din suflet și se va revanșa într-un mod sincer, propunând să ieșiți la restaurantul tău preferat.

Gemeni. Este, de obicei, prea indiferent pentru a-și cere iertare. Nu va ști ce anume a făcut pentru a-și cere scuze sau cel puțin nu va vrea să înțeleagă. El va trece foarte repede peste o întâmplare pe care pe tine te-a deranjat și de aceea nu va considera că a făcut nimic rău. Așadar, dacă se întâmplă să vrea să se revanșeze o va face cumpărându-ți un cadou scump.

Rac. Este intuitiv și emoțional, ceea ce înseamnă că nu va greși prea des. Însă atunci când se va întâmpla, își va cere scuze de 1000 de ori și va face absolut orice îi va sta în puțină pentru a-ți reintra în grații. Se va revanșa prin intermediul unui lucru făcut manual, pentru care a depus mult efort să-l realizeze.

Leu. De obicei, este genul care scapă basma curată chiar și după ce a făcut ceva cu adevărat rău. Este fermecător și persuasiv, încât probabil te va face ca într-un final să te simți tu cea vinovată pentru ceva ce a făcut el. Dacă totuși vede că nu îți trece supărarea, va încerca să se revanșeze cu un weekend romantic petrecut la munte.

Fecioară. Nu te va răni niciodată în mod intenționat, dar dacă o va face, va lua măsuri imediat pentru a-și îndrepta greșeala. Te poți aștepta la un discurc lung, din inimă, în care va explica cât de rău îi pare pentru ce a făcut. Va încerca să se revanșeze cu o scrisoare de dragoste, în care îți va spune cât de mult însemni pentru el.

Balanță. El va face tot posibilul pentru a se asigura că nu vor exista disensiuni în relația voastră. Atât de mult preferă să evite conflictul, încât va avea un comportament exemplar. Totuși, dacă greșește, va încerca să te împace cu desertul tău preferat.

Scorprion. Nu crede că există greșeli pe lumea asta, ci că totul depinde de modul cum se aliniază planetele în acea zi. De ce ar trebui să-și ceară scuze pentru ceva căruia cel mai probabil îi va aduce beneficii celeilalte persoane? Cum își va cere scuze dacă ți-a greșit? Simplu, nu o va face.

Săgetător. Nici el nu este un nativ care se împacă prea bine cu scuzele, însă comunicarea este punctul lui forte și acesta va fi atuul lui. Ori va încerca să devieze subiectul, ori te va face să râzi în hohote, până când vei uita motivul pentru care te-ai supărat.

Capricorn. El va considera că înrăutățește situația dacă își cere scuze și ar prefera să îndese gunoiul sub preș. Totuși, când decide să se revanșeze, o va face într-un mod sensibil și onest, adică un cadou special, ce va simboliza iubirea lui pentru tine.

Vărsător. Aștepți degeaba scuze din partea unui Vărsător, pentru că s-ar putea să dureze o eternitate. Cel mai bun lucru pe care îl poți obține după o ceartă nu scuze din partea lui, ci faptul că se va îndura să audă și părerea ta despre situația respectivă.

Pești. El își va cere scuze cu ușurință atunci când va greși, pentru că urăște pur și simplu să îți rănească sentimentele. Știe, de asemenea că unele situații nu necesită scuze, ci o soluție. Când vrea să se revanșeze îți va face cadou un playlist cu melodiile tale preferate.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.