Horoscop
Înapoi la

Cum se sabotează fiecare zodie

Ionelia Olteanu

Încrederea în sine este importantă pentru fiecare persoană, iar acest lucru se vede și în relația cu ceilalți. Deși ne place să credem că avem numai părți bune și că luăm întotdeauna deciziile corecte, există unele momente care demonstrează că nu e deloc așa, chiar dacă ne dorim ca totul să iasă bine și să evităm dificultățile care ne-ar putea strica ritmul.

Astrele pot avea o influență importantă asupra acțiunilor fiecăruia, astfel că trebuie să fim atenți, ca să nu contribuim la eventuale eșecuri. Zodiile au uneori „talentul” de a face în așa fel încât totul să iasă pe dos.

femeie cu o balanta

Uite cum se sabotează fiecare zodie

Berbec. Deși au un caracter nobil și vor întotdeauna să facă bine celor din jur, nativii zodiei Berbec sunt înzestrați cu o ambiție cu care exagerează de cele mai multe ori, ceea ce poate conduce la eșec. Cei din jur le acordă ajutorul ori de câte ori au nevoie, dar încăpățânarea nu le dă voie să vadă de fiecare dată acest lucru. Atunci când cred că totul li se cuvine, viața are grijă să le demonstreze contrariul.

Taur. Nicio zodie nu se pricepe la fel de bine ca Taurul să întoarcă lucrurile împotriva lui. Are grijă să își facă dreptate de unul singur, dar nu realizează că, de fapt, contribuie la săparea propriei gropi. Tinde să cântărească prea mult lucrurile pe care le face sau le spune, ceea ce va conduce de cele mai multe ori la eșec.

Gemeni. Pentru cei născuți în zodia Gemeni, propriul interes este cel mai important. Rareori le pasă de problemele celorlalți, tocmai pentru a le fi lor bine. Acest lucru nu face decât să îi tragă înapoi, ajungând să constate eșecuri pe toate planurile. Ar fi bine să fie mai generoși, pentru că ceea ce oferă pot să și primească înapoi.

Rac. Racii sunt persoane foarte generoase, care se neglijează pe ei pentru a fi alături de ceilalți. Se așteaptă să le fie întoarse favorurile, dar realizează curând că nu e cazul. Se supără, însă le trece și nu încearcă să găsească un răspuns, ci doar depun eforturile necesare pentru a reveni pe calea cea dreaptă.

Leu. Spiritul conducător al Leilor îi determină să lupte în orice minut pentru ceea ce vor, lucru care îi face să fie prea fixați pe propriile obiective, ignorând alte eventuale piedici, la care nu s-ar fi gândit. Pot constata cu surprindere că au ajuns să se saboteze singuri din dorința de a ajunge cât mai sus.

Fecioară. Cei născuți în zodia Fecioarei au plăcerea de a-i face pe ceilalți să creadă că sunt perfecți și că tot ceea ce realizează contribuie la binele lumii. Cei din jur au adesea ocazia să le demonstreze însă că roata se întoarce și că lucrurile pot ieși anapoda, dacă nu se gândesc la consecințele faptelor lor. Se sabotează singuri prin perfecționism.

femeie cu un glob

Balanță. Dacă nu le sunt îndeplinite dorințele pe moment, nativii zodiei Balanță bat din picior până primesc ceea ce vor. Toate acțiunile lor sunt menite să contribuie la propria stare de bine, dar mai târziu își vor da seama că au greșit și că totul s-a întors împotriva lor.

Scorpion. Acești nativi sunt adesea sensibili și delicați, dar se ascund în spatele unei fațade reci și dure. Le place să se vorbească despre răutatea și spiritul lor răzbunător, pentru că astfel își maschează vulnerabilitatea. Se sabotează singuri prin această atitudine, fiindcă țin la distanță oamenii care i-ar putea face fericiți.

Săgetător. Cei născuți în zodia Săgetător au grija să își hrănească permanent curiozitatea. Tocmai din cauza faptului că vor să știe cât mai multe au tendința de a fi indiscreți, ceea ce ar putea să deranjeze. Cei din jur nu vor fi de acord să se supună unui interogatoriu doar pentru a le satisface nevoia de cunoaștere. Acest lucru va determina unele eșecuri în viața Săgetătorilor, mai ales în relația cu ceilalți. 

Capricorn. Capricornul este caracterizat de consecvență și perseverență, ceea ce îl face să se mențină pe linia de plutire cât de mult poate. Orice activitate care îl scoate din zona de confort va constitui o ocazie de apariție a unui eventual eșec. Trebuie doar să fie cu mintea mai deschisă și să întâmpine orice provocare cu optimism. Se sabotează singur prin teamă.

Vărsător. Energia pe care o are Vărsătorul nu poate fi comparată cu nimic. Tot timpul este în acțiune și muncește în fiecare zi pentru a se face remarcat. Totuși, are momente în care nu reușește să se concentreze, iar acest lucru poate provoca mici scăpări care îl afectează atât de plan personal, cât și profesional.

Pești. Spre deosebire de celelalte zodii, Peștii se fac remarcați prin câteva caracteristici mai puțin bune, care sunt sursa tuturor problemelor pe care le au. Posesivitatea și gelozia nu le permit să ia în calcul sfaturile celorlalți, care le vor doar binele. Ar trebui să se liniștească și să capete mai multă încredere în ei, pentru că se sabotează singuri.

Fiecare zodie în parte are momente în care nu reușește decât să își încurce propriile planuri și să contribuie la mersul pe dos al lucrurilor, doar din dorința de a face bine. Așa se sabotează zodiile singure!

Surse foto: iStock

Articolul urmator De ce nu poți să te iubești așa cum ar trebui și ai merita, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.