Horoscop
Înapoi la

Cum stai cu banii în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu banii în luna iulie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cu Jupiter în conjuncție cu Pluto chiar în ultima zi din iunie, luna iulie începe sub bune auspicii din punct de vedere al banilor. Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele răspund nevoilor lor, asigurându-le bonusuri, prime și profituri din diverse afaceri. 

Veștile bune durează până în jurul datei de 15 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu Pluto, făcând ca economiile noastre să se evapore din ce în ce mai repede, din cauza unor cheltuieli exagerate, legate de vacanță și de distracții. Pe 27 iulie, Jupiter în sextil cu Neptun ne va face să ne încredem în tot felul de promisiuni neacoperite și să ne amăgim că investițiile noastre sunt un adevărat succes. În realitate, dacă nu suntem atenți s-ar putea să pierdem sume importante din cauza unor persoane care profită de naivitatea noastră.

zodiac 

Dar cum va sta cu banii fiecare zodie în parte în luna iulie? Iată răspunsurile care ne vor ferici sau ne vor da motive de îngrijorare

Berbecul

Dacă vrei mai multă siguranță, trebuie să pui ordine în anumite probleme financiare care trenează de ceva vreme. În iulie, te vor ajunge din urmă datorii și facturi pe care va trebui să le plătești, dacă nu vrei să te confrunți cu dificultăți și mai mari. Banii îți vor ajunge cât să te descurci relativ modest, fără cheltuieli exagerate. O sumă restantă dintr-un proiect la care ai participat va întârzia să apară, ceea ce îți va crea un dezechilibru și mai mare în buget. 

Taurul

Faptul că vei reveni la vechile obiceiuri legate de felul în care folosești banii nu-ți va fi de ajutor. În prima parte a lunii iulie vei fi în elementul tău și vei avea destui bani ca să-ți satisfaci toate capriciile. Dar vei exagera cu cheltuielile, iar de pe 15 iulie, vicleanul Pluto nu va mai fi atât de darnic cu tine. S-ar putea să te trezești cu datorii și să fii nevoită să faci împrumuturi, dar ce este mai neplăcut, vor apărea discuții și certuri cu partenerul, care îți va reproșa că nu ești chibzuită.

Gemenii

Astrele vor fi binevoitoare cu tine în luna iulie și îți vor aduce sume de bani din mai multe surse, chiar dintr-un loc de unde nici nu bănuiești. Chiar dacă nu te vei îmbogăți atât de repede, vei avea destui bani ca să îți satisfaci așteptările, legate de vacanță, de cheltuieli zilnice și de anumite achiziții, ba chiar vei face și mici economii. Ai grijă la ultimele zile ale lunii, pentru că pe 30 iulie Mercur, protectorul tău, va intra în combinații nefavorabile, fiind în opoziție cu Jupiter, în trigon cu amăgitorul Neptun și în cuadratură cu înșelătoarea Lilith. 

Racul

Luna Plină în Capricorn de pe 5 iulie prevestește stabilitate financiară pentru tine, mai ales că vei fi destul de cumpănită și nu vei face cheltuieli exagerate. Totuși, după 15 iulie, vor apărea mici probleme pentru că trebuie să faci niște cheltuieli în plus legate de casă, de renovări sau achiziții locative. O sumă suplimentară primită pe neașteptate de tine sau de partenerul tău va schimba situația în bine. 

Leul

Norocul îți surâde în prima parte a lunii iulie, mai ales că Soarele, protectorul tău, va fi în conjuncție cu Mercur și în sextil cu Uranus pe 1 iulie, aducând inspirație, spirit de persuasiune și creativitate în relațiile tale. Iată de ce tot ce ți-ai propus în materie de bani va merge strună, fie că ceri o mărire de salariu, obții un împrumut important sau închei un contract avantajos. Profită de aceste beneficii până pe 14 iulie, când Soarele va fi în opoziție cu Jupiter, iar riscul de a cheltui mai mult decât îți poți suporta este foarte mare. 

Fecioara

Ca și în cazul Gemenilor, guvernați tot de Mercur, o bună parte a lunii iulie vei fi în echilibru din punct de vedere financiar. S-ar putea să începi noi colaborări, să avansezi în ierarhie sau să faci o investiție profitabilă, astfel că vei avea acces la noi resurse financiare. Ai grijă, totuși, că spre sfârșitul lunii, interacțiunile stranii ale lui Mercur te vor pune într-o poziție dificilă și va trebui să cheltuiești o sumă importantă ca să ieși din necaz. 

bani

Balanța

Anumite probleme apărute la locul tău de muncă ar putea avea drept consecință un dezechilibru financiar, așa că fii cu băgare de seamă în luna iulie. Pe 10 iulie, Venus, protectoare ta, este în sextil cu Chiron, așa că te poți baza pe ajutorul unor prieteni sau apropiați pentru a depăși dezechilibrul din bugetul tău. Totuși, nu trebuie să te lași amăgită. Pe 27 iulie, sextilul dintre Venus și Lilith și cuadratura cu Neptun îți vor aduce noi vești dezamăgitoare, legate de un ajutor financiar la care sperai. 

Scorpionul

Luna iulie va decurge fără probleme financiare în cazul tău, ba chiar s-ar putea să primești o veste bună pe 14 iulie, când Marte, protectorul tău, se va afla în conjuncție cu Chiron. Vei avea suficienți bani pentru orice investiție pe care ți-o propui, indiferent că vrei să pleci în vacanță sau să te căsătorești. Este posibil să primești propuneri pentru anumite activități creative, care îți vor aduce noi resurse în viitorul apropiat. 

Săgetătorul

Îți va merge bine aproape întreaga lună iulie și vei obține mici colaborări care te vor ajuta să-ți suplinești veniturile, dar vei cheltui destul de mulți bani, fără să ții nici o socoteală. iată de ce sfârșitul lui iulie te va găsi destul de strâmtorată și vei accepta să lucrezi în condiții destul de grele, pentru sume derizorii. Jupiter, protecorul tău, se află în sextil cu Neptun pe 27 iulie și în cuadratură cu Lilith pe 28, astfel încât bunele tale intenții ar putea fi înșelate de persoane care vor să te folosească, fără să-ți răsplătească eforturile. 

Capricornul

Vei beneficia de influența pozitivă a Lunii Pline, care strălucește în semnul tău pe 5 iulie, astfel încât vei avea exact sumele de bani necesare pentru viața de zi cu zi, ba chiar îți vei permite să te răsfeți cu mici cadouri și călătorii scurte. Nu uita, însă, să pui deoparte bani, pentru că ai nevoie de economii pentru cheltuieli importante, ce vor apărea în lunile care urmează. Pe 1 iulie, Saturn, planeta ta tutelară, părăsește semnul Vărsătorului, așa că vei avea o manieră mai echilibrată de a-ți planifica cheltuielile, ca să nu mai simți că banii se evaporă imediat. 

Vărsătorul

Cu Saturn părăsind semnul tău chiar pe 1 iulie, te vei simți mai liberă ca niciodată, dar acest lucru are și o latură mai puțin pozitivă. Vei avea tendința să faci cheltuieli exagerate, să mergi tot timpul la shopping, să cumperi chiar și lucruri de care nu ai nevoie, doar ca să simți nevoia că trăiești din plin. Deși nu-ți lipsesc resursele și poți găsi oricând bani pentru plăcerile tale, te vei resimți la sfârșitul lunii, dacă nu-ți temperezi impulsurile dezlănțuite. 

ploaie bani

Peștii

Trigonul dintre Soare și protectorul tău, Neptun, de pe 12 iulie, îți aduce vești destul de bune, legate de bani. Vei primi o sumă neașteptată, fie că este o primă, un împrumut pe care l-ai făcut mai demult și nu mai sperai să-ți fie înapoiat sau bani dintr-un proiect mai vechi. Este posibil, chiar, să beneficiezi de o mică moștenire. Sfârșitul lui iulie îți va aduce unele cheltuieli, dar vor fi pentru cei dragi sau pentru cauze bune, așa că nu îți va părea rău de banii dați. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.