Horoscop
Înapoi la

Cum stai cu dragostea în iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu dragostea în iulie, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna iulie aduce schimbări benefice în viața sentimentală a zodiilor, în primul rând pentru că Venus, planeta dragostei, se va elibera de mișcarea sa retrogradă începând cu 25 iunie. Iată de ce ne vom arunca în noi relații, cu entuziasm și prospețime, iar înclinațiile noastre romantice vor fi mai puternice ca niciodată. 

Este adevărat că luna iulie a fost întotdeauna o lună a iubirii, dar cu atât mai mult acum, când, pe lângă eliberarea de constrângerile planetare, am lăsat în spate și perioada de izolare, care ne-a tulburat anterior buna dispoziție. Sextilul dintre Venus și Chiron, planeta vindecării, de pe 10 iulie, aduce un adevărat balsam în relații, făcându-ne să ne simțim vioi și sănătoși la minte și la trup. 

Un moment de cumpănă va fi sfârșitul lunii, începând cu data de 27 iulie, când Venus va fi în sextil cu Lilith și în cuadratură cu Neptun. Influențele înșelătoare ale celor doi aștri ne vor face să fim orbiți de gelozie sau, dimpotrivă, de amăgiri periculoase. 

iubire

Cum stau zodiile cu dragostea în iulie

Berbecul

Pentru Berbec, iulie va fi o lună plină de romantism, mai ales că mulți nativi din această zodie se pregătesc de vacanță. Optimismul tău îți va scoate în cale persoane interesante, cu care te vei distra, vei împărtăși pasiuni și, de ce nu, vei începe relații intense. Marte în conjuncție cu Chiron pe 14 iulie îți va aduce ocazia să te împaci cu un fost iubit sau să eviți conflictele în actuala relație. Pe 22 iulie, Soarele va intra în  Leu, o zodie de foc, ca și tine, așa că drumurile spre iubire îți sunt complet deschise. Ai grijă, totuși, că pe 27 iulie ai putea cădea în mrejele unui Casanova. 

Taurul

Pentru că Venus, protectoarea ta, își va începe mișcarea directă de pe 25 iunie, te vei simți eliberată de constrângeri și vei putea porni în căutarea dragostei. După lunga perioadă de izolare, vei vedea lumea cu o privire proaspătă și vei sesiza, cu ușurință, calitățile bărbaților din preajma ta. Dacă ești singură, ai toate șansele să întâlnești un iubit atent și pasional, în jurul datei de 10 iulie, când Venus este în sextil cu Chiron. Dacă ești într-o relație, ai grijă la impulsurile necontrolate pe care ți le imprimă Venus când este în sextil cu Lilith, ce te pot face să cazi în ispită și să strici armonia din cuplu. 

Gemenii

Planeta ta protectoare, Mercur, este în mișcare retrogradă până pe 12 iulie, așa că ar fi bine să te păzești de propriile instincte, care îți pot întuneca rațiunea. Chiar dacă tentația îți apare în cale, este mai bine s-o ocolești în această perioadă, când ești mai vulnerabilă și riști să fii rănită. Data de 8 iulie, mai ales, este îngrijorătoare pentru tine, cu Mercur aflat în cuadratură cu Marte, aducând conflicte dezlănțuite în relația ta de cuplu. A doua parte a lunii iulie este mai interesantă, pentru că Mercur se află în relație cu multipe planete, sugerând întâlniri excitante și declarații care te vor lua prin surprindere. 

Racul

Luna Plină în Capricorn de pe data de 5 iulie poate face ca emoțiile tale să fie înnăbușite, iar cuvintele pe care le spui să pară plate și lipsite de viață. Iată de ce, chiar dacă te vei afla în preajma unui bărbat pe care îl placi, nu vei reuși să îl impresionezi sau chiar se va simți respins de tine. Vei avea dificultăți să comunici cu persoanele de sex opus și chiar cu partenerul, așa că relațiile romantice vor avea de suferit. Te vei simți eliberată cu adevărat abia după 20 iulie, când Luna Nouă se va afla chiar în semnul tău, sugerând un nou început. 

Leul

Încă de pe 1 iulie, evenimentele legate de dragoste se vor ține lanț pentru tine, de vreme ce Soarele, astrul tău protector, va avea relații foarte provocative cu diferite planete. Pe 1 iulie, Soarele în conjuncție cu Mercur te va face să fii foarte comunicativă, iar farmecul tău personal nu va trece neobservat, dacă participi la întâlniri sau mergi la diferite evenimente. Tot pe 1 iulie, Soarele este în sextil cu Uranus, așa că vei fi creativă și plină de imaginație când vine vorba de iubire. Dacă ai ratat ocazia de a-ți găsi pasiunea la început de lună, ferește-te de influențele negative de la mijlocul lunii, când Soarele se află în opoziție cu Jupiter și cu Pluto; bărbații pe care îi vei întâlni în această perioadă nu sunt făcuți pentru tine. Dar, de pe 22 iulie, când Soarele intră în semnul tău, ai toate șansele să-ți întâlnești sufletul pereche. 

Fecioara

În cazul tău, Mercur retrograd  te face să te ții departe de relații până pe data de 12 iulie, când vei avea sentimentul că ai scăpat de o constrângere interioară. Ai grijă, în prima parte a lunii, la insistențele unui fost iubit, care îți face fel de fel de promisiuni, dar, în realitate, nu are nici o intenție serioasă. După 12 iulie, astrele îți vor face o surpriză: chiar dacă nu cauți în mod expres dragostea, te va găsi ea pe tine. Pe 22 iulie, Mercur, în sextil cu Uranus, te vor aduce într-un context în care se vor naște atracții greu de stăpânit. Sfârșitul lunii, cu Mercur în opoziție cu Jupiter, în trigon cu Neptun și în cuadratură cu Lilith nu este prea favorabil pentru viața ta amoroasă. 

romantic

Balanța

Îți vei recăpăta dispoziția sociabilă după data de 25 iunie, când Venus, protectoarea ta, își va înceta mișcarea retrogradă. Chiar dacă ai fost destul de singuratică și retrasă în lunile trecute, vei simți nevoia unei atmosfere proaspete, a întâlnirilor cu prietenii și petrecerilor dezlănțuite. Ocaziile romantice nu vor lipsi, dar nu te vei complica în relații prea serioase, pentru că vrei să te simți liberă și să trăiești din plin oportunitățile verii. Cuadratura dintre Venus și Neptun de pe 27 iulie te poate face să apleci urechea la cuvintele amăgitoare ale unui tip, dar vei fi destul de precaută încât să păstrezi distanța, până te lămurești care sunt intențiile sale. 

Scorpionul

Luna iulie este o adevărată relaxare pentru tine, în care te vei elibera de toate obligațiile și vei primi darurile pe care ți le pregătește destinul. Cu Marte, protectorul tău aflat în conjuncție cu Chiron pe 14 iulie, îți vei acorda timp mai mult pentru tine, pentru vindecarea sufletului, dar și pentru îngrijirea trupului. Dragostea se va așeza firesc printre preocupările tale, dar fără să ocupe locul central, pentru că tot ce vrei este să te odihnești. Vei petrece timp de calitate cu partenerul, dar, dacă cerințele lui sunt mult prea zgomotoase sau aventuroase, te vei distanța puțin, pentru că ai nevoie de liniște. 

Săgetătorul

Nu vei avea prea mult timp pentru dragoste la începutul lunii, pentru că vei fi preocupată mai degrabă de sarcinile tale profesionale. Este posibilă să ai, chiar, unele conflicte cu partenerul sau cu o persoană pe care o placi, în jurul datei de 14 iulie, când Soarele se va afla în opoziție cu protectorul tău, Jupiter. Pasiunile se vor dezlănțui, mai degrabă, spre sfârșitul lui iulie, când o persoană specială va apărea în viața ta și îți va redeschide gustul pentru aventură. Ai grijă, totuși, la perioada 27-28 iulie, când Jupiter va fi în sextil cu Neptun și în cuadratură cu Lilith,  ceea ce ar putea aduce unele tulburări în relațiile tale amoroase. 

Capricornul

Luna Plină din 5 iulie va răsări în semnul tău, anunțând o dragoste misterioasă și complicată. Cu atât mai mult cu cât protectorul tău, Saturn, se întoarce în semnul tău începând cu 2 iulie, părăsind teitoriile volatile ale Vărsătorului. Inima ta, care tânjește de ceva vreme după o iubire ieșită din comun va crea energii secrete, iar Universul îți va scoate în cale persoana cea mai compatibilă cu sufletul și așteptările tale. Dacă ești deja într-o relație, vei descoperi lucruri noi despre partenerul tău, care vor face ca relația dintre voi să devină mai profundă. 

Vărsătorul

Plecarea lui Saturn din semnul tău, de pe 1 iulie, te va elibera de constrângeri și de pesimism, făcându-te să vezi lumea cu alți ochi și să devii foarte sensibilă la vibrațiile emoționale. Vei avea tendința să-ți așezi partenerul sau persoana care îți place pe un piedestal și să-i vezi înconjurați de o aură cât se poate de romantică. Soarele, aflat în sextil cu Uranus, pe data de 1 iulie, te va face creativă și vei reuși să atragi atenția celui pe care îl placi și să-i captivezi sufletul. Sextilui de pe 22 iulie, dintre Mercur și Uranus, va crește puterea ta de seducție asupra oricărui bărbat. 

Peștii

cuplu

Ești întotdeauna romantică și dornică de iubire, dar luna iulie va fi un adevărat regal pentru tine. Vei primi invitații la evenimente unde vei cunoaște persoane noi, care îți vor face sufletul să vibreze. Dacă pleci în vacanță, astrele îți vor scoate în cale o iubire ce îți va transforma călătoria într-o întâlnire karmică. Pe data de 12 iulie. Soarele, în trigon cu Neptun, protectorul tău, îți va aduce o bucurie în aria sentimentală, fie împăcarea cu persoana iubită, fie întoarcerea unui bărbat pe care încă îl mai iubești. Pe 27 iulie, Neptun va fi în cuadratură cu Venus, creând o bună ocazie pentru Peștii singuri de a-și găsi sufletul pereche.  

 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.