Horoscop
Înapoi la

Cum stai cu dragostea în septembrie, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Toamna se apropie cu pași repezi și, odată cu schimbarea anotimpului, multe dintre zodii vor simți nevoia de ceva nou în viața lor sau de a repara relația deja existentă, care nu mai merge ca înainte. Astrele îți vin în ajutor și îți spun exact cum stai cu dragostea în luna septembrie, dar mai ales de ce sfaturi trebuie să ții cont ca să îți fie bine.

Fecioarele și Gemenii atrag mulți admiratori în 2021, dar cu toate acestea se îngrijorează că dragostea îi va opri din abordarea unor proiecte la locul de muncă. Cei deștepți și norocoși dintre ei vor găsi o modalitate de a combina aceste cele două aspecte din viața lor. De exemplu, Săgetătorul se poate căsători cu o persoană minunată, iar Gemenii vor îndeplini o dorință a familie atunci când vor anunța o nouă relație.

Berbec. Dacă ești singură vei fi puternic atrasă de un coleg de muncă (sau de cineva din domeniul tău) în luna septembrie. Dacă ești căsătorită, soțul îți va oferi multe sarcini menite să sporească finanțele familiei. La sfârșitul lunii septembrie toate aceste schimbări, relațiile cu oamenii din jur se transformă în viața ta. Persoanele singure vor întâlni o perspectivă viabilă pentru o posibilă căsătorie sau se pot căsători cu persoana existentă în viața lor în prezent. 

Taur. Romantismul este în floare în luna septembrie - ai noroc în dragoste! Cu toate acestea, nu trebuie să te căsătorești cu nimeni până în decembrie 2021(și niciodată să te căsătorești cu cineva pe care îl întâlnești pentru prima dată în această perioadă). Așa că distrează-te, dar ai grijă să te preocupi și de viitorul tău. Ai putea întâlni o persoană interesantă, alături de care vei avea o conexiune pe care n-ai mai experimentat-o până acum. Nu da curs sentimentelor dacă simți o atracție față de cineva care este deja căsătorit. 

Gemeni. Gândurile tale se concentrează pe siguranță și obiective practice până în octombrie. Dacă ești căsătorită, veți simți noi forme ale iubirii soțului. Dacă ești singură, vei transmite mai degrabă sexualitate decât romantism. Cu toate acestea, vei radia un magnetism romantic neobișnuit, puternic, în luna septembire. Cineva care te-a atras nebunește te-ar putea invita la o cină. La sfârșitul lunii septembrie începi să simți și mai mult nevoia de iubire. Vei fi curajoasă și dornică să vorbești atunci când te simți atras de cineva. Acționează din timp în acest sens - iubirile care intră în viața ta în 2021 sunt mai bune decât cele din 2022.

Rac. Luna septembrie aduce multe prietenii legate de locul de muncă, de copiii tăi sau de sarcinile zilnice ale vieții. Dacă nu ești deja atașată emoțional de cineva, s-ar putea să îți întâlnești viitorul partener chiar în grupul de prieteni. Poziția ta înțeleptă, sobră, dar blândă, va atrage pretendenți serioși, practici și ambițioși. Loialitatea și construirea unor legături, încet și sigur - aceasta este noua ta realitate. Totodată, o aventură amoroasă secretă ar putea înflori la începutul acestei toamne. Magnetismul tău senzual e în creștere, dar vei analiza mult situația înainte de a decide începerea unei relații.

Leu. De obicei ești foarte romantică. Dar în luna septembrie te vei simți mai practică, mai senzuală și mai posesivă decât idealistă. Vei fi mai interesată de intimitatea fizică decât de a găsi iubirea adevărată. Ai standarde înalte și nu vei vrea doar să îți completezi calendarul de întâlniri cu câteva nume. Dacă cineva se joacă cu sentimentele tale vei merge repede în altă parte. Respingi orice ispită sau iubire interzisă. În această toamnă vei întâlni o persoană veselă, amuzantă, cu funcție socială importantă. Ar putea începe o poveste de dragoste frumoasă, ce mai apoi se poate transforma într-o căsnicie.

Fecioară. Relațiile tale vor intra într-o zonă a emoțiilor imprevizibile. S-ar putea să te implici profund cu o persoană care nu e neapărat genul tău, încăpățânată, dar fascinantă - poate chiar un coleg de la birou. Dacă ești căsătorită, partenerul tău își va arăta un nou aspect al personalității sale: fii flexibilă și tolerantă! În luna septembrie s-ar putea să îți dorești să îți schimbi domiciliul, însă partenerul tău să nu fie deloc de acord, iar de aici să apară certurile. Nu lăsa acest lucru să se întâmple. Liniștește-te și preia controlul. Folosiți aceste schimbări pentru a vă consolida dragostea.

Balanță. Rămâi într-o dispoziție liniștită, cu energie scăzută până la sfârșitul lunii septembrie. De obicei, această stare de spirit va cam alunga romantismul din viața ta. Cu toate acestea, ai putea fi complet vrăjită de o persoană cu o voce fermecătoare și o minte intrigantă. Legatura voastră ar putea duce la o nuntă oficială. Această persoană ar putea fi născută în străinătate, colaborator, chiar o persoană din trecut. Angajează-te într-o relație în anul 2021, pentru că 2022 te-ar putea ispiti să fii puțin arogantă și, în consecință, ai putea pierde o perspectivă bună pentru partenerul de viață.

Scorpion. În luna septembrie, iubirea va deveni o aventură - o "pregătire timidă" pentru adevărata iubire care te așteaptă la orizont. Anul acesta popularitatea ta crește! S-ar putea îți întâlnești marea dragoste, o persoană cu funcție socială importantă, un sportiv sau chiar om politic. Acceptă orice invitație, extinde-ți orizonturile. Iubirea din acest an poartă două caracteristici distincte: seriozitate și flirt. Ai putea fi îndrăgostită fără să știi! Perioada toamnei încheie relații incompatibile, le adâncește și le leagă pe cele potrivite. 

Săgetător. Te-ai putea simți prinsă între ambițiile tale profesionale și o atracție personală în luna septembrie. Ai putea să le combini - de exemplu, căsătorindu-te cu o persoană prestigioasă. O  certitudine este că de la începutul toamnei va apărea în viața ta o persoană care te va incita puternic și vei face orice ca să îi atragi atenția. Însă te vei simți ușor nesigură și neîncrezătoare într-o relație de viitor, s-ar putea într-un final să fie doar o aventură.  Atracția romantică se transformă în mister și iubire pasională, dar de scurtă durată.

Capricorn. Te vei îndrepta către relații profunde, de durată și care sunt menite să reziste. Într-o oarecare măsură, vei încerca să te regăsești în persoana pe care o cauți, o reflectare a ambițiilor tale cele mai profunde. În schimb, în luna septembrie, partenerul tău actual poate avea întrebări legate de loialitatea ta, poate datorită faptului că ați avut probleme în trecut cu infidelitatea. Va trebui să-ți dovedești dragostea, poate chiar să vă căsătoriți în viitorul apropiat pentru certificarea sentimentelor.

Vărsător. În luna septembrie, partea ta intimă și sexuală va fi la cote maxime. Te mulțumești cu plăcerile fizice, fără implicații. Vei evita relațiile sentimentale, preferând mai degrabă aventurile pasionale. Totuși dacă decizi să te implici, aceasta ar putea deveni una dintre iubirile vieții tale. Ai putea trece rapid la obligații mai profunde, la finanțe partajate, la o ipotecă, poate chiar la întemeierea unei familii. Din septembrie 2021 până la sfârșitul anului 2022 vei avea un noroc imens în dragoste și îți vei dori să te căsătorești.

Pești. Din luna septembrie, nu vei fi doar norocoasă în dragoste - iubirea însăși îți va aduce noroc. Iubitul tău te-ar putea introduce într-un grup select sau te-ai putea căsători cu cineva de rang înalt. Luna septembrie îți va oferi cel puțin două oportunități de a întâlni o persoană ambițioasă, veselă și onorabilă. De asemenea, partea ta sexuală, intimă, înflorește în luna septembire. Această tendință aduce sentimente de atașament profund, angajament și stil de viață bun - de exemplu, o sarcină, finanțe partajate, investiții într-o casă.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să faci, în funcție de zodie, ca să îți găsești dragostea vieții până la finalul anului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.