Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cum te protejează Universul, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În aceste vremuri de restriște, avem nevoie de protecție mai mult ca oricând. Simțim impulsul de a ne încredința că o forță mai puternică ne ocrotește, fie că este vorba de Univers, divinitate sau ființa înțeleaptă din noi. 

Fiecare zodie are propria sa manieră de a face față dificultăților și de a se lupta cu teama și neliniștea. Unele semne sunt mai încrezătoare în forțele proprii, altele sunt mai mistice și sunt convinse că ceva mai presus de noi ne păzește și ne îndrumă. Sunt și zodii foarte emoționale, care au nevoie mai mare de sprijin și îmbărbătare în perioadele grele. 

chip galaxie

Universul asigură tuturor zodiilor o formă de protecție, pe care o poți simți dacă privești cu mai multă atenție în jur și îți racordezi sufletul la energiile sale secrete. Iată cum te protejează, în funcție de zodia ta. 

Berbecul

Universul te ajută să te reconectezi cu viața, cu lucrurile naturale, cu energiile fizice și metafizice. vei simți protecția sa pentru că anumite vise și planuri ți se îndeplinesc în perioada următoare. De asemenea, Universul îți încredințează ție misiunea de a-i ocroti pe cei dragi și vulnerabili. 

Taurul

Vei primi orientare și direcție din partea Universului, ceea ce îți va diminua teama și sentimentele de confuzie. Credința ta va deveni mai puternică, ajutându-te să treci peste orice obstacol în viitorul apropiat. Cel mai mare dar al Universului este că vei simți dragoste și seninătate în perioada imediat următoare. 

Gemenii

Universul îți dăruiește capacitatea de a ierta și compasiunea, împăcarea cu anumite persoane sau cu lucruri din trecutul tău, care te-au făcut să suferi. Vei simți protecția Universului pentru că îți redobândești echilibrul interior și te simți mai puternic ancorată în realitate. Îți vei da seama că anumiți oameni din preajma ta sunt adevărați emisari ai divinității, trimiși să te protejeze. 

Racul

Vei simți protecția Universului asupra întregii tale familii și, astfel, te vei simți cu adevărat ocrotită. Pentru tine, familia este cel mai prețios lucru, iar dacă cei dragi sunt bine, sufletul tău este liniștit. Beneficiezi de un dar special din partea Universului, care îți activează puterea și resursele interne.  

Leul

Simți ocrotirea Universului în relațiile privilegiate pe care le ai în viața ta, dar și în potențialul tău extraordinar de iubire, generozitate și spiritualitate. În această perioadă, protecția Universului acționează dinspre interior spre exterior în cazul tău, domolindu-ți temerile și făcându-te să vezi viața cu mai mult optimism. 

Fecioara

Ai nevoie mai mult decât de orice altceva de echilibru, de armonie între diferitele dimensiuni ale vieții tale. Fie că este vorba de relația cu partenerul și familia, de munca și pasiunile tale, de starea ta de sănătate, vrei să le simți pe toate sub control și echilibrate. Universul îți face acest dar, asigurând o balanță corectă între ariile vieții tale.  

ascensiune

Balanța

Nu suporți dezordinea și vrei armonie atât în interiorul tău, cât și în aspectele vieții tale exterioare. Perioada următoare este o provocare pentru tine și vei simți protecția Universului în puterea pe care o primești de a aduce lucrurile pe făgașul lor firesc. Fie că vei practica meditație sau Feng Shui fizic și emoțional, armonia se va reinstala în viața ta. 

Scorpionul

Puterea ta de pătrundere, de a înțelege misterele și de a vedea ambele fațete ale aceleiași monede, acestea sunt înzestrările subtile pe care ți le dăruiește Universul. Cu ajutorul lor vei fi capabilă să faci față oricărei provocări, să îmbunătățești relațiile cu oamenii, să te bucuri de viață și să permiți lucrurilor să-și urmeze cursul normal, fără să simți nevoia să controlezi totul. 

Săgetătorul

Faci parte dintre nativii favoriți ai Universului, care te răsplătește pentru optimismul și încrederea ta în viață. Vei simți ocrotirea sa în faptul că te vei reuni cu o persoană dragă, dar și în vindecarea unor răni din trecut. Relațiile tale vor fi mai sănătoase și mai hrănitoare și te vei elibera de obsesii vechi și dureroase. 

Capricornul

Indiferent că lumea este agitată și plină de teamă în jurul tău, tu îți păstrezi puterea interioară și mergi pe calea corectă, orice s-ar întâmpla. Această forță incredibilă este dovada protecției privilegiate pe care o primești din partea Universului.  Dacă trebuie să treci peste o pierdere sau o despărțire, energia cosmică te va ajuta să faci față perioadelor grele. 

Vărsătorul

Ești printre persoanele care primesc o misiune clară din partea Universului, iar ocrotirea sa o poți observa în ascuțimea și puterea de pătrundere a minții tale. Grație forței cosmice, te poți bucura în tihnă de fiecare moment al existenței, dar și de înțelepciunea dobândită printr-o intensă evoluție spirituală.

Peștii

basm

Faci parte din semnul care comuncă cel mai mult cu Universul, prin incredibila sa capacitate empatică și prin creativitatea exacerbată. Ești complet protejată, iar credința ta rămâne mereu puternică, indiferent cât de dificile sunt întâmplările prin care treci. , 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta