Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum te schimbi când iubești, în funcție de zodie

Vineri, 10.01.2020

Nimeni nu este ferit de iubire, dar fiecare zodie are propriul fel de a-și arăta sentimentele. Unele semne sunt mai sensibile și sentimentale, precum Racii sau Berbecii, altele sunt romantice, precum Peștii, sau pasionale, precum Leii și Scorpionii. Dar, indiferent de modul în care își arată dragostea, fiecare zodie suferă anumite transformări atunci când se îndrăgostește. Iată cum te schimbi atunci când iubești, în funcție de zodia ta!

iubiti

Cum te schimbă iubirea

Berbec

Atunci când te îndrăgostești îți schimbi total modul de a fi. Deși ești foarte independentă în general, când ți se aprind călcâiele ai face orice ca să fii cu persoana iubită. Dacă ți-a fost teamă că iubirea îți va schimba modul activ și energic de a fi, nu te-ai înșelat. De dragul cuiva, poți deveni cât se poate de contemplativă și pașnică, deși câteodată te arăți impulsivă și geloasă, pentru că nu te poți transforma chiar în totalitate. Pe de altă parte, dragostea îți oferă motivație și inspirație, așa că vei înflori pe toate planurile vieții. Dacă înainte ai căutat mereu emoții intense și adrenalină, dragostea te face să valorizezi mai mult stabilitatea și tihna căminului. 

Taur

Nu-ți place schimbarea, așa că, dacă ești obligată s-o faci, trebuie să merite cu adevărat. De regulă, te aștepți ca ceilalți să se schimbe în funcție de tine, ceea ce este valabil și pentru persoana iubită. Ești încăpățânată, uneori tiranică și încerci să le impui celor din jur viziunea ta despre viață. Totuși, dacă te îndrăgostești de cineva cu o personalitate la fel de puternică precum a ta, ești dispusă să faci anumite concesii și compromisuri, chiar dacă pretinzi că nu renunți la principiile tale. Deși pari dură, în sufletul tău ești o romantică incurabilă, de aceea dragostea te poate face să ieși din zona ta de confort. Iubirea îți revelează latura ta sensibilă și te face mai receptivă la nevoile partenerului și mai dispusă spre concesii.

Gemeni

Intri greu într-o relație serioasă, pentru că te plictisești repede și-ți place să flirtezi, să faci cuceriri ușoare și să te joci de-a dragostea. Dar, atunci când iubești cu adevărat, ești unul dintre cele mai adaptabile semne și ești dispusă să te schimbi în totalitate de dragul partenerului. Nu mai pierzi vremea cu flirturi și cochetării, ci te dedici în întregime persoanei care ți-a răpit inima și gândurile. Dacă înainte te plictiseai ușor, când iubești poți petrece ore în șir numai cu cel drag, fără să simți deloc că te-ai săturat să faci aceleași lucruri. Persoana potrivită poate face ca spiritul tău neliniștit să se simtă acasă, aducând statornicia în viața ta. 

Rac

Ești inima emoțională a zodiacului, așa că atunci când te îndrăgostești o faci din toată inima și ești gata de orice sacrificiu pentru persoana iubită. Guvernată de lună și legată de apele adânci, ești într-o continuă schimbare, asemenea valurilor, care urcă și coboară. Atunci când te legi de o persoană, nu vrei nimic altceva decât să te modelezi după ea, să-i oferi mulțumire și confort la fiecare pas. De aceea, poți deveni vulnerabilă dacă iubești persoana nepotrivită. Dar, atunci când te afli într-o relație armonioasă, ești gata să renunți la toate îndoielile, temerile și insecuritățile tale. 

Leu

Vrei să conduci în tot ceea ce faci, indiferent că este vorba de carieră, familie sau pasiunile tale, dar nu și când vine vorba de dragoste. Deși ești romantică și sentimentală, ideea de iubire te sperie destul de tare, pentru că te face să te simți vulnerabilă. Trebuie să fii cu adevărat îndrăgostită ca să primești pe cineva în viața ta și să accepți schimbarea. Dar, atunci când iubești, întreaga ta personalitate se schimbă. Nu mai cauți cu disperare atenția altor persoane, în afară de cea a partenerului. Nu mai ești atât de încăpățânată, pentru că fericirea celui drag contează mai mult decât ambițiile tale. Ești gata să-ți recunoști greșelile și accepți ca persoana iubită să preia controlul, fără să te superi că altcineva îți „fură” lumina reflectoarelor. 

Fecioară

Cu standardele tale, ești mai degrabă dispusă să fii singură, decât să îți fie încălcate principiile. Dragostea poate fi o provocare pentru tine, dacă lași tendințele tale perfecționiste să-ți stea în cale. Dar dacă accepți să fii mai flexibilă și mai realistă, transformarea ta poate fi uimitoare. Ești fascinată de persoana iubită, de aceea îi accepți și îi tolerezi imperfecțiunile și nu simți tot timpul nevoia s-o corectezi. Renunți la timiditatea și rezervele tale și te deschizi către cel drag, îi împărtășești secretele și te simți mai relaxată. Înveți să și primești, nu doar să dăruiești și înțelegi că a fi vulnerabil nu înseamnă neapărat a fi și dependent. 

Balanță

Cauți mereu echilibrul și ești foarte atentă în legătură cu persoana căreia îi dăruiești inima ta. Nu te arunci cu ușurinți într-o relație de durată, chiar dacă ai numeroase legături pasagere. Dar, atunci când întâlnești o persoană cu care ești compatibilă, ajungi s-o iubești fără rezerve și fără ascunzișuri. În general, nu te schimbi ușor și ești foarte diplomată în relații. Păstrezi pentru tine gândurile și emoțiile care ar putea să afecteze armonia legăturilor tale sociale, dar, când vine vorba de iubire, mărturisești tot ce simți, căci vrei să te conectezi la un nivel cât mai profund, nu la unul superficial. AI curajul să spui tot ceea ce simți și să fii complet autentică, pentru că așa consideri că trebuie să fie iubirea. 

cuplu

Scorpion

Îți place să deții puterea în relațiile tale, faci pe dura și nu te lași ușor citită de cei din jur. Nu vrei să-ți dezvălui latura sensibilă și îți ascunzi cu grijă vulnerabilitățile. Dar atunci când te îndrăgostești te transformi. Cea mai mare dovadă de iubire din partea ta este să lași persoana iubită să pătrundă în intimitatea ta, să te cunoască în întregime. Știi că te-ai îndrăgostit cu adevărat când îi poți mărturisi cuiva sentimente pe care, în mod normal, te ferești cu grijă să le dezvălui. Atunci când iubești, îți domolești latura manipulativă și revendicativă, înțelegi că răzbunarea este o dovadă de imaturitate și nu mai simți nevoia să-i pedepsești pe cei care îți greșesc. Înveți să nu mai fii atât de dură și neiertătoare, nu numai cu cei din jur, dar și cu tine însăți. 

Săgetător

Se știe că ești independentă, dornică mereu de noi senzații și nu ești adepta relațiilor de durată. Dar și atunci când o faci, inima ta devine una cu a persoanei pe care o iubești. Nimic nu mai contează pentru tine decât grija pe care i-o porți partenerului. Nimic nu ți se pare prea greu când vine vorba de el și nimic nu te obosește prea tare atunci când are nevoie de ajutorul tău. În realitate ești foarte idealistă când iubești și gata să dai totul pentru cel care îți cucerește inima. Dacă persoana de care te îndrăgostești seamănă cu tine, cu atât mai bine. Ești gata să te arunci în orice aventură, când îl ai lângă tine pe cel pe care îl iubești. Când iubești, devii mult mai sensibilă și mai răbdătoare, iar uneori te arăți posesivă și geloasă. 

Capricorn

Adesea, decizi că mai bine renunți la dragoste, decât să-ți încalci principiile și credințele. De aceea, s-ar putea să ratezi câteva ocazii de a fi iubită în viața ta. Dar, atunci când te îndrăgostești cu adevărat, când găsești persoana care să merite atenția ta, ești gata să lași zidurile să cadă. Devii mult mai maleabilă și îți domolești tendințele pesimiste și cinice, devii mai sigură pe tine și mai puțin preocupată numai de ce ar putea merge rău în jurul tău. În viața obișnuită ești, mai degrabă, rece și distantă și nu încurajezi efuziunile sentimentale. Dar, atunci când iubești, inima ta se topește, spui cuvinte de dragoste și nu te temi să-ți arăți emoțiile intense. Ești dependentă de muncă, dar când ai o relație care contează, îți faci întotdeauna timp pentru persoana semnificativă. 

Vărsător

Caracterul tău independent face ca ideea unei relații serioase să ți se pară limitativă și constrângătoare. Deși ești idealistă și crezi în dragostea absolută, îți păzești cu strășnicie libertatea. Dar, atunci când iubești, nevoile celui drag sunt mai importante decât independența ta, iar timpul petrecut împreună devine valoarea ta supremă. Nu te saturi niciodată de persoana pe care o iubești și te arăți mereu surprinsă și încântată de prezența sa. Chiar dacă în general îți ascunzi emoțiile, atunci când te îndrăgostești renunți la măștile tale și devii mult mai onestă cu ceilalți, dar și cu tine însăți. 

Pești

romantism

Atunci când te îndrăgostești, parcă te afli sub efectul unei vrăji. Te transformi în totalitate și îl lași pe partenerul tău să te modeleze așa cum dorește. Fiind guvernată de Neptun, iubești fantezia, visele și ai multiple relații romantice pentru că îți place însăși ideea de dragoste. Dar, atunci când iubești cu adevărat, ești fidelă până la sacrificiu, însă ești și mult mai asertivă și îți spui cu onestitate nevoile. Îți găsești vocea odată cu dragostea și nu te temi s-o folosești. Iubirea te face cea mai puternică versiune a ta. Nu te mai retragi mereu în lumea fanteziei, ci preferi să fii mai realistă, chiar dacă îți păstrezi creativitatea. Ai curajul să ieși din zona ta de confort, să cauți noi experiențe, pentru că simți că ai pe cine să te bazezi. 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!