Horoscop
Înapoi la

Cum vă poate ajuta horoscopul la jocurile de noroc?

Cum vă poate ajuta horoscopul la jocurile de noroc?

Redactor Divahair.ro

Des îndreptăm privire către cer, punând întrebări și așteptând un răspuns divin. Stele, constelații, planete, destin...Oare acestea sunt legate și ne pot arăta ce va urma? Astrologia studiază mișcarea soarelui, a lunii și a corpurilor cerești și sincronizarea dintre acestea și evenimentele de pe pământ. A două lege a lui Hermes prevede: „Ceea ce este deasupra este similar cu ceea ce este mai jos și ceea ce este mai jos este similar cu ceea ce este sus”. Fiecare eveniment, care se întâmplă pe Pământ (naștere, întâlnire, dragoste, despărțire, război, moarte, câștig, pierdere) este o reflectare a proceselor care au loc în spațiu. Acest lucru poate însemna că astrele au efect asupra vieții noastre, dar și că deciziile noastre afectează planul universului.

Ne putem baza sau nu pe un horoscop creat de astrologi?

Astrologia este cea mai veche știință, apărută în urmă cu mii de ani, în zorii civilizației umane. Nu există oameni antici care să nu cunoască astrologia și să nu-și bazeze viața și cultura pe legile ei. Multe războaie, căsătorii regale și jocuri au fost începute pe baza prezicerilor astrale. Istoria omenirii reflectă foarte mult și dezvoltarea astrologiei, deoarece vârful în ascensiunea unei civilizații coincide cu apogeul dezvoltării astrologiei. Dacă doriți să înțelegeți cu adevărat influența astrelor în horoscopul nașterii, ar trebui să consultați un astrolog profesionist, care va analiza și va interpreta personal pentru voi.

În astrologie există multe direcții care acoperă diferite probleme ale vieții umane și sociale. De exemplu, astrologia vă permite să faceți predicții despre evenimente viitoare – pe zi, lună, trei luni, un an. Astrologia orară răspunde unor întrebări concrete: Să accept noul job? Unde se află mașina mea? O să câștig jackpotul la sloturi sau loto? Toate acestea sunt întrebări la care așteptăm să primim răspunsuri dar, după legea lui Hermes, și noi trebuie să facem anumiți pași ca să influențăm destinul. Nu putem aștepta un job nou dacă nu-l căutăm, nu vom câștiga dacă nu jucăm. Toate sunt strâns legate! Un horoscop detaliat vă poate face un astrolog bun, iar ca să deveniți un jucător profesionist aflați aici despre cele mai populare sloturi online din România.

Astronomii celebri, precum Isaac Newton, Giordano Bruno, Nicolas Copernicus, Galileo Galilei au fost și astrologi. Nu numai că Hipocrate, părintele medicinei, a studiat „știința stelelor”, dar și-a stimulat studenții spunând: „Un medic care nu este priceput în astrologie este mai mult un prost decât un doctor”.

În zilele noastre, oamenii de știință occidentali au început să analizeze în mod obiectiv prognozele astrologice. Medicii și psihologii au început cu interpretări simple ale horoscopului care indică cele mai probabile trăsături ale personajului unei persoane în funcție de data nașterii. Rezultatele studiilor statistice și ale studiilor din lumea reală au arătat că în psihicul lor apar caracteristicile dezvăluite de horoscop. Aceste „coincidențe”, care au fost verificate în mod repetat, i-au determinat să recunoască faptul că persoanele născute sub același semn zodiacal au anumite trăsături psihologice comune și, prin urmare, același comportament. După ce s-a dovedit că horoscoapele sunt adevărate, astrofizicienii au început cercetări și calcule pentru a găsi o explicație pentru acest fenomen misterios. În cele din urmă, astronomia are o nouă direcție, astro-optica, care a dat astrologiei ceea ce nu avea suficient pentru a deveni o știință cu drepturi depline și anume, o bază științifică.

Mecanismul impactului factorilor cosmici asupra obiectelor biologice terestre, inclusiv asupra oamenilor, este destul de complex. Cu milenii în urmă, observând corpurile cerești, astrologii au descoperit că funcțiile psihice, fiziologice și fizice ale unei persoane depindeau de poziția soarelui, a lunii și a opt planete (inclusiv Pluton) în momentul nașterii sale.

Atunci a devenit clar că acest lucru este necesar de știut, dar nu suficient. Se dovedește că trebuie să ținem cont și de poziția relativă a acestor zece corpuri cerești și de cele douăsprezece constelații prin care trece Soarele timp de un an în timp. Aceste constelații au fost numite zodiacale după „zodiaco” din greacă - bestie și li s-au dat numele Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător. De la nașterea sistemului solar, adică acum 4,5 miliarde de ani, toate corpurile cosmice din galaxie au avut un impact continuu asupra Pământului cu radiațiile lor. Prin urmare, toată viața de pe planeta noastră este într-o oarecare măsură un produs al acestei influențe, s-a adaptat la ea și este obligată să se adapteze la schimbările care se întâmplă periodic.

Putem vorbi mult despre influența cosmosului asupra destinului uman, dar cuvintele astrologului Hades ne aduc aminte de adevărata noastră valoare, și anume: "Astrologia este o știință adevărată, dar nu este o știință exactă. Dacă ar fi o știință exactă, omului nu i s-ar da voie liberă".

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce personaj din Jocurile Foamei esti?
Incepe quiz
Ce personaj din Jocurile Foamei esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur