Horoscop
Înapoi la

Cumpene și dezamăgiri pentru 3 zodii în decembrie

Cumpene și dezamăgiri pentru 3 zodii în decembrie

Cristina Gherghina

Dacă nu ești un mare fan al iernii, nimeni nu te poate învinovăți. Vremea este înghețată și inducătoare de gripă, vacanțele sunt adesea mult prea copleșitoare și abia aștepți să apară soarele primăverii.

zodii decembrie]

Cu toate acestea, iarna este cu atât mai semnificativă decât toate inconvenientele sale, așa că reține următorul fapt: astrologia are și ea un cuvânt de spus. Prin urmare, următoarele 3 zodii vor avea parte de cele mai neplăcute momente, în decembrie.

1. Pești: Inevitabilul ține să se întâmple.

Dacă pe timpul verii ai reușit să legi anumite prietenii sau chiar relații profesionale, în decembrie vei avea parte de anumite dezamăgiri la acest capitol.

Persoanele de la care nu te aștepți, prieteni apropiați sau chiar rude, se vor alia împotriva ta. Se pare că succesul tău din ultimul an nu le aduce o adevărată bucurie, așa cum credeai. Astfel anumite persoane își vor arăta adevărata față, iar tu vei simți că toți sunt împotriva ta.

Ceea ce este pe jumătate adevărat. Tot ce contează este să îți selectezi oamenii care sunt realmente aproape de tine și îți vor binele, și să-i păstrezi în viața ta. Vei fi copleșită de acest eveniment neplăcut, și probabil că te vei izola o scurtă perioadă de timp, poate chiar și în timpul sărbătorilor de iarnă.

2. Fecioară: Repercursiunile faptelor tale își fac apariția.

Se pare că acțiunile tale de acum ceva timp își vor primi repercusiunile de care ți-a fost destul de frică în ultimul timp. Ai simțit că ceva urmează să se întâmple, însă nu erai convins și sigur pe situație.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.