Horoscop
Înapoi la

Cuplul anului din zodiac în 2018

Cuplul anului din zodiac în 2018

Ionelia Olteanu

Anul 2018 se anunță a fi unul plin de aventuri pe plan sentimental, dar multe dintre cupluri nu vor reuși să treacă peste banalitate și se vor cufunda în rutină. Există câteva perechi care au o relație puternică, bazată pe sentimente intense și sincere, dar doar un singur cuplu va trăi o poveste de dragoste ca în filme și va reprezenta un exemplu pentru cei din jur.

Planetele se vor alinia perfect pentru două zodii, care vor forma cuplul anului viitor. Se vor înțelege de minune și vor reuși să treacă peste orice obstacol sau provocare pe care 2018 le pune în față. Vor stârni admirația tuturor și se vor bucura unul de altul la maximum.

cuplu fericit

Uite care este perechea anului în 2018!

Personalitățile diferite pe care le au doi oameni nu trebuie să reprezinte un obstacol pentru ca aceștia să formeze un cuplu ideal. Așa se întâmplă și în cazul zodiilor Berbec și Gemeni. Se completează ca nimeni alții și vor menține scânteia iubirii aprinsă pe tot parcursul anului. Nu le ia foarte mult să își dea seama ce își doresc unul de la celălalt, astfel că se vor înțelege foarte bine. Sunt amândoi extrem de comunicativi, de unde rezultă că își vor cunoaște de fiecare dată gândurile. Berbecul plin de entuziasm va face față cu brio spiritului sensibil și energic al Geamănului.

Acest cuplu nu va cunoaște noțiunea de rutină, deoarece are grijă să își mențină spontaneitatea și spiritul de aventură. Fiecare zi reprezintă pentru cei doi o experiență unică și reușesc să evolueze din toate punctele de vedere. Tratează provocările cu zâmbetul pe buze și entuziasm, spre deosebire de alte semne zodiacale ce au tendința de a se lăsa doborâte. Acest lucru nu va face decât să le întărească și mai mult legătura și le va intensifica sentimentele.

Atât Berbecul, cât și Geamănul sunt dispuși să lupte pentru persoana iubită, mai ales dacă sunt convinși că merită tot efortul. Știu să ia decizia potrivită și nu se lasă conduși de instincte atunci când se află într-o situație dificilă. Au capacitatea de a se înțelege din priviri, ceea ce indică faptul că sunt pe aceeași lungime de undă.

Relația lor merge atât de bine, încât ar putea interveni câteva schimbări pozitive, care să le ducă povestea de dragoste la un alt nivel. Poate fi vorba despre o căsătorie, apariția unui copil sau despre ambele. Nu multe cupluri au parte de asemenea împliniri într-un singur an, dar se pare că zodiile Berbec și Gemeni sunt privilegiate. 

Dragostea este cuvântul cheie al anului 2018, mai ales pentru aceste două zodii care reușesc să formeze un cuplu demn de invidiat.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.