Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cuplul de aur al lunii iulie: nicicând nu a existat atracție mai magică!

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Luna iulie este în plină desfășurare, iar iubirile înfloresc cu repeziciune. Cu Soarele aflat până pe 22 iulie în semnul Racului, emoțiile ies la suprafață, conducând la întâlniri pline de romantism și aventuri pasionale. Mai mult decât atât, Soarele va trece apoi în semnul său preferat, Leul, astfel că dragostea va arde cu vâlvătăi în inimile noastre.

Sub aceste auspicii benefice, două zodii se reunesc pentru a forma cuplul de aur al lunii iulie. Binecuvântat cu atracție magică și cu afinități sufletești, acest cuplu îi va inspira pe toți îndrăgostiții lunii cu relația sa fantastică. 

soare

Dacă inima îți palpită deja de curiozitate, nu te mai ținem pe jar. Preafericiții protagoniști ai acestei povești magice de iubire vor fi două semne de aer, creative și armonioase: Balanța și Vărsătorul.

Cel mai frumos cuplu din luna iulie

Vărsătorul și Balanța sunt, cu adevărat, magici atunci când sunt împreună, la baza legăturii lor stând atât compatibilitatea perfectă, pentru că amândoi sunt semne de aer, cât și relația mistică dintre zeitățile lor protectoare. În mitologia greacă, Afrodita, echivalenta lui Venus, protectoarea Balanței, s-a născut din apa mării unde au curs sângele și sămânța lui Uranus, când a fost castrat de Cronos. În felul acesta, cele două divinități sunt legate indisolubil, la fel cum, odată reunite, rămân mereu alături semnele Balanței și Vărsătorului, protejat de Uranus. 

Iată de ce Vărsătorul și Balanța, aduse laolaltă de focul lunii lui Cuptor, vor forma perechea de aur a zodiacului.  Între aceste două semne este mai mult decât chimie, este alchimie, acel fel de atracție care împrăștie în jurul său o strălucire perfectă. 

În vreme ce Vărsătorul reprezintă nevoia de cunoaștere și independența, Balanța este simbolul nevoii de echilibru și frumusețe. Împreună formează un tot, se completează unul pe celălalt, de aceea relația dintre ei este menită să dureze. 

Aceste două zodii au în comun și faptul că pun foarte mult preț pe prietenie. Pentru Vărsător, persoana pe care ajunge să o iubească trebuie să-i fie, în primul rând, prietenă. La rândul său, Balanța pune prietenii mai presus de propriile interese. Este lesne de înțeles de ce aceste semne sunt atât de legate unul de celălalt; între ele funcționează nu doar atracția erotică, ci și deplina înțelegere de suflete, comunicarea perfectă și intimitatea emoțională. 

Pentru că Vărsătorul este, în general, original și non-conformist, dragostea dintre el și Balanță ar putea să apară în condiții destul de neobișnuite, de care cei doi își vor aminti mai târziu ca de ”povestea stranie a întâlnirii lor.”  Este posibil să se întâmple în timpul unei călătorii, unui retreat sau cu prilejul unui eveniment de natură spirituală. Cum Balanța are un simț estetic deosebit, alte ocazii în care cei doi s-ar putea întâlni sunt cele de natură artistică.

sarutare 

Chiar dacă între ei s-ar putea să nu fie o dragoste la prima vedere, ambii vor simți o îngemănare de suflete chiar de la început. Pe măsură ce vor petrece timp împreună, atracția dintre ei va crește, transformându-se în pasiune. Natura lor volatilă va hrăni focul acestei iubiri, cu idealuri și proiecții de viitor. Așa că nu trebuie să ne mire dacă vom regăsi acest cuplu de aur rezistând peste ani, cu o iubire din ce în ce mai puternică. 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta