Horoscop
Înapoi la

Cuplul de zodii care se formează în weekend-ul de Halloween: e dragoste la prima vedere!

Cuplul de zodii care se formează în weekend-ul de Halloween: e dragoste la prima vedere!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Săgeata lui Cupidon îi va lovi pe doi dintre nativii din horoscop, chiar în weekendul de Halloween. Dragostea va veni pe neașteptate, pentru că niciunul dintre ei nu își dorea neapărat o relație, însă sentimentele vor fi puternice, iar atracția dintre ei, de-a dreptul electrizantă!

Dragilor, sunt vești excelente pentru două dintre zodii, pentru care finalul lunii octombrie va reprezenta cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Își vor găsi sufletul-pereche, iar iubirea va înflori în inima lor chiar atunci când se așteptau cel mai puțin. Locul magic, dacă putem să îi spunem așa, de întâlnire, va fi o petrecere de Halloween, la care ambii vor merge neînsoțiti. Va fi dragoste la prima vedere pentru cei doi nativi și vor forma un cuplu invidiat de toți cei prezenți.

Cuplul momentului - Bărbatul din zodia Gemeni și femeia Leu

Bărbatul din zodia Gemeni este cuceritorul zodiacului. Un adevărat Don Juan care adoră flirtul, în orice moment al zilei și îl consideră unul dintre cele mai mari avantaje ale sale. Este sociabil și asta îl face un partener excelent de discuții. Câteodată, nici nu își dă seama că flirtează în timp ce vorbește, atât de natural este pentru el. Pe de altă parte, Leoaica pasională, nu are nevoie de nimic mai mult. Iubește să fie provocată, mai ales în timpul discuțiilor și preferă persoanele cu care se poate conecta la un nivel profund. Ambii sunt amuzanți și știu ce să spună, dar și când să o spună. Femeia Leu este captivată de modul în care bărbatul din zodia gemeni Gemeni știe să socializeze și să se facă plăcut de către cei din jur. 

Cele două zodii se vor remarca imediat în mulțime, iar primul schimb de priviri va fi plin de scântei. Deși ambii adoră să se audă vorbind, nu au nevoie de foarte multe cuvinte pentru a exprima ce simt cu adevărat. Vor avea parte de clipe minunate împreună, gesturi tandre, iar la final vor realiza că sunt făcuți unul pentru celălalt. Două jumătăți care, într-un final se vor reuni și vor forma un întreg. 

Bărbatul din zodia Gemeni este guvernat de planeta Mercur, cunoscută în astrologie și sub numele de "Mesagerul Zeilor". Este mereu capabil să-și exprime gândurile, ideile și sentimentele într-un mod eficient. Pe de altă parte, femeia Leu este născută sub semnul Soarelui, care descrie sinele suprem, puterea voinței și un caracter puternic. Bărbatul din zodia Gemeni va ști întotdeauna cum să îi gâdile egoul fragil al femeii Leu, astfel că între cei doi va exista mereu un câștig reciproc. Bărbatul din zodia Gemeni va face primul pas în cucerirea femeii Leu, iar acest lucru va fi pe placul ei, pentru că îi place să fie curtată și să se simtă dorită. Sunt perfecți impreună și realizează rapid că își doresc o relație de durată, chiar dacă acest lucru nu se afla pe lista lor de priorități la finalul acestui an. 

Dacă există încredere, loialitate și fidelitate, împreună cu multă dragoste, grijă, simpatie și sprijin unul pentru celălalt, nu există șanse ca femeia Leu și bărbatul din zodia Gemeni să se despartă vreodată.

Surse foto: istock

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Ce costum de Halloween ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce costum de Halloween ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.