Horoscop
Înapoi la

Cuplul din zodiac care se formează în 2019 și rămâne împreună toată viața

Cuplul din zodiac care se formează în 2019 și rămâne împreună toată viața

Lorena Teacă

Oamenii aleargă toată viața lor după iubirea sinceră și adevărată pe care o vedem în filme. Unii au șanșa de a-și întâlni sufletul pereche, însă aceste cazuri sunt foarte rare, pentru că de obicei femeile se complac în relații unde nu-și găsesc sensul, doar de dragul de a avea pe cineva alături.

Cu toate acestea, două zodii vor forma un cuplu de invidiat în 2019, iar nimeni și nimic nu-l va putea ruina de-a lungul întregii vieți. Norocoșii sunt reprezentați de două zodii total diferite, dar complementare, care se înțeleg doar din priviri și gândesc în aceeași manieră.

Cuplu care se ține în brațe

Femeia Leu și bărbatul Vărsător sunt cei care ating apogeul în dragoste, găsindu-se și iubindu-se precum nimeni altcineva. Cele două zodii se completează perfect atât în gândire, cât și în temperament, bărbatul Vărsător fiind foarte agitat și dinamic, iar femeia Leu fiind calmă și calculată în tot ceea ce face.

Pe de o parte, Leoaica iubește să fie admirată și complimentată zilnic, iar Vărsătorul îi face pe plac, motiv pentru care nativa se îndrăgostește iremediabil și puternic de acest bărbat. În plus, femeia Leu s-a dovedit de-a lungul timpului a fi foarte pasională și iubitoare, lucruri care îl determină pe durul Vărsător să se înmoaie doar printr-o privire.

Pe cealaltă parte, nativul Vărsător este impulsiv, dar poate fi domolit doar cu vorbele dulci și calde ale Leoaicei și cu ajutorul firii ei foarte echilibrate. Leoaica știe cum să-l facă pe Vărsător să se simtă „acasă”, motiv pentru care nativul simte că ea este aleasa inimii lui.

Cuplu care dansează în pat

Cele două zodii își oferă sprijin, înțelegere, dragoste, respect și încredere, lucruri care fac ca relația să funcționeze extraordinar. Ca în oricare altă relație, certurile își fac apariția și în cazul lor, însă de fiecare dată aceștia știu cum să gestioneze situația, pentru ca împăcarea să vină cât mai repede și mai frumos.

Relația se dovedește a fi un real succes, mai ales pentru că familia este alături de ei și le oferă sprijin în tot ceea ce aceste zodii își doresc să întreprindă. Mariajul vine rapid și le aduce cele mai frumoase momente petrecute în doi.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Cu cati prieteni vei ramane la batranete?
Incepe quiz
Cu cati prieteni vei ramane la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.