Horoscop
Înapoi la

Cupluri blestemate din zodiac

Ionelia Olteanu

Relațiile de dragoste sunt puse adesea la încercări peste care de multe ori partenerii nu pot trece. Deși li se pare că se înțeleg foarte bine și se completează, se întâmplă ca în unele momente să nu mai rezoneze deloc și să se gândească mai bine la modul în care funcționează, de fapt, relația.

Eșecul face parte din viață, așa că acesta trebuie considerat o lecție pe care o primește fiecare la momentul potrivit. Asta se poate observa și în cazul cuplurilor care nu au o poveste de dragoste ca în basme și nu își pot găsi liniștea. Astrele își spun cuvântul și dezvăluie care sunt perechile din zodiac ce nu reușesc să se înțeleagă, fiind considerate blestemate.

cuplu despartit de un copac

Leu + Rac

Deși între cei doi nativi există clar o atracție și o chimie, relația lor nu reușește să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranță alături de persoana iubită. Racul este și el deranjat deoarece își dorește o legătură profundă cu partenerul. Această neînțelegere afectează serios relația celor doi, uneori devenind chiar brutală.

Leii sunt extrem de schimbători și pot avea unele reacții sau comentarii deplasate. Acum dau dovadă de deschidere față de partener și în secunda următoare simt nevoia să împartă inutil critici. Racii pun la inimă toate aceste reacții impulsive, chiar dacă nu o arată. Ei folosesc agresiunea ca mecanism de apărare, așa că relația este clar una sortită eșecului.

Capricorn + Vărsător

Singurul lucru pe care aceste zodii îl au în comun este că sunt extrem de determinate, poate mai mult decât restul semnelor zodiacale. Ambiția exagerată din partea amândurora le afectează cel mai mult relația. Capricornul vrea siguranță, în timp ce Vărsătorul își dorește mai mult de la partener și crede că investește sentimente, uneori chiar exagerat față de cât ar merita, de fapt, celălalt. 

În cele din urmă, Vărsătorul termină prin a deveni posesiv, în timp ce Capricornul este disperat după siguranță și se lasă foarte ușor influențat de cei pe care îi iubește. Oricâte încercări vor face, cei doi nu vor putea să se înțeleagă și nici nu vor renunța la principiile proprii pentru o relație.

Fecioară + Gemeni

Aceste două zodii sunt total opuse din punct de vedere al caracterelor: Fecioarele sunt extrem de practice, iar Gemenii sunt visători convinși. Relația este sortită eșecului deoarece fiecare dintre ei își transmit semnale neclare în ceea ce privește sentimentele și au așteptări prea mari unul de la celălalt.

Fecioarele sunt definiția realismului. Deși le place și lor să viseze, toate lucrurile pe care le fac sunt bine gândite înainte. Este inutil să mai menționăm faptul că acest dezacord va fi profund resimțit în relația cu Gemenii. Vor încerca să se schimbe unul pe celălalt, dar își vor da seama că nu au ce să facă.

Balanță + Taur

Acest exemplu este opus celui de mai sus. Balanțele și Taurii sunt asemănători, dar tocmai de aceea relația nu funcționează: se regăsesc mult prea mult unul în celălalt. Ambele zodii au o voință puternică, sunt iubitoare de lucruri frumoase și romantice. Cu toate acestea, Taurul, fire încăpățânată, se va simți controlat permanent de Balanță, ceea ce o să se dovedească a fi extrem de deranjant.

Orice dezacord va reprezenta motiv serios de ceartă, iar conflictul va persista foarte mult timp. Este imposibil să evoluezi într-o relație dacă la ordinea zilei sunt contradicțiile.

Combinațiile de zodii prezentate ar trebui să fie evitate pentru că relațiile lor vor putea eșua. Oricât de multe eforturi ar fi investite, este vorba despre caractere total opuse, care nu se schimbă de pe o zi pe alta și care vor forma cupluri blestemate.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (167)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.