Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cupluri predestinate în toamna 2018

DivaHair

Echinocțiul de toamnă vine cu surprize plăcute din partea astrelor. Șase zodii se vor cupla pentru totdeauna și niciun obstacol din cele câte vor întâlni, nu le va desface iubirea.

Ce toamna aceasta leagă, nimeni niciodată nu va mai desface

Berbec și Balanță

Berbecul are parte de o tranziție-fulger de la o stare proastă, experimentată în vară, la fericire, cu ocazia echinocțiului, cel deschizător de drumuri și de inimi. Încăpățânarea sa va ceda în fața farmecului unei Balanțe, pe care astrele i-o vor scoate în cale în această toamnă. Balanța îș va ajuta să-ți găsească echilibrul pierdut, în urma decepției în amor din vară și îl va face să-și dea seama că este persoana cu care trebuia încă de la început să fie. Vor descoperi dragostea împreună și își vor da seama cu adevărat ce înseamnă iubirea.

La rândul ei, Balanța va reuși să-și canalizeze energia debordantă în a-și iubi partenerulpartenera, o iubire de film de care are parte și la care visa încă de când a aflat din cărți de existența dragostei.  Balanța și Berbecul vor fi de-a pururi împreună, indiferent de obstacolele pe care le vor întâlni.

Pești și Capricorn

Compatibilitate sută la sută. Aceasta a fi concluzia la care vor ajunge în toamna 2018 reprezentanții celor două zodii când se vor fi întâlnit. Va fi dragoste la prima vedere. Vocea lui/a ei,  va fi muzică pentru Pești, iar Capricornul va aprecia profunzimea și spiritul analitic al acestui semn zodiacal, în momentul în care vor deschide subiecte serioase. Este exact ceea ce căuta Capricornul și exact ceea ce a găsit. Pe harta astrală este înscris acest moment al descoperirii iubirii pentru Pești și Capricorn. Va fi conexiune profundă din prima clipă și vor simți că trebuiau să fie împreună de la începuturile lumii. De altfel, au impresia că trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire.

Fecioară și Gemeni

Graba cu  care Fecioara are tendința să judece sau să facă lucrurile este temperată de comunicarea de care Gemenii sunt capabili. Acesta este secretul echilibrului dintre cele două semne zodiacale predestinate să-și înceapă povestea de iubire în această toamnă. Nimic nu le va sta în cale să se descopere, vor fi hipnotozați unul de celălalt și, chiar dacă sunt firi impulsive ambele semne, vor găsi imediat calea de mijloc, datorită mesajelor transmise cum trebuie de către Gemeni și a ascuțimii Fecioarei, care le va recepta exact cum trebuie. Dragostea lor va avea un ritm galopant, vor lua decizii rapide, poate chiar vor face un copil, deși nu se cunosc de multă vreme. Stelele au scris ca aceste două zodii să se regăsească în toamna 2018 și să nu se mai despartă niciodată.

Acestea sunt cuplurilre care se vor forma în toamna 2018 și care nu se vor mai despărți niciodată, pentru că iubirea lor este predestinată. Și, indiferent cine se va pune în calea fericirii lor, destinul le va lega și mai puternic relația, iar cuplurile predestinate în toamna 2018 vor continua să meargă de mânî, fericite, toată viața.

Surse foto: Istock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!