Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cuplurile din zodiac care au lumea la picioare. Sunt perfecte împreună

Otilia Geavlete

Nu este niciun secret că între unele zodii există compatibilități mai mari decât între altele. Când vine vorba de iubire, sunt cupluri zodiacale la care se observă o asemenea chimie în relație încât nu mai este nevoie de cuvinte. Sunt acele zodii care se atrag instantaneu și pot rămâne o viață împreună. Chiar dacă au suișuri și coborâșuri, ca în orice legătură, dragostea dintre ele dăinuie de-a lungul anilor, iar pentru cunoscuți și prieteni, cuplul pe care îl formează este o adevărată emblemă.

cuplu perfect

Berbecul și Leul au o pasiune mistuitoare

Când Berbecul și Leul se reunesc, sigur vor ieși scântei! Ambele sunt semne de foc, pasionale și dinamice, cu multă iubire de dăruit. Acești parteneri au admirație și respect autentic unul față de celălalt, ceea ce se adaugă naturii lor pătimașe, făcând ca relația dintre ei să fie perfectă.

Berbecul este condus de planeta Marte, iar Leul este condus de Soare. Compatibilitatea lor extremă face ca diferențele dintre ei să fie estompate, iar conflictele să se rezove întotdeaună fără urmări grave. Aceste semne au nevoie să domine, să-și impună voința și, de aici, se pot naște unele probleme. Dar Berbecul se pricepe să-i dea Leului sentimentul că el este câștigătorul, pentru a-i măguli orgoliul. La rândul său, Leul îl ascultă și îl consiliază întotdeauna pe Berbec în problemele importante, demonstrându-i că părerea sa contează și hrănindu-i astfel nevoia de putere. Acest cuplu plin de energie strălucește în ochii oamenilor, fiind unul dintre cele mai compatibile din întregul zodiac.

Racul și Scorpionul au o afinitate perfectă

Când Racul și Scorpionul sunt împreună, temperatura din cameră tinde să crească! Aceste două semne simt o atracție nestăvilită unul pentru celălalt, iar emoțiile lor sunt atât de puternice încât nu pot trece neobservate. În plus, Racul și Scorpionul au multe interese comune, ceea ce face ca pasiunea lor să nu se stingă, iar relația lor să dureze multă vreme, poate întreaga viață.

Atât Racul, cât și Scorpionul au două înclinații majore: familia și comunicarea. Iată de ce pot construi împreună un cămin statornic și plin de bucurie, în care să-și investească toată intensitatea emoțiilor comune. Amândoi văd viața ca pe un exercițiu de conexiune profundă, iar această valoare pe care o împărtășesc face ca legătura lor să se dezvolte pe o bază solidă, să înflorească și să prindă rod, trezind admirația în inimile celor din jur.

Luna (Emoția) guvernează Racul, în timp ce Marte (Pasiunea) și Pluton (Puterea) conduc Scorpionul. Aceasta este o combinație intensă de forțe, dar și un echilibru perfect între energia masculină și cea feminină. Iată de ce cuplul Rac-Scorpion are lumea la picioare și nimic nu poate sta în calea forțelor reunite ale celor două zodii.

Peștii și Taurul au o conexiune karmică

iubire

Când Peștii și Taurul se întâlnesc, uniunea lor este fericită, încărcată de o vibrație aproape mistică și plină de empatie. Legătura dintre Pești și Taur este predestinată, iar complementaritatea caracterelor acestor două zodii certifică faptul că „opusele se atrag”. Peștii, care se hrănesc cu emoții și intuiție, sunt echilibrați de natura realistă, pământeană a Taurului, în vreme ce Taurul devine mai creativ și își descătușează energiile în preajma Peștilor.

Aceste două semne au multe de oferit unul altuia. Taurul are o abordare orientată spre acțiune, iar Peștii pot oferi bunătatea, blândețea și simpatia pe care Taurul le caută la persoana iubită. Taurul este condus de Venus (Dragostea), iar Peștii sunt conduși de Jupiter (Noroc) și Neptun (Iluzii). Când Venus și Neptun se întâlnesc, se realizează o frumoasă legătură spirituală.

Ambele corpuri cerești vibrează de energie feminină, creând o relație ideală, protejată de divinitate. Jupiter își adaugă energia masculină la această combinație, conducând la acel tip de uniune la care toți visăm. Iată de ce nimeni nu poate interveni în uniunea dintre Taur și Pești și nu poate dezlega ceea ce a fost „legat în ceruri.”

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Marţi, 3 august 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (61741 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (46703 vizite)
  3. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (42477 vizite)
  4. Horoscopul dragostei al lunii august: ultima lună din vară stă sub semnul provocărilor pe plan amoros (23042 vizite)
  5. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22653 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (nota 4.6)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Alertă în București! Un bărbat agresează sexual femeile la metrou! (nota 4.5)
  1. Alexander Zudor, actorul acuzat că a violat o tânără, condamnat la închisoare cu executare (0 comentarii)
  2. Horoscop mâine, 4 august: Taurul pierde un obiect de mare valoare (0 comentarii)
  3. Patru tipuri diferite de blendere și utilizările lor (0 comentarii)
  4. Paravane decorative la comandă (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 3 august: Leul își plânge toată ziua de milă (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!