Horoscop
Înapoi la

Cuplurile imperfecte, dar adorabile din zodiac

Cuplurile imperfecte, dar adorabile din zodiac

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când ne raportăm la astrologie pentru a defini succesul într-o relație, căutăm acele zodii alături de care să putem forma o pereche pe care alinierea planetelor să o valideze. Deși, teoretic cel puțin, să fii împreună cu zodia cu care ești cel mai compatibilă te va duce mai aproape de fericire, multe cupluri din realitate ne dovedesc că lucrurile nu stau tocmai așa.

Descoperă, în rândurile de mai jos, care sunt cuplurile imperfecte, dar totuși adorabile din zodiac! Se ceartă și se împacă, însă iubirea lor e prea puternică pentru a mai ține cont de sfaturile astrologilor!

Cuplurile care sfidează astrologia: sunt fericiți în ciuda incompatibilității

Imperfecți, dar fericiți: oamenii de mai jos au descoperit secretul celor mai frumoase relații!

cuplu

Scorpion și Gemeni. La prima vedere, această asociere pare să fie sortită eșecului. Deși și astrologii recunosc că între Scorpioni și Gemeni există o atracție sexuală magnetică, care îi apropie în orice circumstanțe, ei consideră că gelozia acută a semnului de apă și ușurința de a flirta a celui de aer vor pune piedici în calea relației.

Cu toate acestea, iubirea aprinsă care le leagă pe aceste două semne se dovedește motorul de care are nevoie relația lor. Da, vor fi acel cuplu pe care îl vezi la toate ieșirile, certându-se și împăcându-se, făcându-și reproșuri, dar plecând întotdeauna acasă împreună, mai îndrăgostiți ca niciodată!

Taur și Balanță. Dacă ar fi să îi ascultăm pe astrologi, Taurii și Balanțele nu au ce căuta împreună. Primii sunt răbdători, înțelegători, dar încăpățânați, atunci când „li se pune pata”, în timp ce ceilalți preferă să iasă, să socializeze și detestă serile prelungite pe canapea, pe care Taurii le adoră, pur și simplu!

La o privire mai atentă, vom înțelege însă că această pereche poate fi expresia celei mai frumoase iubiri. Ambele zodii o au pe Venus, zeița dragostei, drept stăpână, așa că știu să valorifice la potențial maxim sentimentele lor. Vor forma acel cuplu care se asortează mereu și frecventează galerii de artă și spectacole de teatru,  și care au învățat, cu timpul, cum să folosească compromisul pentru armonia în relație. Așa arată aplicarea practică a înțelepciunii în amor.

cuplu pe podea

Capricorn și Săgetător. Pentru astrologii care arată cu degetul spre asocierea dintre semnele de foc și cele de pământ, avem un contra exemplu minunat: Capricornii și Săgetătorii. Da, inițial ți se poate părea că natura aventuroasă, iubitoare de riscuri a Săgetătorului va sta în calea firii pașnice, care apreciază siguranța, a Capricornului, dar transpunerea în practică a iubirii lor te va învăța să treci cu vederea sfaturile astrologilor.

Ceea ce le unește pe aceste două zodii este apetitul pentru cunoaștere. Atât Capricornul, cât și Săgetătorul sunt extrem de inteligenți, muncitori și orientați spre promovarea profesională, deși semnul de foc poate ascunde aceste influențe mai serioase cu pasiunea sa molipsitoare. Vor forma acel cuplu adorabil, care citește aceeași carte la unison (deși se ceartă uneori cu privire la semnificațiile sale), care crede în supereroi și care se tachinează constant, dar atât de drăgălaș!

Pești și Leu. Dacă ai fost până acum abonată la sfaturile astrologilor și te numeri printre aceste două zodii, știi cu siguranță că e musai să o eviți pe cealaltă.  Peștii sunt emotivi, în timp ce Leii nu dau doi bani pe sentimentele lor. De partea cealaltă, ca stăpâni ai junglei, nativii de foc simt permanent nevoia de a fi admirați, în timp ce Peștii au o oarecare doză de narcisism care îi împiedică să se transforme în idolatrizatori de profesie.

Cei care le preconizează însă eșecul au uitat de un factor: iubirea. Peștii și Leii sunt dovada clară a atracției contrastelor: Leul va admira creativitatea și imaginația fecundă a Peștelui, în timp ce acesta din urmă se va îndrăgosti de naturalețea și farmecul semnului născut în lunile iulie-august. Împreună, vor fi acel cuplu adorabil de imperfect, care atrage toate privirile la petreceri, se ceartă când par să se înțeleagă cel mai bine și se împacă când nimeni nu le mai dă nicio șansă.

Tu ce părere ai despre aceste cupluri imperfecte, dar adorabile? Crezi că au șanse să rămână împreună?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Ce regrete are un Berbec pe patul de moarte
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (16)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.