Horoscop
Înapoi la

Cuspidele semnelor zodiacale. Care este cea mai buna!

Cuspidele semnelor zodiacale. Care este cea mai buna!

Cristian Iacov

Astrologia este arta prin intermediul căreia poți primi răspunsuri la foarte multe întrebări. Foarte mulți dintre noi ne punem întrebări mai ales atunci când suntem născuți „între zodii”, de exemplu, pe 21 decembrie. Simți că ai energii de la ambele zodii, atât de la Săgetător, cât și de la Capricorn. Cu toate acestea, nu ești sigur către care tinzi mai mult.

Ei bine, aici intervin Cuspidele sau Marginea Zodiilor.

Pentru a înțelege mai bine, Cuspidele sunt acele zile sensibile, dintre zodii, în care energia celor două semne zodiacale se transferă direct persoanei în cauză. Adică nativul născut în Cuspide are un amestec de energie de la ambele zodii. Așa cum am menționat mai sus, dacă ești născut pe 21 ianuarie, tu ai primit energia Săgetătorului și înțelepciunea Capricornului.

Hai să descoperim în continuare denumirea fiecărei Cuspide!

Cuspida Profeților

Născut între Pești și Berbec (19 martie – 25 martie)

Tu ești o scânteie în întunericul apelor, ceea ce înseamnă că ești o persoană extrem de intuitivă. Această scânteie provine de la zodia Berbec. Dacă ești născut în Cuspida Profeților, află că tu întotdeauna vei avea optimismul și speranța Peștilor.

Cuspida Eroilor

Născut între Berbec și Taur (18 aprilie – 22 aprilie)

Ai energia care se îmbină cu ”magia pământului” și de multe ori ești o fire vulcanică. Vrei să ai controlul în viață și ești foarte responsabil în ceea ce faci, precum un Berbec autentic. În partea opusă, ești foarte îndrăzneț și curajos, caracteristici ce provin de la zodia Taur.

Cuspida Geniilor 

Născut între Taur și Gemeni ( 18 mai – 22 mai)

Taurul este una dintre zodiile cele mai raționale ale zodiacului iar în momentul în care combini energia cu strălucirea și istețimea Gemenilor, rezultă o combinație extraordinară. Nu de puține ori persoanele născute în această perioadă sunt lideri înnăscuți.

Cuspida Iluminaților

Născut între Gemeni și Rac (17 iunie - 23 iunie)

Cei născuți în această perioadă nu trebuie să uite niciodată că au venit pe lume în timpul Solstițiului de Vară. Asta înseamnă că puterile solstițiului transced energia mai departe. Ține minte, dacă ești născut în acest interval, tu ai o forță supranaturală fiind înzestrat cu o capacitate pe care puțini o au. Iubești arta și poți deveni celebru.

Cuspida Sirenelor

Născut între Rac și Leu (19 iulie - 24 iulie)

Spunem o chestier, ce crezi că se întâmplă când valurile emoționale ale Racului se întâlnesc cu Soarele strălucitor al Leului? Așa cum bănuiai, se petrece MAGIA. Tu, prietene, ești magic și ai o capacitate infinită de a fermeca și influența pe oricine, oricând. Profită de capacitățile tale și totul va fi la superlativ. pentru tine.

Cuspida inventatorilor

Născut între Leu și Fecioară (20 august - 24 august)

Cea mai strălucitoare energie și inspirația Soarelui în Leu întâlnesc capacitățile extreme ale Fecioarei. Acestea sunt zilele în care inventatorii se nasc. Nu vorbim doar de știință, ci de orice fel de idee care ar putea schimba viața, în general.

Cuspida elfilor

Născut între Fecioara - Balanță (19 septembrie - 25 septembrie)

Atunci când două energii ale perfecționismului se întâlnesc, apar Elfii. Aceste ”creature” inteligente definesc persoanele născute în acest interval de timp. Tu, cel care te încadrezi în Cispida Elfilor, ești un perfectionist, iubești viața și ai un echilibru demn de invidiat. Cu capacitățile pe care le ai, poți atrage orice persoană de partea ta.

Cuspida căutătorilor

Născut între Balanta și Scorpion (21 - 24 octombrie)
Cei născuți în acest interval îmbină curioșitatea Balanței cu pasiunea Scorpionului. De aici va rezulta un amestec omogen de energii care te vor ajuta să-ți atingi întotdeauna obiectivele.

Cuspida Centaurilor

Născut între Scorpion și Săgetător (20 noiembrie - 23 noiembrie)

Când pasiunea Scorpionului întâlnește natura spiritual a Săgetătorului, rezultă Cuspida Centaurilor. Dacă ești născut în această Cuspidă, află că ești un adevărat războinic și o persoană care luptă până la capăt pentru a obține ceea ce își dorește de la viață. Ești acea persoană care duci la împlinire orice sarcină, atunci când cei de lângă tine abandonează.

Cuspida celor treziți

Născut între Săgetător și Capricorn (19 decembrie - 25 decembrie)

Este perioada solstițiului de iarnă, fiind ziua în care Sorele ”moare” pentru a renaște ulterior. Sunt zilele în care s-au născut persoanele cu influențe majore asupra celor din jur. Sunt vizionari înnăscuți și este bine să fii lângă ei întotdeauna, fiind un model de urmat pentru fiecare.

Cuspida liderilor

Născut între Capricorn - Vărsător (18 ianuarie - 21 ianuarie)

Pentru cei născuți în această Cuspidă, nu există decât o singură cale, a lor! Știi bine ceea ce spun dacă ești născut în această perioadă. Ești foarte inteligent, ai capacitate decizională și ești un lider adevărat. Cu tine alături, toată lumea va avea de câștigat.

Cuspida zânelor

Născut între Vărsător și Pești (17 februarie - 20 februarie)

Este timpul ca magia să întâlnească misterul. Vărsătorul este un semn plin de înțelepciune și când acest lucru este combinat cu abilitățile empatice ale Peștilor, Zânele se nasc. Cu greu reușești să nu empatizezi cu toată lumea și acest lucru nu-ți face bine, însă nu de puține ori, ești singurul care vei găsi cheia rezolvării problemelor. Așa cum mulți te văd că ești timid, asta nu te împiedică să fii puternic în suflet. Dă-i înainte, nu te abate de la drumul tău, pentru că până la urma va fi un drum plin de succes.

Surse foto: Pixabay, Istock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.