Horoscop
Înapoi la

Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Cuvintele magice există: ce să-i spui unui om, ca să-i flatezi orgoliul, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Unele cuvinte pot dărâma chiar și un munte, pot declanșa o adevărată furtună sau pot aprinde un incendiu greu de stins. O exprimare greșită poate spulbera încrederea dintre oameni și poate distruge relații de iubire sau prietenii, dar o vorbă potrivită la momentul potrivit are puterea de a topi inima oricărei persoane.

Întotdeauna au existat oameni care au manipulat pe toată lumea, folosind arta cuvintelor. Așa este, manipularea nu este un lucru pozitiv, dar pe moment, te poate ajuta să obții tot ce îți dorești. Nu oricine se simte confortabil atunci când este forțat de împrejurări să recurgă la tehnici de persuasiune, dar uneori chiar este necesar să faci un compromis pentru a reuși să îți atingi scopul. Atenție! Asta nu înseamnă să le faci rău celor din jur, ci doar să îi influențezi puțin, în măsura în care acțiunile ghidate de tine nu îi pun în pericol. Fiecare zodie are o slăbiciune, un lucru pe care ar vrea să îl audă ca să se simtă aprecitată și ar fi bine să îi faci pe plac, reușind astfel să o convingi să îți „mănânce din palmă”.

Femeie care își seduce partenerul prin intermediul vorbelor dulci. Ilustrație arta seducției.

Uite ce poți spune pentru a face semnele zidiacale să își deschidă inima în fața ta:

Berbec – „Genial, nimeni nu a mai făcut așa ceva înainte!”
Creativul Berbec adoră să se simtă apreciat pentru munca lui. Îi place să fie lider și vrea cu orice preț să fie recunoscut și lăudat de echipa lui. Dacă vrei să îl cucerești, amintește-i periodic de faptul că este unic și nu poate fi comparat cu nimeni altcineva. Se va bucura să vadă că îi observi reușitele și eforturile, lăsându-te să intri în sufletul lui pentru totdeauna.

Taur – „Este foarte frumos ce ai făcut!”
Nimeni nu apreciază frumusețea mai mult decât Taurul care se străduiește să obțină întodeauna rezultate admirabile. Laudă-i reușitele și folosește întotdeauna adjective care ilustrează frumusețea. Cel mai rău l-ar deranja să audă critici sau judecăți la adresa muncii sale, a fizicului sau a stilului vestimentar. Fii atent/ă la cuvintele folosite și încearcă să îi mângâi auzul dacă vrei să obții de la el tot ce ai nevoie.

Citește și: Cum să ai o relație fericită cu un nativ Taur

Gemeni – „Ce ai de gând să mai încerci?”
Principala sursă a vitalității acestui nativ este activitatea constantă și ar trebui să îl provoci să creeze ceva nou în fiecare zi. Spune-i ce descoperiri ai mai făcut, propune-i să încerce sporturi noi sau să experimenteze tot felul de senzații tari. Îi va plăcea la nebunie să vadă că îl susții și că ești alături de el, chiar dacă uneori face lucruri necugetate. Va sta permanent la dispoziția ta dacă va observa că nu îl judeci și că îl încurajezi.

Rac – „Stai acasă, te așteaptă o cină delicioasă!”
Drumul spre inima Racului trece prin stomac și îl vei face să îți mănânce din palmă dacă îi gătești ceva bun. Fiind un familist convins, va aprecia și mai tare dacă îl vei invita la o cină în atmosfera relaxantă din locuința ta. Poți chiar să duci mâncarea la el acasă și va fi cucerit că te-ai gândit la nevoile lui. Îl vei da pe spate dacă îi arăți că apreciezi căldura căminului și stabilitatea relațiilor, așa cum face el.

Leu – „Ești extraordinar!”
Leul este singurul dintre toți nativii care nu poate trăi fără atenție și fără noi realizări. Atât timp cât laudele tale sunt sincere, ar fi capabil să te venereze ca pe un/o rege/regină. Dacă îi oferi toată atenția și aprecierea ta, vei vedea că își pune încrederea în tine și că nimic nu îl poate face să îți refuze vreo cerință. Va încerca și imposibilul pentru a-i mulțumi pe oamenii care îi ridică munca la rang de artă.

Fecioară – „Nu mai pot aștepta nici măcar un minut! Ajută-mă repede!”
Fecioarei îi place să se gândească mult timp la ceea ce se întâmplă și nu există nicio sarcină pe care să nu o poată îndeplini. Dacă apelezi la ea pentru ajutor, o vei face extrem de fericită, iar apoi te va privi ca pe un om care are mare încredere în abilitățile ei. Își va deschide inima în fața ta și te va lăsa să o joci pe degete, dacă apelezi la ea de fiecare dată când ai probleme.

Balanță – „Vreau să știu părerea ta!”
Oferă-i șansa de a fi parte din ceva important și vei vedea imediat sclipirea din ochii ei. Nimic altceva nu o face să se bucure mai tare și se va simți în culmea fericirii dacă va observa că părerea ei ți se pare pertinentă. Odată ce se va apropia de tine, îți va da voie să o manipulezi, chiar dacă va fi conștientă de ceea ce se întâmplă.

Scorpion – „Nu pot vorbi despre asta decât cu tine.”
Nativul Scorpion apreciază sinceritatea și păstrează foarte bine secretele, așa că va fi încântat să vadă că ai încredere în discreția de care dă dovadă. Dacă îi spui un lucru pe care nimeni nu îl știe despre tine, vei reuși apoi să îl joci pe degete fiindcă se va afla sub euforia entuziasmului și nu va mai realiza ce se întâmplă în jur.

Săgetător – „Vrei să mergem undeva?”
Acest nativ nu își dorește un/o partener/ă sau un/o prieten/ă care să vrea tot timpul să stea pe loc. Invită-l în oraș sau provoacă-l să descopere noi dimensiuni ale unui domeniu pe care avea impresia că îl cunoaște deja în totalitate. De aventuri nu se va plictisi niciodată, așa că te va iubi și va face tot ce vrei dacă îi înțelegi dorința de a explora teritorii noi.

Capricorn – „Valorezi mai mult decât oricine altcineva!”
Puțină lingușire îl va face să uite complet de el și să se axeze doar pe nevoile tale. Deși este ambițios, răbdător și responsabil, va lăsa în spate toate valorile care îl definesc, făcându-ți pe plac. Este suficient să îi spui că înseamnă mult pentru tine și își va dedica restul vieții pentru a te face fericit/ă. Ai mare grijă cum împachetezi complimentele și nu te da de gol, arătându-i că vrei să obții ceva de la el.

Vărsător – „Poate ar fi mai bine dacă ai încerca și altceva.”
Este întotdeauna în căutare de oportunități și orice propunere i se pare de nerefuzat. Dacă îi sugerezi activități noi, va considera că îți pasă cu adevărat de el și te va aprecia pentru gestul făcut. Va fi vrăjit de cuvintele magice rostite și nu își va da seama dacă ai sau nu intenții ascunse. Încurajează-l să facă tot ce își dorește, susține-l să își atingă aspirațiile, iar inima lui va fi a ta pe vecie.

Pești – „Mă simt mult mai bine când ești tu lângă mine”
Lasă-l pe nativul Pești să simtă întreaga putere a conexiunii emoționale dintre voi și atunci va găsi motivația pentru a te face mereu fericit/ă. Indiferent de natura relației voastre, se va concentra pe cum te simți dacă îi repeți constant cât de mult contează prezența lui în viața ta. Nu va mai fi nevoie să faci nimic pe cont propriu pentru că va fi mereu lângă tine, rezolvând totul în locul tău.

Încearcă să pui în aplicare aceste mici trucuri și folosindu-te de vorbe dulci, vei mângâia auzul, orgoliul și inima persoanei pe care vrei să o manipulezi.

Citește și: Cât de repede te îndrăgostești, în funcție de zodie

Surse articol: CluberBustleRD

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.