Horoscop
Înapoi la

De câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodie

De câte ori te vei îndrăgosti în viață în funcție de zodie

Redactor Divahair.ro

Ne îndrăgostim din diferite motive, pe care de cele mai multe ori nu le putem explica. Uneori, dragostea poate să apară atunci când ne așteptăm cel mai puțin și ne poate oferi exact lucrurile de care avem nevoie în momentul respectiv. Totuși, nu toate aceste povești de dragoste sunt făcute să reziste și din acest motiv ne îndrăgostim de mai multe ori în această viață.

Deși este greu să afli câți parteneri vei avea în decursul vieții, se pare că astrele au răspunsul și de această dată. Trăsăturile zodiei tale pot să îți spună exact de câte ori te vei îndrăgosti în această viață și ce fel de relații vei avea. Ești curioasă ce îți rezervă astrele? Află mai jos!

femeie care miroase o floare

Iată de câte ori te vei îndrăgosti, în funcție de zodie!

Berbec

Atunci când ești într-o relație, îți place să te dedici complet partenerului. Nu ieși la întâlniri doar pentru sex și nu stai cu cineva doar pentru că te simți singură. De la fiecare relație îți dorești o legătură specială, care să dureze pentru tot restul vieții. Atunci când te îndrăgostești, trăiești un fel de iubire care durează toată viața. Ești intensă și romantică și visezi să te trezești lângă aceeași persoană pentru tot restul vieții. Din acest motiv, este foarte posibil să te îndrăgostești doar o dată în această viață, deoarece crezi în dragoste adevărată și în găsirea sufletului pereche.

Taur

Ești o romantică incurabilă și din acest motiv tinzi să te îndrăgostești de o persoană nouă în fiecare zi. Totuși, știi să faci diferența dintre o dragoste temporară și o legătură intensă. Te vei îndrăgosti de două ori în această viață. Prima dată va fi în perioada adolescenței, când vei fi tânără și naivă. A doua oară va fi atunci când vei fi pregătită să iubești din nou și să îți petreci restul vieții alături de cel mai bun bărbat din viața ta.

Gemeni

Atunci când vine vorba de dragoste, ești ca un copil într-un magazin de dulciuri. Te entuziasmezi destul de devreme și de cele mai multe ori ieși cu inima frântă din aceste legături amoroase. Te vei îndrăgosti de patru ori în decursul acestei vieți. „Pentru totdeauna” va fi pentru tine „până atunci când te vei plictisi”.

Rac

Visezi la momentul în care îți vei întâlni perechea încă de când erai mică. Din acest motiv, dai 110% din tine în fiecare relație și ești extrem de stresată în cursa către perfecțiune. Te vei îndrăgosti de două ori. După prima iubire, este important să nu dai vina pe tine. Abia după ce vei învăța să te iubești și să crezi în tine vei putea să te îndrăgostești din nou.

 femeie trista

Leu

Prima dragoste nu va dura prea mult, însă nu trebuie să fii dezamăgită. Te vei îndrăgosti de două ori în această viață și ultima dată va fi pentru totdeauna. A doua relația va fi exact ce ți-ai dorit și va rezista până la adânci bătrâneți.

Fecioară

Știi cât de greu este să fii într-o relație serioasă și să treci cu bine peste momentele mai puțin fericite. Pentru tine, dragostea este specială și din acest motiv nu vei renunța atât de ușor la persoana de care te vei îndrăgosti prima dată. Nu vei renunța nici măcar în momentele mai puțin fericite și vei rămâne fidelă persoanei iubite până la adânci bătrâneți. Vei avea o singură dragoste, care îți va face viața mai frumoasă!

Balanță

Ai o inimă mare și multe lucruri frumoase de oferit, însă și multe de învățat. Te vei îndrăgosti de trei ori în această viață și de fiecare dată vei iubi la fel de intens. Vei învăța din fiecare relație că trebuie să te iubești mai mult și să fii puternică pentru ca relația să reziste.

Scorpion

Ești pasională și refuzi să dai „cheia” inimii tale oricui. Totuși, te vei îndrăgosti de trei ori în această viață. Prima dată va fi mai mult din naivitate. A doua oară vei avea inima frântă, însă vei dori să îți demonstrezi că poți iubi din nou. A treia oară vei fi ceva mai precaută și vei alege cu înțelepciune bărbatul alături de care îți vei petrece tot restul vieții.

 cuplu care se imbratiseaza

Săgetător

Faptul că te îndrăgostești de o persoană și trebuie să împărtășești totul cu aceasta te poate face să intri în panică. Acest lucru nu înseamnă că nu îți place să fii într-o relație, ci că iubești prea mult și nu vrei să fii rănită. Te vei îndrăgosti de patru ori în această viață. De fiecare dată vei iubi mai intens, iar relația va dura mai mult.

Capricorn

Viața este scurtă și din acest motiv te vei bucura de fiecare secundă. Totuși, când vine vorba de dragoste, trebuie să știi că te vei îndrăgosti doar o dată în această viață. Însă ai grijă ca neînțelegerile să nu îți afecteze relația. Trebuie să accepți o persoană pentru ceea ce este, nu pentru ce ți-ai dori tu să fie.

Vărsător

Visezi să te îndrăgostești, însă ți-e teamă că iubirea te va împiedica să fii total independentă și liberă și că trebuie să faci multe compromisuri. Te vei îndrăgosti de două ori în această viață. Prima dată nu vei ști exact ce îți dorești sau ce faci. A doua oară vei fi o femeie puternică și independentă și îi vei spune perechii tale ce îți dorești fără nicio ezitare.

Pești

Visezi la ziua în care te vei îndrăgosti de când erai mică. Îți este frică să nu înlături această persoană de lângă tine, însă nu trebuie să îți faci griji în această privință. Te vei îndrăgosti doar o dată în această viață și va fi exact așa cum ai visat. Ai încredere în tine și arată-i persoanei dragi cât de mult contează pentru tine.

Ține cont de aceste informații și ai grijă să nu îți alungi sufletul pereche sperând că vei întâlni pe altcineva mai bun!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui
Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (23)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.