Horoscop
Înapoi la

De ce ai nevoie în dragoste în funcție de zodie

De ce ai nevoie în dragoste în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare trăiește dragostea în felul său și are nevoi diferite de ale celorlalți. Unele persoane au nevoie de mai mult romantism, altele trebuie să simtă la celălalt o pasiune arzătoare ca să se considere cu adevărat iubite. Sunt oameni pentru care dragostea și aventura merg mână în mână și alții pentru care stabilitatea este semnul cel mai puternic al iubirii. Zodia în care te-ai născut are și ea ceva de spus în ceea ce privește nevoile tale în dragoste.

cuplu

Berbecul cere pasiune în iubire

Ca un semn stăpânit de Marte, planeta acțiunii și impulsurilor nestăpânite, ești o persoană foarte pasională în tot ceea ce faci și luminezi viața tuturor cu focul tău. De aceea ai nevoie de un partener care să mențină aceeași energie în iubire și care să demonstreze mereu atracție, chiar fascinație față de tine. Întâlnirile spontane, aventurile scurte sau orice te surprinde și te face să te simți specială reprezintă cea mai rapidă cale către inima ta. Ai nevoie de un partener care îți trezește spiritul competitiv, chiar și atunci când vă aflați în dormitor și jucați un joc de dominare. Te simți iubită atunci când ești lăudată pentru realizările tale, surprinsă cu mici complimente sau când partenerul îți arată cât ești de importantă pentru el.

Taurul tânjește după confort în dragoste

Condus de planeta Venus, Taurul este cel mai senzual semn din zodiac. Îți place să fii răsfățată, să primești cadouri și să te delectezi cu plăcerile simțurilor, de aceea partenerul tău trebuie să-ți ofere maximum de confort în dragoste. O cină luxoasă urmată de o noapte romantică - aceasta este viziunea ta ideală în ceea ce privește o relație amoroasă. Iubitul tău trebuie să facă mici gesturi spontante, să te prindă de mână când vă plimbați, să te sărute tandru când sunteți cu prietenii, să te lase să dormi până târziu și să-ți aducă micul dejun la pat. Energia lui Venus este resimțită mai mult pe tărâmul material pentru zodia ta, așa că ai o apreciere deosebită pentru daruri și atenții. Dacă cineva îți cumpără un lucru despre care ai spus în treacăt că ți-l dorești, atunci acela este partenerul perfect pentru tine.

Gemenii trebuie să se simtă provocați

O personalitate interesantă, cineva care să le capteze atenția pe termen lung - acestea sunt condiții esențiale pentru Gemeni în iubire. Partenerul trebuie să țină pasul cu efervescența ta de idei și cu stilul tău alert de viață. Iubești o persoană care te intrigă, de la care poți învăța mereu ceva nou și care te poate stimula intelectual. Te simți adorată când cineva ascultă tot ce ai de spus și este vrăjit de cuvintele tale. Vrei să fii permanent surprinsă, de aceea  te îndrăgostești de cel care îți poate aduce mereu ceva nou în viață, care alungă monotonia și face ca fiecare zi să pară specială. Cu cât te distrezi mai mult cu partenerul, cu atât vă simțiți mai entuziaști împreună și gândiți mereu aventuri noi, care să vă facă să vibrați.

Racul are nevoie de încredere deplină

Când vine vorba de dragoste, trebuie să simți că partenerul participă 100% la relația voastră. Dacă găsești pe cineva în care ai încredere și te poți deschide, îi dăruiești inima și grija ta deplină. Este foarte important ca iubitul tău să te lase pe deplin în viața sa. Începi cu adevărat să simți dragostea atunci când el îți oferă aceeași atenție pe care i-o dăruiești tu. Ai nevoie să comunicați cu ușurință, să vă înțelegeți din priviri chiar, să fiți amândoi pe aceeași lungime de undă.  Fiind unul dintre cele mai emoționale semne, Racul este adesea sentimental și excesiv de romantic, iar partenerul trebuie să accepte manifestările sale pline de efuziune. Noaptea perfectă pe care o visezi este cea în care stai confortabil în brațele lui și vă uitați la filme de dragoste, iar când adormi te poartă în brațe în dormitor.

Leul vrea cât mai multă atenție

Se știe că Leului îi place foarte mult atenția celorlalți. De aceea trebuie să te simți în centrul Universului pentru partenerul tău. Să te sărute când pleacă la serviciu și când se întoarce acasă, să-ți trimită texte drăguțe de-a lungul zilei, să-ți pregătească mici surprize și să te asigure mereu de dragostea sa, toate acestea sunt esențiale pentru tine. Leul este unul dintre cele mai generoase semne, de aceea vei da tot ce ai la dispoziție pentru bucuria iubitului tău, dar aștepți ca el să facă același lucru pentru tine. Îți place să fii flatată, să fii prezentată cu mândrie prietenilor și să ți se îndeplinească toate micile dorințe și capricii. Darurile ocazionale, precum florile sau dulciurile, te bucură foarte tare. Apreciezi și grija partenerului de a nu-ți încălca limitele și de a-ți da perioadele tale de singurătate când ai nevoie de ele.

imbratisare

Fecioara își dorește să fie apreciată de partener

Ai face orice sacrificiu pentru ca partenerul tău să se simtă bine, pentru că adesea pui fericirea celorlalți mai presus de propria fericire. Dar ceea ce-ți dorești foarte mult este ca strădaniile tale să fie văzute; te bucură foarte tare când iubitul tău îți sare în ajutor și te întreabă dacă ți-e greu. Pentru semnele de pământ, acțiunile contează mai mult decât cuvintele. Îți dorești mai mult în iubire decât gesturile romantice tipice și scrisorile poetice de dragoste. Preferi ca cineva să-ți spună „mulțumesc pentru tot ceea ce faci”, mai degrabă decât  „te iubesc”. Ești o persoană perfecționistă și aștepți foarte mult de la ceillalți, așa că cineva care să îndeplinească toate cerințele și standardele tale este foarte rar, dar, atunci când îl întâlnești, te simți cea mai norocoasă persoană din lume. Partenerul perfect pentru tine trebuie să accepte cu zâmbetul pe  buze criticile tale și să se arate disponibil să lucrați împreună pentru evoluția relației voastre.

Balanța vrea un partener care s-o susțină

Un partener căruia îi place să petreacă mult timp cu tine este ceea ce îți dorești cel mai mult. Iubești provocările intelectuale și conversațiile interesante, precum și un simț al umorului ingenios. Nu ai nevoie de mai mult ca să te simți fericită, astfel că poți petrece ore în șir doar cu iubitul tău. Pe de altă parte, înseamnă mult pentru tine când partenerul îți încurajează independența și te ajută să ieși din zona ta de confort, când îți laudă realizările personale și te aduce în lumina reflectoarelor, măcar din când în când. Îți place când iubitul tău îți acceptă prietenii, pentru că Balanțele acordă prioritate relațiilor mai mult decât orice alt semn. Ai nevoie să ți se spună cât mai des „Te iubesc!” și să simți că te poți baza mereu pe cineva la nevoie.

Scorpionul caută intimitate și autenticitate

Atunci când accepți pe cineva în viața ta, aceasta trebuie să fie o persoană foarte sinceră și extrem de răbdătoare, care să-ți dea timp să-ți manifești sentimentele și să ajungi la un grad înalt de încredere. Dar, în momentul în care te deschizi față de iubitul tău, o faci cu pasiune și intensitate. Nu-ți plac persoanele false sau superficiale, dar te încântă ideea de a întâlni o persoană misterioasă, căreia să-i descoperi treptat secretele. Contactul fizic este foarte important pentru tine ca să te simți cu adevărat iubită. Un sentiment puternic de intimitate, în toate sensurile cuvântului, este o cerință pentru a fi alături de tine. Vrei un bărbat care să se dăruiască complet relației, să fie grozav în pat și să-ți împărtășească profunzimea emoțională. Când cineva reușește să treacă prin toate probele tale și te impresionează, acesta primește, în sfârșit, întreaga ta afecțiune.

pasiune

Săgetătorul iubește libertatea

Ai nevoie de o anumită libertate în orice relație, iar angajamentul față de o singură persoană ți se pare de-a dreptul înfricoșător. Îți dorești pe cineva care să-ți permită să mergi în călătorii, să cauți aventuri și să ai propriul timp liber, doar cu tine, de câte ori simți această nevoie. Ești cel mai norocos semn, cu cele mai originale idei, iar un partener practic care îți susține visurile și te ajută să le realizezi în mod realist este cel mai potrivit pentru tine. Dar trebuie să faci lucrurile în felul tău, iar partenerul trebuie să te ghideze fără să te trateze cu condescendență și să te corecteze tot timpul. Pui multă energie în viața ta de zi cu zi și apreciezi când persoana iubită încearcă să țină pasul cu tine. Cel pe care îl iubești trebuie să-ți împărtășească optimismul și să-ți ofere dragoste și sprijin, fără a te face să te simți ca într-o cușcă.

Capricornul impune seriozitate în relație

Nu ești ușor de abordat, iar la început poți arăta răceală și aroganță dacă o persoană nu te impresionează. Dar te poți „încălzi” destul de repede, dacă îți iese în cale cineva care îți atrage atenția. Nu-ți plac flirturile superficiale și nu investești sentimente într-o aventură sau în sentimentalisme ieftine, care nu au șansa să dureze. Capeți încredere în cineva doar atunci când îți dovedește că te iubește. Cu cât devii mai încrezătoare, cu atât iubirea ta este mai puternică, ajungând până la sacrificii dacă este nevoie. Dar partenerul trebuie să fie foarte atent - o singură minciună poate produce mari fisuri în relația voastră. Perechea ta ideală este o persoană statornică, în care să ai bază că nu te înșală niciodată, și este mereu alături de tine. Ai nevoie de reciprocitate totală în relație, indiferent că este vorba de timp, energie sau finanțe. Cineva care are flexibilitatea de a se adapta personalității tale complexe, fără să se arate exagerat de supus - aceasta este persoana ce ți-a fost destinată.

Vărsătorul simte nevoia să fie total acceptat

Nu este ușor să găsești o relație așa cum îți dorești. Aparența ta detașată și rece îi poate intimida pe mulți, iar unele manifestări pe care le ai pot fi considerate excentrice de către persoanele mai conservatoare. Nu crezi în dragoste la prima vedere, ci consideri că iubirea adevărată se dezvoltă în timp. Cineva care alege să fie cu tine ca prieten platonic pentru o perioadă mai lungă s-ar putea să găsească drumul spre inima ta. Pe măsură ce prietenia crește și sentimentele mai profunde încep să se dezvolte, îi permiți treptat mai multă intimitate. Vrei ca cineva să cunoască și să accepte natura ta complexă și ciudățeniile tale, înainte de a-i da undă verde să fiți împreună.  Partenerul trebuie să înțeleagă și să încurajeze interesele tale, indiferent cât ar părea de bizare sau de neconvenționale. Cineva care este dispus să exploreze ideile tale extravagante, fără să te judece vreodată, te va câștiga, cu siguranță. Chiar și în dormitor, acesta trebuie să țină pasul cu cele mai recente idei ale tale și să fie deschis în privința experimentelor și dorințelor tale secrete.

Peștii se aruncă în vârtejul emoțiilor

apus

Nu este un secret că Peștii sunt cel mai emoțional semn zodiacal. Starea ta de spirit se poate schimba de la o extremă la alta, cât ai clipi. Ai nevoie de cineva care te poate accepta așa cum ești și să-ți tolereze sentimentele caleidoscopice. Îți dorești un romantism de poveste, iar perspectiva ta asupra relațiilor este idealizată. O scrisoare de dragoste fierbinte sau o cină clasică și un film de dragoste sunt semnele tale preferate de afecțiune. Inima ta  este total deschisă pentru dragoste, iar farmecul tău nativ îi seduce cu ușurință pe cei din jur. Ai nevoie de un bărbat care să înțeleagă că, în ciuda flirturilor și efuziunilor sentimentale cu diverse persoane, dragostea ta pentru el este rară și mai profundă decât orice simți pentru oricine. Natura incredibil de fluidă a sentimentelor și dorințelor tale poate fi greu de gestionat; cineva te iubește cu adevărat atunci când este în stare să țină pasul cu tine și să-și adapteze emoțiile. Îți dorești pe cineva care să-ți permită să fii liberă, dar să fie întotdeauna lângă tine când îi ceri ajutorul.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?
Incepe quiz
De ce tratament ai nevoie în funcție de tipul de ten?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.