Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

De ce este îndrăgostit de tine, în funcție de zodie

Luni, 25.11.2019

Să recunoaștem - dragostea nu poate fi explicată! În ciuda mileniilor de poezie, muzică și folclor dedicate iubirii, aceasta rămâne în continuare un mister și nu poți prezice când și unde va lovi săgeata lui Cupidon. Totuși, pe lângă atracția naturală, personalitatea joacă un rol important în declanșarea iubirii. În funcție de zodia ta, ai anumite trăsături care îl pot face pe un bărbat să se îndrăgostească de tine. 

pictura

Berbec

Un bărbat poate fi sedus de faptul că ești o adevărată luptătoare, care spune și face întotdeauna ce vrea. Atunci când îți propui să schimbi lumea, nu te dai înapoi de la nimic, oricât ar fi de greu. Tu, dintre toate femeile, semeni cel mai mult cu o supereroină, iar asta poate trezi imaginația și dorința bărbaților.

Taur

O femeie Taur posedă o atracție mai mare decât a altor femei, doar se află sub puterea lui Venus, nu-i așa? În plus, ține foarte mult la valorile ei și este foarte statornică atunci când iubește. Această feminitate debordantă și caracterul tău stabil și principial sunt motivele pentru care un bărbat se poate îndrăgosti de tine.

Gemeni

Curiozitatea ta legată de lume și faptul că vezi orice lucru din jurul tău dintr-o perspectiv proaspătă îți oferă tinerețe veșnică. Oamenii sunt încântați de felul tău copilăresc de a te minuna de orice îți iese în cale. Refuzul de a lua lucrurile prea în serios îți dă un entuziasm nesfârșit, care poate fascina orice bărbat din preajma ta.

Rac

Când îți deschizi inima către dragoste, te dăruiești total și fără rețineri. Atunci când iubești ești emoție pură, iar această trăsătură face ca bărbații să se îndrăgostească iremediabil de tine.

Leu

Oamenii te admiră pentru că ești neînfricată și mândră. Te faci cu ușurință remarcată în orice loc, prin puterea convingerilor tale și prin ținuta ta regală. În plus, ești gata să te sacrifici pentru prietenii tăi, iar generozitatea ta este proverbială. Niciun bărbat nu poate rămâne rece în fața farmecelor tale.

Fecioară

Când sunt cu tine, bărbații caută aprobarea ta și visează, în secret, să te cucerească. Aerul tău superior, figura detașată, ironia și simțul critic pot fi descurajante pentru unii bărbați, dar alții sunt atrași de aura ta misterioasă, sperând să descopere o amantă pasională, dincolo de masca ta de indiferență.

Balanță

Ești o adevărată prietenă, pe care oricine se poate baza, pentru că știi cum să ascuți și să calmezi oamenii. Nici nu trebuie să te gândești la ce să spui; poți simți, pur și simplu, tensiunea cuiva și știi să alini o persoană, făcând-o să se simtă înțeleasă și susținută. Când vine vorba de romantism, ești iubita pe care partenerul o numește adesea „jumătatea mai bună” a cuplului vostru.

indragostiri

Scorpion

Charismatică și misterioasă, ești persoana de la care oamenii așteaptă îndrumare, care pare că știe mereu mai mult decât oricine din jur. Sub aparența ta blajină se ascunde o mare putere interioară, astfel încât un bărbat se va simți subjugat de tine și va încerca să-ți intre în voie. Pe lângă toate aceste calități, valorile tradiționale ale Scorpionului, în special căsnicia și familia, îi predispun pe mulți bărbați să-și aleagă o parteneră din această zodie când întemeiază un cămin.

Săgetător

Simțul tău aventuros și independent îi contaminează pe cei din jur, care se vor simți în mod natural atrași către tine. Scoți la iveală partea pozitivă din ceilalți, de aceea bărbații adoră să stea în preajma ta. Modul idealist de a gândi, emoționalitatea și creativitatea ta îți vor aduce mulți pretendenți, care îți vor mărturisi că i-ai transformat în cea mai bună versiune a lor.

Capricorn

Poate că nu ești tipul obișnuit de femeie de care se îndrăgostesc bărbații, pentru că ești mult prea serioasă, excesiv de critică și de o autenticitate care îi dezarmează pe cei din jur. Dar, privite din alt unghi, toate acestea sunt calități care te fac o persoană cu o moralitate puternică și un simț ascuțit împotriva nedreptății și înșelătoriei. Iar atunci când sunt văzute de persoana potrivită, aceste trăsături te fac să fii irezistibilă.

Vărsător

Spiritul tău liber și natura independentă te împiedică să intri într-o relație doar pentru că este confortabil. Ai întotdeauna nevoie de timpul tău personal, pentru a-ți trăi propriile pasiuni și hobby-uri. Un partener romantic te va aprecia tocmai pentru faptul că ești independentă, nonconformistă și neîmblânzită. De regulă te potrivești cu persoane care au aceleași valori ca și tine.

Pești

iubiti

Un bărbat va aprecia la tine tocmai răbdarea inepuizabilă, toleranța, faptul că înțelegi întotdeauna de ce oamenii acționează așa cum o fac și că ai o profundă intuiție privind modul în care să răspunzi nevoilor lor. Nu o dată vei auzi de la cineva cuvintele „Nimeni nu mi-a spus asta până acum!” când faci un compliment, pentru că simțul tău de observație găsește întotdeauna ce este mai bun în ceilalți.

Surse foto: Unsplash, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!