Horoscop
Înapoi la

De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal

De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nu este un secret faptul că cei din zodia Taur sunt o adevărată oază de putere, ambiție și energie. Persoanele născute între 21 aprilie și 21 mai sunt încăpățânate, neînfricate, răbdătoare și nu se dau bătute indiferent de situație pentru că determinarea lor este mai presus de orice.

Au și acești nativi slăbiciunile lor și cea mai mare problemă pe care o întâmpină este incapacitatea de a-și controla furia, dar nu trebuie să îți faci griji dacă ai un Taur pe aproape pentru că el nu se va enerva fără motiv și nu îți va face rău dacă nu îl provoci în vreun fel. Calitățile lor sunt mai multe decât defectele, de aceea sunt considerați cei mai tari din zodiac.

Semnul zodiei Taur, învăluit într-o aură misterioasă conferită de razele soarelui

Iată câteva motive pentru care Taurul este cel mai tare semn zodiacal:

 1. Este de încredere
  Te poți baza oricând pe un om aflat în această zodie pentru că loialitatea este cea mai importantă trăsătură a lui. Nu trădează, nu înșală și nu minte aproape niciodată, pentru că uneori folosește mici „minciuni nevinovate”, dar asta doar în situații extreme și atunci oricum simte că și-a pătat mândria. El este un prieten de nădejte și îți va fi alături oricând pentru că poate să te ajute cu orice ai nevoie.
 2. Are o răbdare de fier
  Un Taur poate asculta pe cineva ore întregi fără să își piardă cumpătul și se străduiește mereu să dea cele mai bune sfaturi. Chiar și când îi este greu, face tot posibilul să fie aproape de cel care are nevoie de el. Nu se enervează ușor și o face doar dacă este provocat în repetate rânduri. El poate tolera destul de multe abateri, dar ar fi mai bine să nu îl superi ca să nu îi cunoști și partea întunecată.
 3. Este hotărât
  Nimic nu îl poate face să se abată de la drumul pe care l-a ales și muncește din greu să fie acolo unde își dorește! Mai ales dacă simte că a găsit persoana potrivită, merge cu ea până la capătul lumii pentru că este convins că nimic nu îi poate despărți. Taurul este mereu acolo unde își dorește pentru că nu lasă pe nimeni să îl influențeze în deciziile pe care le are de luat.
 4. Iubește frumosul
  Acest nativ este ghidat de planeta Venus, care reprezintă frumosul și este normal să fie tot timpul atras de ceea ce îl înconjoară și arată bine. Are o înclinație deosebită spre artă și un simț estetic extrem de dezvoltat. Acesta este și motivul pentru care cei mai mulți Tauri au cariere în domenii artistice, precum muzică, teatru, pictură, actorie sau altele care îi ajută să își dezvolte latura creativă.
 5. Îi place să ofere stabilitate
  Taurul este semn de pământ și este la fel de stabil ca elementul care îl reprezintă pentru că niciodată nu se dă după cum bate vântul. Mai ales în relații, el oferă acel sentiment de stabilitate și orice femeie care are cuplu cu un Taur se poate declara fericită că el este mereu alături de ea și nu o lasă la greu. Această stabilitate îl ajută să obțină ceea ce își dorește pentru că este și perseverent de cele mai multe ori.
 6. Este pașnic
  El este unul dintre cele mai liniștite semne din zodiac și nu îi place deloc haosul. Se ferește de oamenii agitați și se retrage în confortul casei alături de persoanele care îl înțeleg și au aceleași preferințe. Taurul nu se implică în conflicte și preferă să nu spună nimic atunci când ceva îl deranjează pentru că nu vrea să provoace discuții neplăcute.
 7. Are spirit practic
  Nu există problemă care să rămână nerezolvată de un Taur, el poate găsi soluție pentru orice neplăcere care apare în calea lui sau a celor apropiați. De asemenea, pune în aplicare toate învățăturile dobândite de-a lungul vieții și reușește să facă planuri de atac atunci când problemele îl copleșesc. Acesta poate dobândi ușor cunoștințe în orice domeniu pentru că mintea îl ajută să rețină cu ușurință informațiile pe care le dorește.
 8. Este harnic
  Se poate observa cu ochiul liber locul în care trăiește un Taur pentru că el ordonează totul, calcă hainele la dungă și nu suportă să vadă nici măcar o urmă de praf. Îi place ordinea și disciplina, mai ales atunci când vine vorba de zonele în care petrece mult timp. În același timp, adoră să pună la punct orice detaliu și știe întotdeuna ce mișcare urmează să facă.
 9. Stă mereu cu picioarele pe pământ
  Niciun Taur nu va avea capul în nori mai mult decât este cazul. E normal să viseze și el din când în când, dar își dă seama repede că trebuie să se întoarcă la realitate și să își vadă în continuare de obiectivele sale. Acest nativ nu prea are parte de eșecuri pentru că munca sa continuă dă roade întotdeauna.
 10. Este senzual
  Nici în viața amoroasă nu ar trebui să fie ignorat acest semn zodiacal pentru că cele mai bune relații sunt acelea în care unul dintre parteneri este Taur. El știe să ofere iubire și este un bun cuceritor fiindcă atracția pentru arte îl ajută să facă gesturi romantice față de jumătatea lui. Femeile Taur sunt senzuale și sensibile, în timp ce bărbații sunt calculați și se apropie încet de noua cucerire ca să o facă să devină nerăbdătoare și să îi dorească și mai tare.

Dacă și tu ai un Taur în viața ta, ai grijă ce faci pentru că în mod sigur nu dorești să rămâi fără el. Niciun alt semn zodiacal nu-l va putea egala la capitolul loialitate, iar prietenia lui este una cu adevărat valoroasă pentru că îi pune mereu pe primul loc pe ceilalți. Nici ambiția lui nu o vei mai întâlni la altă zodie pentru că o forță interioară îl ghidează zi de zi spre cea mai bună versiune a lui.

Citește și: 10 lucruri pe care numai zodia Taur le înțelege

Surse articol: TopinspiredTimesofindiaCostarastrology

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
De ce te temi cel mai tare?
Incepe quiz
De ce te temi cel mai tare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.