Horoscop
Înapoi la

De ce Fecioara este cea mai tare zodie dintre toate

De ce Fecioara este cea mai tare zodie dintre toate

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Îți place să te faci auzită, iar cei din jurul tău nu te remarcă doar pentru frumusețea ta, ci pentru energia debordantă pe care o emani în jurul tău. Pur și simplu, ești capabilă să faci pe oricine să zâmbească atunci când îți aude numele sau când îți vede chipul. Îți lași amprenta în viața tuturor oamenilor care îți ies cale și din acest motiv, tu, femeie Fecioară, ești cea mai tare dintre toate zodiile!

Îți place să cânți în timp ce gătești și o faci cu iubire, vorbești cu florile și îi zâmbești soarelui în fiecare dimineață. Ești grijulie, fidelă și devotată și îți manifești în mod neobosit afecțiunea. Niciodată nu este suficientă iubire! Ai putea spune tu… Și din acest motiv, tu, femeie Fecioară, ești cea mai tare dintre toate zodiile!

Ilustrație cu zodia fecioarăSursa foto: iStock

Nu este un secret faptul că nativii din zodia Fecioară au o personalitate foarte complexă. Religia lor este iubirea și pot fi caracterizați rapid, cu doar două cuvinte: tandrețe și determinare. Ai grijă, însă, atunci când intri în conflict cu o femeie în zodia fecioară. Reacționează prost la critici și la judecata altora și este posibil să nu mai vorbească cu tine niciodată! Cu siguranță nu îți dorești acest lucru!

Dacă vrei să afli de ce Fecioara este cea mai tare zodie dintre toate, te invit să citești rândurile de mai jos!

Caracteristici specifice zodiei Fecioară

Analitică. Deși pari întotdeauna calmă, în gândul tău se poartă un adevărat război. Ai foarte multe gânduri, iar uneori nu poți ține pasul cu ele. Ai tendința de a analiza tot în jurul tău și niciun detaliu nu scapă neobservat!

Practică. Întotdeauna ai cele mai bune și pragmatice soluții pentru orice problemă. Ești o persoană realistă și cu capul pe umeri, iar acest lucru îți este de ajutor în orice situație.

Organizată. Niciodată nu uiți ce ai pus și unde… Și niciodată, dar niciodată nu ai întârziat la muncă sau la o întâlnire. Pur și simplu, așa ești tu!

Sinceră. Ce rost are să minți, atunci când poți să fii sinceră? Întotdeauna spui lucrurilor pe nume, nu-ți place să-ți pierzi timpul cu situații care nu te reprezintă.

Modestă. Ești introvertită și, implicit, modestă. Îți place să îi lași pe cei din jur să se facă remarcați și să fie în centrul atenției. Tu ești mai mult genul de persoană care aplaudă în timp ce este admirată în secret, de undeva din spate.

Iubitoare. Deși uneori poți părea distantă și indiferentă, tu nu ești așa deloc. Uneori îți este teamă să îți să îți exprimi iubirea pentru a nu părea prea… lipicioasă, însă tu abia aștepți să îmbrățișezi pe toată lumea!

Harnică. Muncești din greu pentru a-ți împlini visurile. Știi bine că nu există altă cale, iar acest lucru te motivează și mai mult!

Perfecționistă. Ești perfectă și din acest motiv ești perfecționistă, iar dacă ești perfecționistă, toate lucrurile făcute de tine trebuie să fie perfecte. Nu-i așa?!

Autosuficientă. Nu ai nevoie de cineva să te completeze. Tu deja ești un întreg ! Ești conștientă că un bărbat care nu se ridică la nivelul tău, doar te va trage în jos, iar din acest motiv preferi să fii single, până va apărea jumătatea ta!

Fidelă. Nici nu se pune problema ca tu să nu fi acolo când cineva are nevoie de tine! Ești mereu pregătită să dai o mână de ajutor sau o vorbă bună. Toată lumea știe că se poate baza pe tine și că nu îi vei trăda niciodată. Și pe lângă asta… mai știi să ții și secrete!

Acestea au fost trăsăturile care o fac pe Fecioară cea mai tare zodie dintre toate! Tu ce crezi? Te-ai regăsit!?

Citește și: Motive pentru care să te îndrăgostești de un nativ Săgetător

Surse articol: Topinspired, Allure, Timesofindia 

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (74)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.