Horoscop
Înapoi la

De ce femeile din Gemeni, Balanță și Vărsător sunt cele mai bune iubite

De ce femeile din Gemeni, Balanță și Vărsător sunt cele mai bune iubite

Ramona Jurubita

Semnele de aer sunt pline de viață, adoră distracția și în plus, sunt extrem de inteligente. Știu întotdeauna cum să se comporte și cum să cucerească persoanele de care s-au îndrăgostit. Dacă ai văzut că o femeie care este Gemeni, Balanță sau Vărsător ți-a făcut ochi dulci, trebuie să știi că nu ți s-a părut!

Mai mult ca sigur vrea să se apropie de tine și să aveți o relație, iar tu nu ar trebui să ratezi ocazia!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Femeile născute sub semnul zodiilor de aer sunt cele mai bune iubite și te vei convinge, în timp, după ce vei interacționa mai mult cu una dintre ele. Până atunci însă, trebuie să afli câte ceva despre aceste zeițe ale iubirii, ca să știi la ce ar trebui să te aștepți.

Iată ce le face atât de speciale pe doamnele și domnișoarele Balanță, Gemeni și Vărsător:

Femeie care se simte în siguranță în brațele partenerului.

Sunt comunicative și sincere
Trebuie să ai încredere în aceste zodii, fiindcă nu te vor minți niciodată și vor fi extrem de sincere și directe încă de la prima întâlnire. Te-ar putea ajuta și pe tine să devii la fel de axat pe comunicare și să înțelegi importanța discuțiilor pe teme diverse. Orice problemă se rezolvă prin vorbit, iar aceste semne zodiacale știu cel mai bine cum să abordeze subiectele delicate. Discuțiile în contradictoriu cu ele nu se transformă niciodată în certuri aprinse, pentru că știu cum să aplaneze conflictele. Nu uita că orice relație devine mai puternică dacă ambii parteneri spun ce au pe suflet.

Semnelor de aer le place să trăiască noi experiențe
Spre deosebire de semnele de pământ care nu prea vor să iasă din zona de confort, acestea sunt mereu dornice de aventuri. Devin chiar neliniștite dacă se văd nevoite să rămână prea mult timp într-un singur loc și vor să plece întotdeauna cât mai departe. Nu este un lucru rău, ci poate reprezenta un plus pentru relația ta. Asta înseamnă că nu vă veți plictisi niciodată împreună, fiindcă partenera născută sub semnul unei zodii de aer va găsi mereu lucruri noi și interesante pe care să le faceți în doi. Totul între voi va fi palpitant, pentru că nu vei ști niciodată ce va urma.

Sunt muncitoare, inteligente și visătoare
Aceste femei nu renunță niciodată la visele pe care le au și luptă întotdeauna pentru ce își doresc. Au la îndemână toate armele care le pot ajuta să își atingă obiectivele. Dacă veți avea probleme în relație, o parteneră din această categorie va depune eforturi colosale pentru a salva totul, așa că ar trebui să te bucuri că are o ambiție atât de mare. Cuplul vostru va deveni mai puternic și vei învăța și tu să muncești mai mult pentru a-ți îndeplini toate scopurile.

Semnele de aer au simțul umorului
Ce poate fi mai tare decât să ai o parteneră care știe de glumă și care poate să râdă și la cele mai mari stângăcii ale tale? Ei bine, poți fi în relația perfectă dacă te-ai îndrăgostit de o femeie Balanță/Gemeni/Vărsător. Toate acestea știu cum să găsească o parte pozitivă în orice greutate pe care o întâmpină și să chicotească ușor în cele mai neplăcute situații. Femeile de acest gen au puterea de a depăși mai ușor problemele, fiindcă nu fac o tragedie din orice. Vei deveni un om încrezător și matur dacă vei trăi în compania unei iubite care poate să se bucure de viață.

Se înțeleg bine cu toată lumea
Se integrează în orice grup și le poți prezenta cu ușurință familiei și prietenilor. Niciuna dintre ele nu a fost vreodată nepoliticoasă cu oamenii din jur, fiindcă toate trei pun mare preț pe respect. Așadar, dacă jumătatea ta se regăsește pe lista zodiilor de aer, poți sta liniștit din acest punct de vedere. Va ști cum să se comporte cu oricine, indiferent de statutul sau de vârsta interlocutorului. Nu vor exista drame în familia ta, pentru că partenera se va face plăcută la fiecare cină luată împreună. Chiar și vacanțele de grup vor fi minunate și îți va plăcea să admiri interacțiunea dintre ea și restul oamenilor.

Duc vieți echilibrate
Nu doar Balanțele sunt echilibrate și stăpâne pe sine în orice situație. Gemenii și Vărsătorii sunt la fel de calculați, reușind cu ușurință să se descurce în momentele dificile. Dacă te întâlnești cu o zodie de aer, trebuie să știi că nu veți ajunge niciodată să petreceți tot timpul împreună. Vor exista și momente în care veți sta singuri și veți face tot ce doriți, astfel încât să existe spațiu personal și granița intimității să nu fie călcată. Femeile din această categorie știu cât este de importantă relația cu sinele și nu vor să devină dependente de partener, iar tu ar trebui să înveți de la ele. Asta nu înseamnă că vei fi ignorat, ci doar că va exista un echilibru între clipele în doi și momentele de singurătate.

Ce spui? Crezi că ai putea avea o relație interesantă cu o domnișoară care este Balanță, Gemeni sau Vărsător? Cele trei se aseamănă în multe privințe și se ghidează după aceleași principii de viață. În cazul lor, o legătură sănătoasă dintre doi oameni se bazează pe comunicare, sinceritate, respect și permisivitate. Așa se conving și de loialitatea alesului.

Descoperă: Unde trebuie să meargă zodiile la prima întâlnire. Nu vei da greș!

Surse foto: Unsplash

Surse articol: CollectiveLiveaboutBustle

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.