Horoscop
Înapoi la

De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

O relație toxică, o căsnicie nefericită, o iubire neîmpărtășită... este clar că dragostea nu este mereu roz! Foarte multe persoane ajung să sufere din cauza partenerilor lor, dar puține sunt în stare să pună capăt unei relații care nu funcționează. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru pot fi diverse și ele au și o foarte mare legătură cu astrologia. Se pare că în funcție de zodia sa, fiecare femeie în parte are anumite obiceiuri nesănătoase la care nu poate renunța într-o relație și asta le aduce mereu lângă bărbați nepotriviți. Află din rândurile de mai jos de ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodia ta!

Fotografie cu o femeie care îmbrățișează un bărbat care stă cu spatele

De ce iubești un bărbat care nu este suficient de bun pentru tine, în funcție de zodie

Berbec. Berbecul este una dintre cele mai competitive zodii, fapt care se poate observa chiar și în relațiile acesteia. Nativele zodiei Berbec se vor strădui întotdeauna să aibă cea mai minunată, stabilă și longevivă relație, chiar dacă sunt conștiente că nu sunt împreună cu bărbatul potrivit. Ele își iubesc partenerii la intensitatea maximă, oricât de incompatibili sau toxici ar fi aceștia, și se dedică în totalitate relațiilor lor. Fiind o femeie născută în zodia Berbec, tu vrei să fii un exemplu pentru toate celelalte zodii și să le arăți cum ar trebui să iubească, chiar dacă în sinea ta nu ești fericită cu partenerul pe care îl au.

Taur. Știi și tu foarte bine că ești cea mai încăpățânată dintre zodii, chiar dacă nu vrei să recunoști acest lucru. Atunci când te agăți de un bărbat, te dedici acestuia și ai tendința de a deveni hiperprotectivă. Tu iubești până la capăt, cu bune și cu rele, chiar dacă nu primești același lucru la schimb. Ești genul de persoană care face o prioritate din relația sa și din bunăstarea partenerului său. Uiți să te preocupi și de tine, măcar din când în când, și deseori ajungi lângă bărbații nepotriviți... pentru că nu știi exact ce ți-ai dori de la o relație.

Gemeni. Ești foarte sociabilă și afectuoasă cu oamenii din jurul tău, dar asta nu înseamnă că-ți poți crea conexiuni amoroase cu ușurință. În general, ești foarte serioasă în ceea ce privește relațiile tale și cu greu poți accepta un nou bărbat în viața ta. Ai nevoie de foarte mult timp pentru a-l cunoaște, pentru a-l testa și pentru a hotărî dacă ai nevoie de el în viața ta, încât s-ar putea ca acel bărbat să se plictisească așteptând verdictul tău. Chiar și așa, odată ce te-ai atașat de cineva, cu greu vei putea renunța la acea persoană.

Rac. Tu iubești pe oricine. Nativele acestei zodii sunt unele dintre cele mai calde și blânde femei care pot primi în sufletul lor pe absolut oricine. Pur și simplu nu ți-ar sta în fire să nu iubești! Ești o persoană sentimentală, iar dragostea ta este de-a dreptul profundă. Poți lega conexiuni puternice cu absolut oricine pentru că știi să accepți oamenii exact așa cum sunt. Asta te-ar putea aduce uneori lângă bărbatul nepotrivit.

Leu. Exact ca o leoaică, tu iubești cu patos orice persoană care va putea pătrunde în inima ta. Problema este că ești foarte selectivă și ajungi cu greu că iubești pe cineva. Ești mai mult acel gen de persoană care preferă să rezolve probleme de dragoste ale altora, decât să se ocupe de propria stare emoțională. Începi deseori relații cu bărbați nepotriviți tocmai pentru că ești mai preocupată de viața amoroasă a altora decât de a ta și nu observi că partenerul tău nu-ți este compatibil. Până la urmă, nu vei putea tu rezolva mereu probleme lor!

Fecioară. Ai tendința de a te îndrăgosti de toate acele gesturi mărunte, dar foarte însemnate pe care le face o persoană. Deși nu-ți dai seama de acest lucru, tu de fapt te îndrăgostești de acele momente unice și speciale pe care le ai alături de partenerul tău. Chiar dacă bărbatul de lângă tine este total nepotrivit și nu aveți nimic în comun, tu preferi să rămâi legată de acesta tocmai pentru că la un moment dat ați trăit un moment minunat și intens împreună.

Balanță. Balanțele sunt creaturi grozave și sociale care urăsc să fie singure, știi și tu asta! Fiind o persoană blândă și pașnică, adori să petreci timp de calitate cu absolut oricine. Deseori începi relații cu bărbați nepotriviți pentru că nu îți oferi niciodată șansa de a analiza într-un mod critic o nouă persoană care apare în viața ta. Ai impresia că toată lumea are un suflet de aur exact ca tine și că absolut oricine merită o șansă din partea ta.

Scorpion. Femeile Scorpion duc o viață plină de pasiune tocmai pentru că ele își trăiesc sentimentele la intensitate maximă. În general, ești o persoană destul de suspicioasă și geloasă, dar și foarte-foarte vulnerabilă. Nu știi să te detașezi de o persoană nici măcar atunci când conștientizezi că aceasta te face să suferi, tocmai pentru că iubești foarte intens. Ajungi lângă bărbații greșiți de foarte multe ori deoarece ești dependentă de sentimentul de a iubi și nu vrei niciodată să-ți dai puțin răgaz pentru a-ți face ordine în minte... și în inimă.

Săgetător. Fiind o persoană optimistă de fel, tu nu poți niciodată să observi și partea mai puțin plăcută a lucrurilor. Pentru tine dragostea este oarbă și poți iubi și cel mai nepotrivit bărbat pentru că nu vei conștientiza niciodată că sunteți de-a dreptul incompatibili. Doar simplul fapt că a fost dispus să acorde o șansă relației dintre voi doi te poate face să-l adori.

Capricorn. Se cunoaște foarte bine faptul că semnul Capricorn este chiar familistul convins al zodiacului. Femeia Capricorn știe, sau cel puțin crede, că ea este menită pentru a fi soție devotată și mamă dedică și tocmai de aceea are tendința de a grăbi lucrurile într-o relație. Ești foarte serioasă în ceea ce privește angajamentul și ești dispusă să faci absolut orice pentru a-ți ține partenerul aproape, chiar dacă nu sunteți nicicum compatibili.

Vărsător. Vărsătorul este singuraticul zodiacului. Ca femeie Vărsător, apreciezi din plin singurătatea tocmai pentru că ea îți oferă șansa de a te bucura te intelectul tău. Tu te îndrăgostești doar bărbați aventuroși și curajoși care încearcă să te scoată din starea ta naturală și să te facă să simți că trăiești. Deși ești conștientă că nu poți avea o astfel de relație pe termen lung pentru că ai nevoie de stabilitate, te îndrăgostești iremediabil de acel bărbat care ți-a oferit 5 secunde de adrenalină.

Pești. Tu visezi la o povestea de dragoste exact așa cum doar în basme există și ai tendința de a fi foarte nerealistă în ceea ce privește relațiile tale. Iubești intens și ești dispusă să faci absolut oricine pentru cel care ți-a furat inima, chiar dacă acesta te face să suferi. Te bucuri din plin de orice legătură profundă pe care reușești să o stabilești cu un bărbat și cu greu poți renunța la acesta, oricât de incompatibili a-ți fi.

Acestea au fost principalele motive pentru care nativele ajung lângă bărbați carenu sunt potriviți pentru ele. Tu ce crezi? Ai avut vreodată o relație toxică?

Citește și: De ce nu o să încetezi niciodată să îl iubești, în funcție de zodie

Surse articol: Yourtango, Teenvogue, Cosmopolitan

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce iubesti la un barbat?
Incepe quiz
Ce iubesti la un barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.