Horoscop
Înapoi la

De ce n-o să poți avea niciodată o aventură amoroasă, în funcție de zodie

De ce n-o să poți avea niciodată o aventură amoroasă, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Multe relații ajung în punctul în care partenerii nu se mai simt atrași unul de celălalt și vor să experimenteze alte lucruri sau să simtă emoții noi în compania altor persoane. Nu toți oamenii sunt dispuși să riște și anumite persoane rămân fidele tot restul vieții ca să nu dea cu piciorul unei relații care le oferă stabilitate și iubire. Totuși, unii parteneri se lasă conduși de instinct și calcă strâmb într-un anumit moment al vieții lor. Se pare că astrele influențează relațiile și interacțiunile interumane ale semnelor zodiacale, așa că fiecare zodie trăiește într-un anumit mod o aventură amoroasă. Unele păstrează mai mult cu un astfel de secret, în timp ce altele se dau de gol sau au mustrări de conștiință din cauza faptelor comise.

Iată de ce n-o să meargă pentru tine niciodată o aventură amoroasă, în funcție de zodie și la ce trebuie să fii atent:

Parteneri care se întâlnesc pe ascuns și se distrează împreună

Berbec
Tu nu poți avea aventuri pentru că ești sincer și nu ascunzi niciodată nici măcar un secret nevinovat. Preferi să îi spui partenerului că nu mai simți nimic pentru el sau că te simți atras de altcineva, dar nu îl vei înșela pentru că nu vrei să comiți o faptă imorală. Preferi adevărul dureros decât o minciună care poate răni mai tare.

Taur
Nu poți rezista prea mult cu povara unei aventuri pentru că îți este teamă că vei fi prins. La început ți se va părea interesant, dar este greu să te ascunzi pentru mult timp de partener, mai ales dacă locuiești cu el în aceeași casă. Sentimentul de vinovăție te va urmări permanent și vei spune adevărul sau vei stopa relația extraconjugală care te consumă atât de tare.

Gemeni
Aventurile tale se sfârșesc întotdeauna dezastruos pentru că nu reziști să vezi cum persoana de lângă tine suferă din cauza ta. Nu ești un expert al minciunilor și îi vei da de bănuit partenerului cu fiecare gest pe care îl faci așa că nu poți avea o aventură de lungă durată fără să te dai de gol. Trăiești adevărate drame când trebuie să decizi cu cine rămâi și cui îi spui „adio”.

Rac
Tu ești un familist convins și chiar dacă ai aventuri din când în când, ele nu rezistă pentru că nu te implici emoțional deloc. Gândul tău va fi întotdeauna la partenerul care te așteaptă acasă, iar cel cu care îl înșeli va simți asta și va renunța să se mai vadă cu tine dacă nu simte puțină dăruire din partea ta. O relație care exclude familia nu este potrivită pentru tine.

Leu
Aventurile te obosesc prea tare pentru că trebuie să te concentrezi pe nevoile a doi parteneri și este destul de greu atunci când vrei să îi faci pe ceilalți fericiți. Încercarea de a te împărți în mod egal în două locuri este o activitate imposibil de dus la bun sfârșit, așa că mai bine stai departe de triunghiuri amoroase pentru că ele se sfârșesc întotdeauna cu suferința uneia dintre cele trei persoane și s-ar putea să fii chiar tu cel rănit.

Fecioară
Tu crezi în karmă și ți-e teamă că totul se poate întoarce împotriva ta în momentul în care ești infidel partenerului. Deși găsești curajul să începi o aventură, o vei încheia rapid pentru fiindcă te îngrozește ideea de a fi și tu înșelat când îți este lumea mai dragă. Poate fi vorba de egoism pentru că îți faci griji doar pentru tine, nu și pentru cel care ar putea suferi din cauza micilor tale aventuri.

Balanță
Reușești să ai cele mai lungi aventuri pentru că poți să fii la fel de implicat în două relații, să te împarți perfect între doi parteneri și să nu dai de bănuit niciunuia dintre ei. Tu simți că poți face orice atunci când ești îndrăgostit și nimic nu te poate opri să trăiești clipa lângă două persoane. În timp o să îți dai seama că de fapt ceea ce trăiești este o nefericire profundă pentru că realizezi că nu poți continua așa la nesfârșit.

Scorpion
Tu nu ai aventuri în mod frecvent pentru că ești sensibil și conștientizezi ce complicații pot apărea în situații de acest gen. Însă, singurul motiv care te poate împinge să îți înșeli partenerul este dorința unor nopți mai fierbinți de care nu ai parte în actuala relație. După ce experimentezi senzațiile de care ai nevoie, te întorci la parter și îi spui că ai greșit pentru că nu poți ascunde o asemenea faptă.

Săgetător
Vei avea o aventură doar dacă partenerul tău te va răni și vei încerca să îi plătești cu aceeași monedă. Nu ești o fire răzbunătoare, dar îți place să îi tachinezi pe cei care îți greșesc la un moment dat în viață. Aventurile sunt modalitatea prin care îi arăți partenerului că nu este de neînlocuit și că ai putea oricând să alegi pe altcineva.

Capricorn
Ideea unei aventuri te face să te crezi mai interesant, mai dorit și superior celor care au o singură relație. Dar trebuie să știi că de fapt te devalorizezi prin acest comportament care nu este deloc demn de admirat. Cei care vor afla te vor compătimi pentru că îți distrugi relația cu un partener care te iubește și nu ar greși niciodată față de tine.

Vărsător
Tu ai nevoie de diversitate în relațiile tale amoroase și o singură persoană nu îți poate satisface toate nevoile fizice. În schimb, când vei realiza că nevoile sufletești sunt mai importante, va fi prea târziu, iar cel care te iubea se va îndepărta de tine din cauza comportamentului. Trebuie să știi că nu este în regulă să te joci cu inima cuiva care a investit timp și sentimente în relația voastră.

Pești
Nu mai ții cont de nicio regulă când te îndrăgostești și poți pleca puțin de lângă jumătatea ta ca să te distrezi alături de un alt partener. Privești această situație ca pe un impuls de moment și crezi că este doar o mișcare nevinovată, dar cel din cuplu nu va vedea la fel lucrurile. Riști să suferi când o să se afle și niciunul dintre cei doi parteneri nu va vrea să mai fie cu tine din cauza nehotărârii tale.

Indiferent de zodia ta, trebuie să știi că aventurile nu sunt o opțiune sănătoasă și îți pot strica relația cu omul de acasă. Trebuie să gândești bine dacă vrei să compromiți tot ce ai construit cu omul iubit și dacă el merită suferința cauzată de un asemenea gest. Plăcerile de moment nu sunt mai importante decât o căsnicie în care ați realizat lucruri minunate împreună și o aventură nu îți aduce fericirea pe care o poți simți când ajungi să ai o familie împlinită.

Citește și: Statistici despre infidelitate: iata datele surprinzatoare ale unui site de aventuri!

Surse articol: YourtangoTimesofindiaCosmopolitan

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.