Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

De ce nu poţi să îţi ţii iubitul aproape şi te înşală în funcţie de zodie

Miercuri, 11.12.2019

Fidelitatea este cel mai important lucru într-o relaţie. Ea reprezintă, poate, cărămida de temelie a unei legături sincere, lipsite de interes şi pline de dragoste. De cele mai multe ori se întâmplă să blamăm persoana care greşeşte, care calcă strâmb şi nu respectă promisiunile pe care le-a făcut, însă nu ţinem cont de faptul că relaţia este formată din doi oameni şi o parte din vine îi poate aparţine celuilalt.

Atunci când iubeşti, tinzi să ţii aproape partenerul de viaţă, să îi urmăreşti fiecare pas şi să ştii ce face la orice mişcare. Dar, uneori, observăm că nu totul ţine de noi şi că s-ar putea ca cel cu care împărţim casa şi patul să calce strâmb şi să nu cunoaştem motivele pentru care recurge la astfel de gesturi.

Astrele vin în sprijinul doamnelor care sunt înşelate şi care nu reuşesc să îşi ţină aproape iubitul. Astfel vor afla motivele pentru care se întâmplă aceste lucruri şi vor vedea unde greşesc de nu au control asupra celui cu care au pornit la drum în viaţă.

Nativele din zodia gemeni au început să acorde mult prea mult timp locului de muncă, ajungând să îşi neglijeze iubiţii, doamnele leu sunt înşelate din cauza atitudinii lor permisive şi a faptului că îşi iartă partenerul de viaţă indiferent de greşeala făcută, iar scorpionii sunt excepţia de la regulă, după cum spun astrele.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

În cazul doamnelor din zodia berbec, bărbaţii au câteva ezitări. Aceştia se avântă în relaţii cu ele însă se trezesc mai târziu prinşi în mrejele dragostei din care nu mai pot scăpa. Din cauza agitaţiei pe care o simt în preajma nativelor din zodia berbec, bărbaţii caută liniştea în alte parte şi vor să se relaxeze, înşelându-se cu persoane faţă de care nu ai nici o obligaţie şi se pot manifesta aşa cum îşi doresc, simţindu-se liberi.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Femeile taur îşi aruncă singuri bărbaţii în braţele altor femei, deoarece nu ştiu să aprecieze ceea ce au acasă. Mereu au de comentat câte ceva şi mereu exista lucruri care să le deranjeze şi să le facă să răbufnească. Astfel bărbaţii caută ceea ce nu au în altă parte, dar, mai mult decât atât, caută cu disperare aprecierea pe care nu o primesc în braţele femeii iubite. Astrele spun că taurii ar trebui să gândească de două ori înainte să spună iar ceva urât.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativele din zodia gemeni acordă mult prea mult timp job-ului. Cea mai mare parte a zilei şi-o petrec la birou unde încearcă să lucreze cât mai mult, să se informeze în domeniu şi să studieze piaţa pentru a excela şi pentru a primi promovarea pe care o aşteaptă de atâta vreme. Bărbaţii din viaţa gemenilor simt nevoia de afecţiune şi de atenţie, deoarece sunt tot mai neglijaţi în ultima vreme. De aceea doamnele din zodia gemeni nu îşi pot ţine iubiţii aproape şi se trezesc înşelate.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!