Horoscop
Înapoi la

De ce nu poți lăsa dragostea să intre în viața ta, în funcție de zodie

De ce nu poți lăsa dragostea să intre în viața ta, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

A lăsa dragostea să intre în viața ta poate fi destul de solicitant pentru tine, mai ales dacă simți că nu ești pregătit/ă pentru o nouă relație. Suferi, încă ai răni care nu s-au vindecat sau încă te gândești la trecut? Atunci este normal să eviți contactul cu orice persoană care vrea să facă parte din viața ta și să se apropie de tine mai mult decât ți-ai dori.

Poate consideri că ești slab/ă dacă lași iubirea să te transforme sau să îți schimbe viața, poate crezi că un alt om va profita de slăbiciunile tale și de aceea refuzi să îi dai voie să te descopere. Ai ridicat ziduri înalte în jurul tău și faci tot posibilul ca nimeni să nu le doboare, dar care ar putea fi motivul? Ei bine, el nu este întotdeauna clar și depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă în viața ta într-un anumit moment. Dar poate nu știai că reținerile și temerile sunt influențate și de semnul tău zodiacal. Astăzi vei afla care este legătura dintre ceea ce simți și ceea ce faci.

Parteneri care nu vor să comunice după ce au avut o ceartă și stau spate în spate, păstrând o atitudine indiferentă.

Uite de ce nu poți lăsa dragostea să intre în viața ta, in funcție de zodie:

Berbec
Tu nu lași pe nimeni să se apropie de tine fiindcă ești axat/ă pe dorințele tale și îți este frică să nu faci o alegere greșită. Ai și o doză de egoism, având în vedere că țintești destul de sus și vrei să fii sigur/ă că ai găsit sufletul pereche. Mergi pe premisa „mai bine mai târziu decât greșit” și aștepți oricât de mult, doar să te asiguri că nu ai intrat într-o relație cu o persoană care nu este suficient de bună pentru tine.

Taur
Este greu să lași dragostea să intre în viața ta, având în vedere că orice lucru nou te sperie. Nu suporți nici măcar schimbările în bine, pentru că nu ai curaj să ieși din zona de confort. Preferi să stai singur/ă decât să îți asumi riscuri și să întâlnești iubirea vieții tale. Dacă nu știi ce îți rezervă viitorul, ești destul de precaut/ă și eviți contactul cu persoanele care nu îți insipră siguranță.

Gemeni
Vrei să îți găsești marea dragoste, dar nu știi cum ai vrea să arate sau ce condiții ar trebui să îndeplinească. Indecizia este principalul motiv al singurătății tale și îți este greu să lași pe cineva să îți intre in inimă, fiindcă nu știi dacă este persoana care trebuie. Nu ți-ar strica o doză de curaj, care să te ajute să intri într-o relație fără să te mai gândești la potrivire. În dragoste, ar trebui să primeze glasul iubirii, nu cel al rațiunii.

Rac
Îți place să crezi că știi ce vrei de la iubire, dar ești la fel de pierdut/ă ca toți ceilalți. Singurul lucru pe care îl știi este că nu vrei să rănești pe nimeni și să nu fii chiar tu cel/cea rănit/ă. De aceea, preferi să te izolezi și să respingi fiecare gest de iubire care se îndreaptă către tine. Din păcate, nu vei cunoaște niciodată adevărata iubire, dacă nu vei renunța la barierele pe care ți le impui singur/ă.

Citește și: De ce nu poți să te iubești așa cum ar trebui și ai merita, în funcție de zodie

Leu
Îți place să fii iubit/ă și ai da orice doar ca să te asiguri că povestea ta de dragoste este cea mai tare dintre toate. Din păcate, nu poți trăi o iubire ca în povești dacă ți-e teamă să te implici într-o relație. Să nu vrei să suferi este un lucru normal, dar să respingi oamenii care te plac din cauza acestei temeri este o exagerare. Trebuie să înveți din experiențe și din greșeli, așa că nu te mai gândi că s-ar putea întâmpla ceva rău, ci doar trăiește clipa din plin.

Fecioară
Ești perfecționist/ă și îți este greu să lași iubirea să își facă loc în viața ta. Nu accepți pe oricine lângă tine, mai ales dacă nu se ridică la nivelul așteptărilor tale. Dar partea cea mai rea este că și de la tine ceri prea mult și consideri că nu ești pregătit/ă pentru a te dedica întru totul unei alte persoane. Această autocritică te va face să îți pierzi încrederea în tine și să îi îndepărtezi constant pe toți care vor să te cunoască.

Balanță
Îți este greu să lași dragostea să te învăluie pentru că muncești atât de mult la conturarea în minte a unei relații ideale, încât ceva serios ți se pare prea înfricoșător. Fie că ești în stare să recunoști sau nu, îți pasă prea mult de ceea ce spun ceilalți despre relația ta. Nu ai curajul de a te apropia de cineva și crezi că nu vei trăi nimic din ce ți-ai imaginat, așa că preferi să rămâi singur/ă.

Scorpion
Nu poți lăsa pe nimeni să intre în viața ta, fiindu-ți extrem de teamă de o trădare care ți-ar putea frânge inima. Ești închis/ă în tine și nu vrei să dezvălui adevăratul tău caracter, așa că alegi să folosești indiferența ca pe un scut în lupta cu incertitudinile. Te înspăimântă ideea de a fi îndrăgostit/ă și respingi pe oricine îți iese în cale. Dacă nu decizi că a venit momentul pentru o schimbare, nu vei afla niciodată cum este să iubești și să fii iubit/ă.

Săgetător
Autonomia și libertatea sunt foarte importante pentru tine, iar gândul că o altă persoană te poate schimba îți spulberă dorința de avea o relație. Nu vei ști cum va fi, de fapt, dacă nu îți asumi riscul acesta, dar tinzi să eviți socializarea ca să nu te îndrăgostești. Trebuie să știi că jumătatea ta nu va dori să te schimbe niciodată, ea te va accepta așa cum ești. Nici acum nu crezi că merită să te deschizi și să aștepți iubirea vieții tale cu brațele deschise?

Capricorn
Urăști ideea de a eșua în dragoste și preferi să stai departe de persoanele care te-ar putea face să te îndrăgostești. Singurătatea îți oferă confortul psihic pe care ți-l dorești, având în vedere că nu există riscul de suferi din cauza altcuiva. Poate crezi că așa arată fericirea, dar când o să vezi cum este să iubești, o să regreți că nu le-ai dat voie acestor sentimente să intre în viața ta mai devreme.

Vărsător
Îți este teamă că te vei mulțumi cu cineva pe care nu-l iubești cu adevărat sau că nu vei găsi pe cineva care te va înțelege în totalitate. Cum să întâlnești persoana potrivită dacă nu încerci? Vrei să fii stăpân/ă pe propria ta viață și nu este de judecat această decizie, dar trebuie să înțelegi că nimic nu se va schimba în această privință dacă ai pe cineva alături. Îți poți păstra individualitatea, chiar dacă îți împarți timpul cu o altă persoană.

Pești
Trăiești permanent cu o frică de care nu poți să scapi: nu vrei să te atașezi de omul nepotrivit și să pierzi dragostea la fel de repede cum ai găsit-o. Greșeala este a ta și pleacă din lipsa de încredere care te face să nu mai privești limpede situația. Vrei să fugi în continuare de iubire? Atunci vei rămâne singur/ă mult timp de acum încolo. Îți vei întâlni sufletul pereche doar dacă ești gata să comunici fără bariere cu oricine vrea să fie în prajma ta.

Indiferent de zodia ta, cu pași mici vei reuși să treci peste sentimentul de vulnerabilitate și să lași toate fricile în spate. Este important să te deschizi în fața unei persoane care poate rezona cu tine și să o lași să te descopere așa cum ești. Important este să îți dorești să simți iubirea, iar zidurile care te înconjoară vor fi doborâte fără probleme de căldura omului care vrea din tot sufletul să fie lângă tine, atât cu bune, cât și cu rele.

Citește și: Cum se comportă semnele zodiacale în certurile în familie

Surse articol: YourtangoThoughtcatalogTimesofindia

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.