Horoscop
Înapoi la

De ce nu te mai iubește în funcție de zodie

De ce nu te mai iubește în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Citești horoscopul pentru a afla când îți vei întâlni sufletul pereche și ce aventuri romantice te așteaptă? Uneori, semnul tău zodiacal îți poate spune și care este motivul pentru care persoana de lângă tine nu te mai iubește. Probabil că, de cele mai multe ori, au existat nepotriviri încă de la începutul relației.

Pe de altă parte, oricât ai vrea să fim absolvite de orice vină, câteodată avem și noi un rol în stingerea pasiunii. Alteori suntem, pur și simplu, victime ale destinului și ne îndrăgostim de persoane pe care nu ar fi trebuit să le iubim.

Iată care sunt principalele motive pentru care un bărbat nu te mai iubește, în funcție de zodie!

femeie trista

Berbecul are așteptări nerealiste

Pentru Berbec, orice persoană cu care începe o relație romantică este sufletul său pereche și se așteaptă mereu să trăiască o poveste precum Romeo și Julieta. Iată de ce are un adevărat șoc atunci când constată că nu mai este iubit. De fapt, relația sa nu a fost niciodată așa cum și-a imaginat-o, ci a trăit multă vreme pe tărâmul iluziilor. Existau multe semne că iubirea s-a sfârșit, dar Berbecul nu le-a luat în seamă, așa că s-a trezit, pur și simplu, abandonat. Nepotrivirea de caracter și de așteptări este principalul motiv pentru care Berbecul își va pierde partenerul, dacă nu este mai atent la alegerile sale.

Taurul vrea prea multe de la partener

De îndată ce intră într-o relație, Taurul începe să pretindă din ce în ce mai multe lucruri, să-și controleze partenerul, să se arate plin de gelozie și dominator, să anihileze încet-încet tot ce este mai frumos în legătura sa sentimentală. Deși se află sub semnul lui Venus, Taurul uită să-și folosească grația și diplomația, ajungând să se poarte foarte revendicativ și chiar grosolan. Astfel de purtare îl poate dezamăgi pe partener, care va sfârși retrăgându-se fizic sau emoțional din relație.

Gemenii sunt prea calculați

Deși sunt spirituali și plini de viață, Gemenii au o latură rece și calculată, care nu poate scăpa unui fin observator, nici unui partener sensibil. Atunci când persoana de lângă un Geamăn îi descoperă interesele ascunse, va pune la îndoială autenticitatea sentimentelor acestuia. Odată încolțită, această îndoială poate crește până ce distruge dragostea. Iată de ce este necesar ca Gemenii să fie autentici atunci când iubesc și să-și dezvăluie inclusiv părțile vulnerabile, pentru a nu crea suspiciune în inima celor la care țin.

Racul se lamentează foarte mult

Nativii Raci sunt adesea foarte egocentrici și tind să pună în prim-plan doar propriile nevoi. De multe ori se simt nesatisfăcuți și se plâng că viața a fost nedreaptă cu ei și că cei din jur nu-i înțeleg. Aceste veșnice lamentări pot exaspera un partener, mai ales dacă relația nu este foarte stabilă. După ce pasiunea a trecut, dacă nu a existat o conexiune emoțională profundă, relația se poate sfârși brusc, ceea ce va întări ideea Racului că este nedreptățit de destin.

Leul nu știe să asculte

Tendința de a acapara atenția celorlalți, specifică Leului, se reflectă și în relațiile sale de iubire. Partenerul rămâne adesea în umbră și nu apucă să vorbească prea mult despre emoțiile și nevoile sale. Cu timpul, prăpastia de comunicare se adâncește și sentimentele tandre pălesc. Pentru a fi cu adevărat iubit, Leul trebuie să învețe, la rândul său, să iubească și să lase spațiu de exprimare și persoanei de lângă el.

Fecioara ucide pasiunea

Perfecționismul Fecioarei, firea ei rece și calculată, veșnicele critici la adresa altora pot fi un ucigaș tăcut al sentimentelor înfocate de la începuturi. Cu cât trece timpul, cu atât partenerul va fi mai circumspect și mai puțin prezent în relație, pentru că se simte judecat și devalorizat. Acest lucru va conduce, cu timpul, către un sfârșit previzibil: chiar dacă îi rămâne alături, iubitul îi va deveni un simplu companion Fecioarei, pentru că nu va mai rămâne nicio vibrație erotică de împărtășit.

Balanța nu se iubește suficient pe sine

Undeva, în străfundurile sale, Balanța nu consideră că merită dragostea pe care o primește. Iată de ce se poate agăța de relații nepotrivite și de parteneri care nu o apreciază suficient. Dacă se va trezi că nu mai este iubită, este din cauză că, de la început, nu a fost prețuită cu adevărat. Faptul că și-a făcut iluzii legate de anumite persoane este principalul motiv pentru care va fi la un moment dat dezamăgită în dragoste. În momentul în care va învăța să se iubească pe sine, Balanța va găsi și persoana care să-i fie mereu alături.

Scorpionul este prea pesimist

Unul dintre motivele care pot duce la destrămarea relațiilor de dragoste ale Scorpionului este pesimismul său. Chiar și atunci când lucrurile merg bine cu persoana iubită, Scorpionul începe să creeze scenarii catastrofale, iar orice mic neajuns din realitate îl destabilizează. Negativitatea sa îl contaminează pe partener, care poate ajunge să vadă lucrurile în aceeași lumină sumbră. Dacă nu există o iubire suficient de puternică pentru a produce o transformare în relație, profețiile Scorpionului s-ar putea împlini. Legătura va deveni în scurtă vreme toxică și se va sfârși lamentabil.

Săgetătorul nu hrănește romantismul

Firea optimistă și „dintr-o bucată” a Săgetătorului îl face un foarte bun prieten, dar îi poate crea o imagine superficială în ochii anumitor persoane. Dacă nu învață să-i aprecieze caracterul minunat, generozitatea și dăruirea, unii bărbați ar putea considera că femeia Săgetător este prea prozaică și prea ușor de cucerit. Iată de ce își vor retrage favorurile, lăsând-o singură, dar s-ar putea să regrete ulterior această decizie.

Capricornul este prea arogant

Autosuficiența Capricornului îl poate face nesuferit într-o relație, chiar dacă la început părea misterios și greu de cucerit. Ceea ce l-a incitat inițial pe partener își pierde farmecul cu timpul, lăsând loc unei senzații de iritare față de atitudinea arogantă a Capricornului. În plus, mulți Capricorni se concentrează pe carieră și afirmare personală, ceea ce îi îndepărtează și mai tare de parteneri. Pentru ca relația lor de iubire să prindă rădăcini, Capricornii trebuie să fie mai atenți și mai receptivi la nevoile persoanelor de lângă ei.

Vărsătorul nu-și arată adevărata față

În multe dintre relațiile sale, Vărsătorul își pune o mască, astfel încât să nu fie expus și vulnerabil. Dar tocmai aceste precauții pot face ca partenerul să înceteze să-l mai iubească la un moment dat. Mulți bărbați se îndrăgostesc de imaginea pe care femeile Vărsător o promovează, constatând ulterior că acestea sunt destul de diferite de ceea ce pretind că sunt. Dacă există suficientă iubire, partenerul poate trece peste aceste diferențe, dar dacă relația nu este foarte profundă, e posibil ca Vărsătorul să fie părăsit.

singuratate

Peștii sunt excesiv de toleranți

Toleranța poate fi o virtute, dar poate aduce și necazuri în iubire. Tendința Peștilor de autoiluzionare și o oarecare dependență emoțională îi pot face pe aceștia să accepte parteneri care nu sunt cu adevărat demni de ei. De aceea, la un moment dat s-ar putea să se trezească singuri, pentru că persoana de lângă ei nu i-a iubit cu adevărat niciodată.

Surse foto: iStock, Pexels

Articolul urmator
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal
Fricile care te țin treaz noaptea, în funcție de semnul zodiacal

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.