Horoscop
Înapoi la

De ce să iubești zodia Pești, femeia cu sufletul cel mai sensibil din zodiac

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

De la jumătatea lunii februarie până la mijlocul lunii martie, lumea se poate simți liniștită să se scufunde colectiv în "hibernare". Urmează luni cu înfofolire, mers prin zăpadă, nopți cu furtuni, ciocolată fierbinte, miros de portocale și contemplat în fața sobei. Acest sezon visător, dramatic și sentimental mai are un as în mânecă: zodia Pești. Este cu adevărat o binecuvântare în viața ta să ai în preajmă o femeie născută în acest semn astrologic. 

Iată câteva exemple de celebrități născute sub zodia Pești: Rihanna, Drew Barrymore, Eva Mendes, Rashida Jones, Olivia Wilde, Emily Blunt, Lupita Nyong'o și Rebel Wilson. Aceste staruri sunt conectate astrologic pentru a-și canaliza empatia și creativitatea către și eforturile lor de a promova compasiunea.

Află tot ce trebuie să știi despre cel mai emoțional și expresiv semn de Apă din zodiac!

Cele mai bune trăsături de personalitate ale femeii Pești:

Compasională, artistică, profund emotivă, empatică, adesea punându-i pe alții mai presus decât pe ea, femeia Pești din viața este una dintre cele mai magice persoane cu care vei intra vreodată în contact. Când vine vorba de impulsurile sale artistice, sensibilitatea și spiritualitatea, ea acționează la un alt nivel. Are puterea de a accesa capătul profund al emoțiilor și al psihologiei, de regulă, și are puterea de a absorbi orice energie din jurul ei. Acest lucru ar putea însemna că poartă răni emoționale de-a lungul vieții, dar excelează și în direcționarea acelei dureri către puncte de vedere terapeutice și creative.

Este, de asemenea, o adevărată artistă, care tinde să aibă nu numai o apreciere profundă pe tot parcursul vieții pentru film, teatru, dans, muzică, etc., ci le poate și crea aproape fără efort, ca și când s-ar fi născut cu un dar special. Este prietena pe al cărui umăr poți plânge fără teama de a fi judecat vreodată. Și are o putere vindecătoare, o prezență caldă și spirituală, un adevărat balsam pentru sufletele celor din jur.

Cum cucerești o femeie Pești

Femeia Pești adoră să picteze, să citească poezii, să mediteze, astfel că va prefera întotdeauna să meargă la un concert în parc, în detrimentul unei cine la un restaurant fițos. Este o romantică de școală veche și intuitivă, ce adoră persoanele care reușesc să se conecteze profund. Dacă vrei să ai o legătură de durată cu o femeie Pești, va trebui să te obișnuiești cu ideea că se luptă să preia inițiativa, de cele mai multe ori, și tinde să îmbrățișeze un trai liniștit și mai pasiv în viață. Totodată, femeia Pești adoptă spiritualitatea și în dormitor - ca să nu mai vorbim de dorința ei de a scăpa de realitate. Admiterea sau crearea a ceva artistic pentru partenerul ei este o formă de preludiu.

Va fi prima care va sugera să petreceți sfârșitul de săptămână urmărind seriale fanteziste (cum ar fi Game of Thrones), să degustați vinuri, să încercați picanterii în viața amoroasă sau să planificați o evadare pe plajă, noaptea. Și ar putea, de asemenea, să adore să pregătească "scena" pentru a face amor cu partenerul ei, cu un pic de răsfăț, cum ar fi un masaj de cuplu - cu uleiuri de aromoterapie și cristale de vindecare a energiei, desigur. Și datorită naturii lor schimbătoare, s-ar putea să se bucure să fie dominată, atunci când experimentați jocul de putere. La fel ca toate semnele de Apă, totuși, a se simți emoțional sincronizată cu partenerul ei este o pornire instinctuală și o maximizare a intimității.

Compatibilitate femeia Pești

Semnele care împărtășesc același element tind să fie cele mai sincronizate (de exemplu, două semne ale Pământului, cum ar fi Taurul și Capricornul). Acesta este cazul mai ales pentru două semne de Apă, ambele fiind conduse și ghidate în viață de emoții.

Apa este, de asemenea, compatibilă în mod normal cu Pământul, deoarece cele două elemente se completează reciproc. Cele două elemente împărtășesc anumite atribute, cum ar fi să fie loialitatea sau înclinarea spre viața de familie. Acestea fiind spuse, vor ieși artificii dacă o femeie Pești se va cupla cu un bărbat din zodia Scorpion sau Taur.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Bărbatul Pești în pat - tot ce trebuie să știi despre cel mai fierbinte aspect din viața lui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.