Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești de o Fecioară

De ce să nu te îndrăgostești de o Fecioară

Cristina Gherghina

Nu te îndrăgosti de o Fecioară pentru că de îndată ce o vei cunoaște cu adevărat vei fi prins în vraja sa și îți va fi imposibil să o mai părăsești. Vei realiza că Fecioara este unul dintre cei mai sinceri și adevărați oameni pe care i-ai cunoscut vreodată. 

Te va împinge spre lucrurile de care te temi. Lucrurile pe care ti le dorești cu toată inima, dar cu care mintea ta nu este de acord. Ea va fi cea care va sta sta lângă tine, te va motiva și te sprijini, indiferent cât de nebunesc este lucrul pe care ți-l dorești. Fecioara te va ajuta să obții ceea ce vrei. 

cuplu

Fecioara este definiția perfecționismului 

Nu te îndrăgosti de o Fecioară pentru că ea este definiția perfecționismului și indiferent de cât de multe ori îi vei spune că e suficient de bună, tot va vedea întotdeauna doar lucrurile care îi lipsesc. Toată lumea are impresia că o Fecioară nu încearcă altceva decât să îi pună pe alții într-o lumină proastă, dar adevărul este altul. O Fecioară doar încearcă să fie suficient de bună pentru ea însăși. 

Un alt motiv pentru care nu ar trebui să te îndrăgostești de o Fecioară este faptul că nu își poate accepta propriile greșeli și lipsuri. Se agață de trecut și se ține strâns de el mai mult decât ar trebui, motiv pentru care nu își permite să se ierte pe ea însăși pentru greșelile comise. Este un pic ironic, având în vedere că ea este prima care te va ierta de fiecare dată atunci când faci o greșeală. 

Indiferent cât de dură este cu ea însăși, nu te va supune și pe tine aceluiași tratament. Te va aprecia și te va prețui mai mult decât oricine pe lumea aceasta. Fecioara știe cât de complicat și greu este pentru cineva să o iubească și chiar și ei îi este greu să se iubească pe sine, dar pe tine te va iubi necondiționat. 

doi indragostiti

O Fecioară nu va face absolut nimic pe jumătate în viața sa, mai ales la capitolul dragoste și relații. Va da întotdeauna totul și doar ce este mai bun și tu vei cel care se va întreba dacă poate ține pasul cu o astfel de persoană. 

Nu te îndrăgosti de o Fecioară pentru că nu va înceta niciodată să lupte pentru tine, oricât de greu și complicat ar fi. Nu va renunța la tine niciodată. Nu va înceta niciodată să creadă în tine și în potențialul care se ascunde în interiorul tău. 

Dar dacă totuși te îndrăgostești de o Fecioară, trebuie să știi că dacă ești genul de partener/ă care o poate motiva și care poate ține pasul cu drumul său spre succes, veți putea forma cuplul pe care toată lumea îl va invidia. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (103)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.