Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion

De ce să nu te îndrăgostești de un Scorpion

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Pasional și direct, guvernat de doi dintre giganții astrelor, Pluto și Marte, Scorpionul este unul dintre cele mai puternice semne zodiacale din horoscop. Este mânat de sentimente și emoții și va cerceta întotdeauna cu atenție atunci când va face o mișcare. Atunci când vine vorba despre dragoste, este profund și misterios, astfel că îți este imposibil să îi anticipezi gestul următor. Se aprinde repede și totul se poate transforma într-o melodramă, în secunda doi.

Este maestru în arta flirtului și a iubirii, însă mare atenție, nu este chiar un partener ideal. Noi îi arătăm câteva motive pentru care nici măcar să nu îți treacă prin cap să te îndrăgostești de un Scorpion! Este duplicitar și ai impresia că stai de vorbă cu două persoane diferite. Scorpionul este cel care te va învăța lecția valoroasă a vieții că nimeni nu este ceea ce pare la prima vedere. 

Chiar dacă este introvert, prin natura lui, Scorpionul poate fi sufletul petrecerii și cel care atrage toată atenția atunci când își face apariția undeva. Această zodie te va învăța mereu să fii sincer și că, de cele mai multe ori, adevărul doare. Îți va spune în față, tot ce crede, fără menajamente, pentru că știe că minciuna doare și mai mult. Astrele te sfătuiesc să nu te îndrăgostești de un Scorpion, pentru că te va impulsiona mai mult decât o va face altcineva din viața ta, va vedea un potențial în tine chiar și atunci când tu ai mari îndoieli. Scorpionul va fi ultima persoană care va înceta să creadă în tine, chiar atunci când și tu ai renunțat la tine. Este una dintre cele mai loiale zodii, care te va pune mereu pe primul loc, dar asta doar dacă dovedești că ești demn de toată atenția lui. 

Scorpionul nu este ușor de citit, este sfios și are cu greu încredere în cineva. Însă atunci când își deschide sufletul, vei cunoaște o persoană absolut uimitoare, ce te va face să te îndrăgostești și mai mult. Își construiește un zid de apărare în jurul său, care cu greu poate fi pătruns. Scorpionul este foarte selectiv în privința partenerului de viață și frânge multe inimi din acest motiv. Un Scorpion nu este rău, este doar incredibil de sincer. În plus, nu poți începe o ceartă cu un Scorpion, dacă nu ești absolut sigur că ai toate argumentele necesare, pentru că se va asigura că el va avea ultimul cuvânt, întotdeauna. 

Scorpionul are o memorie foarte bună, astfel că își va aminti totul despre tine, chiar și micile detalii pe care credeai că le-ai spus doar în șoaptă. Este răzbunător, astfel că va folosi secretele tale în dezavantajul tău, atunci când își va face un scop în viață din a te face să suferi. Te va schimba într-o altă versiune a ta, cea care va fi doar pe placul său. Te va modela după propriul gust și nu va avea nici o urmă de regret. Dacă relația voastră va ajunge la final, aceasta te va bântui toată viața. Își va pune amprenta pentru totdeauna asupra minții și sufletului tău. Scorpionul nu este o persoană pe care o vei uita cu ușurință. Chiar dacă nu este prezent fizic alături de tine, va fi mereu în gândurile tale. 

Într-un fel sau altul, un Scorpion va avea mereu o bucățica din inima ta, chiar dacă relația se va termina de mult timp. Relația cu această zodie poate fi comparată fix cu un tatuaj pe care nu îl poți schimba, cu un semn care va rămâne mereu acolo, indiferent ce faci pentru a-l șterge din existența ta.

Surse articol: Thought Catalog / Horoscopes.lovetoknow.com / Astrology-Zodiac-Signs

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Când spun zodiile „o să lupt pentru tine până când...”
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (170)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.