Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de o Balanță

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de o Balanță

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiecare zodie are trăsăturile ei și fiecare nativ al zodiacului ne poate da motive să stăm departe. Depinde cum percepem noi granița fină dintre calități și defecte. Punctele slabe ale Balanțelor, de exemplu, nu sunt cu mult mai multe decât ale celorlalte zodii, dar te pot face să fugi cât te țin picioarele dacă nu ești pregătit să suporți prea multă dragoste și afecțiune. Iată de ce să nu te îndrăgostești de o Balanță!

Cuplu în intimitate

1. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că sunt greu de uitat

Dacă vei avea o relație cu o Balanță, vei compara toate relațiile următoare cu aceea și te vei gândi mereu că nu se poate mai bine de atât. Chiar dacă povestea voastră s-a terminat din diverse motive, tu tot o vei considera cea mai reușită și singura în care te-ai implicat trup și suflet.

2. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că este prea statică

Ea nu îți va reproșa nimic în relație pentru că nu vrea să provoace neplăceri și nici nu va riposta dacă tu ai ceva de obiectat. Balanțele sunt pasive, nu luptă pentru a ieși învingătoare într-un conflict, ele așteaptă să se rezolve totul de la sine.

3. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că te va copleși cu o atitudine pozitivă

Va încerca tot timpul să îți facă zilele mai bune, chiar și în momentele nepotrivite, în care poate vei avea nevoie de liniște și de singurătate. Acești nativi greșesc uneori pentru că le pasă prea mult de fericirea celorlalți și o lasă pe a lor pe ultimul loc. Sunt și părți bune în toată treaba asta. Vei primi în fiecare zi mesaje drăguțe care îți vor aduce zâmbetul pe buze și nu vei simți niciodată lipsa unei încurajări atunci când ai nevoie.

4. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că va vedea întotdeauna doar ce este mai bun în tine

Ele nu au capacitatea de a fi realiste într-o relație și văd partenerul ca pe un ideal, ca pe ceva fără cusur. Dacă vei fi și tu conștient că ai greșit într-un anumit moment, Balanța de lângă tine îți va nega vina, lucru ce vă poate afecta relația pe termn lung. Nimeni nu este perfect, știm cu toții asta, dar Balanțelor le vine greu să creadă că cel pe care l-au ales lângă ele nu este aproape de perfecțiune.

Citește și: Cele mai urâte șase defecte ale zodiei Balanță

5. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că te poate sufoca prin prezența ei

Va fi lângă tine în orice moment, chiar și în cele rele. Îți va oferi susținerea chiar și când îi vei spune că te descurci pe cont propriu și nu ai nevoie de ajutor. Este posibil să te facă să te simți inutil și incapabil dacă va continua să îți sară în ajutor la orice lucru mărunt. Ca să eviți neplăcarile, ar trebui să îi spui de la început că uneori ai nevoie de spațiu. 

6. Nu te îndrăgosti de o Balanță dacă nu ești o persoană dispusă să tolereze atenția pe care o primește de la ceilalți

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au ceva special care stârnește admirația altor persoane. Dacă intri în relație cu o Balanță, trebuie să știi că vei fi și tu ținta privirilor pe care le atrage. Odată aflată la brațul Balanței, orice persoană devine mai interesantă în ochii celorlalți. Se poate spune că acești nativi au acel "vino-ncoace" și nu scapă niciodată fără să fie complimentată sau admirată de cei din jur.

7. Nu te îndrăgosti de o Balanță pentru că este un om care se ține de cuvânt cu orice preț

Dacă a promis ceva față de cineva, Balanța va îndeplini promisiunea, chiar dacă va avea de suferit în viitor. Pentru ea este mai important să fie o persoană demnă în ochii celor din jur decât să fie fericită și liniștită. Poate comite și fapte care nu îi aduc cinste, doar din ambiția de a dovedi că ea poate orice.

8. Nu te îndrăgosti de o Balanță dacă nu știi să îți stăpânești sentimentele

Ea te va face imediat să o îndrăgești și să îi spui foarte repede cuvinte mari precum „Te iubesc” sau „Vreau să-mi petrec restul vieții alături de tine”. Acești nativi cunosc arta seducței și le iese de fiecare dată când vor să atragă pe cineva.

9. Nu te îndrăgosti de o Balanță decât dacă ești gata să te implici și tu

Vei suferi foarte tare dacă nu te implici. Balanțele sunt persoane sentimentale care se dedică în totalitate celui de lângă ele. Dacă sentimentele nu vor fi reciproce, vor trăi o dezamăgire care le va marca pentru mult timp. Au nevoie ca partenerul să le răspundă în aceeași manieră.

10. Nu te îndrăgosti de o Balanță dacă știi că nu vei putea accepta comportamentul ei atunci când se supără

Indiferența este singura modalitate prin care se apără Balanțele atunci când sunt rănite. Relația cu o Balanță rezistă doar dacă partenerul este dispus să tolereze anumite episoade ale ei de refugiu în singurătate. 

Acum că ai aflat toate aceste motive, ai accepta să fii cu o Balanță? Sunt lucruri normale care pot apărea în viața oricărui om, dar și anumite exagerări pe care doar acești nativi le pot face. Tu decizi ce persoană îți dorești lângă tine și dacă îți este pe plac atitudinea unei Balanțe.

Citește și: Ce face o Balanță când e topită după tine: semne care dau de gol adevăratele sentimente

Surse articol: ThoughtcatalogYourtangoZeenews

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.