Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Rac

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nativul născut în zodia Rac are cea mai pură inimă din tot zodiacul, spun astrele. Racii iubesc dezinteresat și dau totul atunci când le arăți că meriți asta. Ei fac tot posibilul pentru a le face celorlalți viața mai frumoasă. Chiar dacă sunt pozitivi și se poartă frumos cu oricine, uneori bunătatea Racilor îi poate scoate din sărite pe cei din jur.

Multe cupluri în care sunt implicați Racii nu rezistă pentru că partenerul ajunge să nu îi mai suporte la un moment dat și le strigă „Mai bine nu mă îndrăgosteam de tine!”. De ce? Asta urmează să descoperi! Iată câteva motive pentru care să nu te îndrăgostești de un Rac, mai ales dacă ai probleme cu răbdarea și te enervezi repede:

Tineri îndrăgostiți, îmbrățișați

Sursa foto: Istockphoto

  1. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că, în ciuda faptului că are o inimă de aur, el este extrem de reticent și stă mereu în gardă. Trebuie să muncești mult ca să te apropii de un Rac, iar el te va respinge în speranța că vei lupta și mai mult. Dragostea pentru acești nativi nu e ușoară, dar odată câștigată, te vor învăța numai lucruri bune.
  2. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că nu uită niciodată ce îi spui. El își va aminti fiecare cuvânt rostit de tine. Ei ascultă mai mult decât vorbesc și le pasă cu adevărat de ceea ce ai tu de transmis. Își vor aminti lucruri pe care nici măcar tu nu îți amintești că le-ai spus și te vor cunoaște foarte bine.
  3. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că se implică prea mult. Racilor le pasă prea mult de cei de lângă ei și au tendința să fie exagerat de atenți ca să nu greșească deloc într-o relație. Ei își vor cere scuze de prea multe ori și te vor copleși cu grija ce ți-o poartă.
  4. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că este prea sensibil. Racii își arată emoțiile și te fac și pe tine să devii mai emotiv. Te vor învăța să fii mai atent, mai empatic. Nici nu îți vei da seama când vei ajunge ca Racul de lângă tine.
  5. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că este nesigur. Racii nu se simt în largul lor în grupuri mari și devin timizi, ba chiar își pierd încrederea în sine. Ia un Rac la o petrecere și nu va scoate niciun sunet. Dar dacă iei un Rac la o ieșire cu câțiva prieteni apropiați, va fi dezinvolt și se va comporta natural.
  6. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că el își ascultă inima în orice situație, chiar și atunci când nu este cazul. Chiar dacă este vorba de o alegere irațională, Racii nu se vor gândi la consecințe. Sunt foarte încăpățânați când vine vorba de lucrurile pe care și le doresc.
  7. Nu te îndrăgosti de un Rac pentru că este prea implicat. Te va face și pe tine să devii liniștit și să te regăsești în comportamentul lui dus la extrem.

Poate ți-ai propus să nu te îndrăgostești de un nativ născut în această zodie pentru că ia totul prea personal, se agață de orice lucru mărunt pentru a investi sentimente și se apropie prea mult de sufletul unui om. Deși mulți fug de acest comportament al Racilor, există și persoane care vor pe cineva așa în viața lor. Unii oameni adoră dragostea dusă la extrem, sinceritatea, implicarea și empatia. Unora chiar le place să lupte mult pentru a cuceri o persoană, exact ceea ce așteaptă Racul de la un partener.

Citește și: Totul despre femeia Rac

Surse articol: ThoughtcatalogBustleCosmopolitan

Sursa foto principală: Istockphoto

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (102)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.