Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

De ce se desparte de tine în funcţie de zodie

Ionelia Olteanu

Despărţirea de partener este un moment neplăcut, prin care o femeie trebuie să treacă. Fie că suferă sau depăşeşte evenimentul cu uşurinţă, nu îl va putea evita. Fiecare reacţionează diferit, lucru absolut firesc, dar asta nu înseamnă că este plăcut. Uneori este mai bine să se întâmple așa, mai ales dacă nu exista înţelegere şi nu se mai ajungea la un numitor comun.

De cele mai multe ori bărbaţii dau semnale clare prin care le transmit partenerei că ceva nu este în regulă şi că ar prefera să pună punct relaţiei. Descoperă în articol care sunt motivele pentru care fiecare zodie în parte vrea să se despartă!

cuplu despartit

Iată de ce se desparte de tine în funcţie de zodie!

Berbec. Nativul zodiei Berbec nu suportă ca partenera lui să îi pună piedici sau să îi interzică să facă ceea ce vrea. Nu va sta pe gânduri şi te va părăsi dacă simte că îi stai în cale şi îi impui tot felul de condiţii care îl scot din ritmul lui normal. Are nevoie de încurajare mai mult decât orice şi trebuie să simtă că femeia de lângă el îl sprijină. Lipsa acestei inițiative îl va determina să pună capăt relaţiei fără să stea prea mult pe gânduri.

Taur. Bărbatului Taur îi lipseşte curajul de a spune în faţă ceea ce îl deranjează şi de ce ar vrea să renunţe la relaţie. Este posibil să aştepte până când cea de lângă el se va sătura de comportamentul lui, dar uneori îşi ia inima în dinţi şi spune ce are de spus. Dacă vede că partenera lui este nepăsătoare şi nu face nimic pentru a-l îmbuna, atunci are toate motivele să pună punct relaţiei.

Gemeni. Nativul zodiei Gemeni se pricepe de minune la cuvinte. Ştie cum să zică ceea ce are de zis fără să rănească, aşa că nu îi va fi greu să se despartă de partenera lui. Se pare că nu se mulţumeşte cu ceea ce are, tocmai de aceea preferă să părăsească şi să caute altceva care să îl facă fericit, cel puţin aparent. Este vorba, de fapt, despre o dorinţă de aventură pe care nu a reuşit să şi-o satisfacă.

Rac. Racul este sensibilul zodiacului, de aceea o singură jignire sau indiferenţa de care dă dovadă partenera lui sunt motivele suficiente pentru care să părăsească. Tânjeşte după afecţiune, iar dacă nu o primeşte are grijă să caute consolare în altă parte, fără să stea prea mult pe gânduri.

Leu. Cine îl vrea alături pentru totdeauna pe bărbatul Leu trebuie să se asigure că îi oferă acestuia ceea ce vrea. Îi place să fie lăudat şi să i se arate zilnic faptul că este iubit. Nu poate să ierte trădarea, aşa că, dacă se întâmplă să fie înşelat, va avea grijă să lase cu ochii în soare pe oricine şi cu orice preţ.

cuplu certat

Fecioară. Bărbatul Fecioară are o pasiune pentru femeile curajoase, care nu se tem să preia iniţiativa. Dacă ceva nu îi este pe plac reacţionează impulsiv şi a făcut o obsesie pentru disciplină şi ordine. Are tendinţa de a-şi compara partenera de viaţă cu mama, fiind foarte apropiat de ea. Orice critică sau jignire la adresa acesteia va însemna din start ruperea oricărei legături.

Balanţă. Afecţiunea şi iubirea sunt lucrurile de care are nevoie bărbatul Balanţă. Îi place să stea în braţele partenerei, să se simtă răsfăţat şi alintat. Privat de dragoste, va pune capăt relației și va căuta o altă femeie, care să îi ofere ceea ce are nevoie.

Scorpion. Pentru bărbatul Scorpion este foarte importantă inteligenţa, dar şi fidelitatea. Dacă îi este trădată încrederea va spune adio fără să mai stea pe gânduri şi nu va mai dori să aibă vreodată de-a face cu acea femeie.

Săgetător. Orice criză de gelozie va fi motivul perfect pentru ca bărbatul Săgetător să te părăsească. Nu îi plac scenele dramatice şi nici să fie pus în ipostaze jenante, mai ales în public. Are un orgoliu care nu trebuie rănit şi nici jignit.

Capricorn. Bărbatul Capricorn trebuie să se simtă stabil şi sigur alături de partenera lui. Vrea să fie susţinut permanent şi să îşi împărtăşească fiecare succes sau eşec. Relaţia se va încheia dacă o să simtă orice urmă de indiferenţă sau ignorare a sentimentelor.

Vărsător. Femeile geloase şi posesive nu au ce să caute lângă bărbatul Vărsător. Acesta vrea libertate, mai ales într-o relaţie, şi are nevoie de o femeie matură, de la care să aibă ce învăţa. Se va despărţi de oricine atentează la starea lui de bine şi la calmul său interior.

Peşti. Bărbatul Peşti nu suportă să i se facă reproşuri cu privire la comportamentul lui. Îi place să fie ascultat şi înţeles de femeia de lângă el. Are tendinţa de a lua personal orice comentariu sau remarcă, aşa că relaţia se va termina curând, dacă nu este permanent protejat.

Fiecare zodie în parte are anumite preferinţe legate de parteneră, iar motivele pentru care se poate despărţi de aceasta sunt diverse, în funcţie de personalitatea fiecăruia. Ține cont de ele, dacă vrei să fii fericită!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 18 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!