Horoscop
Înapoi la

De ce sunt Berbecii, liderii zodiacului, singuri

De ce sunt Berbecii, liderii zodiacului, singuri

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Singurătatea este o alegere pentru unele persoane, dar altele o văd ca pe o povară și ajungă să se lupte cu anxietatea sau cu depresia pentru că se simt neînțelese sau neiubite. Zodiile interacționează diferit cu cei din jur și de comportamentul lor depinde dacă au pe cineva alături sau nu. Cei mai dificili nativi ai zodiacului din acest punct de vedere sunt Berbecii pentru că sunt tentați să își ridice standarde prea înalte și îi resping pe cei care se apropie de ei. Aceștia se plictisesc rapid de cei care nu țin pasul cu ei, având în vedere că sunt extrem de energici.

Berbecul este unul dintre cele mai de încredere semne ale zodiacului, este fidel și se dedică în totalitate persoanei iubite, însă cu greu o lasă să se apropie de el. Este direct, sincer și pasional, iar atunci când se află în cuplu, face totul pentru jumătatea lui.

Cine se căsătorește cu un Berbec este norocos pentru că a câștigat un partener și un prieten loial pe viață, iar pentru el jurămintele de la căsătorie chiar se fac pentru totdeauna. Minunea nu se produce imediat în cazul tuturor nativilor Berbec pentru că ei încearcă să țină la distanță orice persoană până ajung să afle suficiente lucruri despre ea și se simt dispuși să investească sentimente într-o relație.

Semnul zodiei Berbec

Iată câteva motive pentru care cei mai mulți Berbeci sunt singuri mai mult timp:

Berbecul este gelos

Este o trăsătură a bărbaților născuți sub acest semn zodiacal, iar gelozia lor nu poate fi ținută sub control pentru că îi enervează foarte tare să vadă că altcineva atrage atenția partenerei. Aceștia pot deveni agresivi pentru că posesivitatea lor nu este de ajuns să controleze pe cineva. Pot suspecta o infidelitate și acolo unde ea nu există, pentru că nimic nu îi poate calma când primesc un singur motiv de gelozie. Trebuie să știi însă că toate aceste gesturi pleacă de la marea iubire ce o poartă față de persoana iubită pentru că Berbecii au o inimă mare și sunt gata să lupte oricând pentru dragostea adevărată.

Nativii Berbec sunt impulsivi

Berbecul este un semn de foc guvernat de Marte, care se întâmplă să fie planeta agresiunii și a instinctului animal. Din această cauză, nativul Berbec reacționează din impuls, la fel ca un animal prădător, nu are răbdare și dacă își propune ceva, vrea să obțină imediat. La fel se întâmplă și în cazul unul conflict, când se aprinde destul de repede și nu se poate controla atunci când este provocat. De foarte multe ori își regretă faptele doar pentru că realizează că s-a grăbit și nu a stat să analizeze situația. Cu toate acestea, nu există nimic care să îl facă să fie mai reținut, iar crizele lui de furie sunt lungi și dese.

Femeia Berbec este încrezătoare și greu de cucerit

Cele născute sub acest semn zodiacal sunt conștiente de valoarea lor, iar dacă se aranjează știu că pot fi cele mai atrăgătoare dintr-o încăpere. Încrederea lor și iubirea de sine le face să pară inabordabile, iar bărbații nu se apropie ușor de ele, fiindcă se simt inutili în fața imaginii lor de femei fatale. Comportamentul lor intimidant nu se schimbă nici după ce ajung să aibă o relație, așa că bărbații se tem de relațiile în care trebuie să fie supuși sau inferiori. De asemenea, aceste femei sunt puternice, pline de energie și uneori tind să muncească pentru amândoi când se află într-un cuplu, mai ales că au spirit practic și se descurcă foarte bine la treburile de bărbați.

Berbecii se plictisesc des

Dinamismul lor îi face să se plictisească extrem de ușor pentru că s-au obișnuit să facă mereu lucruri noi și să se afle de fiecare dată în compania altor persoane. Pe ei nu îi sperie necunoscutul și nu le este teamă de situații neașteptate. Deși intră greu în relații, când oficializează legătura cu cineva încep să grăbească lucrurile și pun presiune pe partener, ceea ce duce la despărțire de cele mai multe ori. Fie se plictisesc pentru că experimentează totul de la început cu acea persoană, fie partenerul cedează pentru că nu poate face față ritmului alert. Pentru că sunt fideli în cuplu, aleg să se despartă ca să încerce și altceva, dar nu ar înșela niciodată persoana față de care au un angajament.

Ți se pare și ție că Berbecii sunt dificili? Nu ești singura persoană care gândește așa, toți cei care au interacționat cu acești nativi știu ce delicată este situația și au învățat să aibă răbdare în relațiile cu ei. O relație cu un Berbec rezistă doar dacă partenerul este dispus să îi ofere ceva nou în fiecare zi și dacă îi este fidel pentru totdeauna.

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Berbec

Surse articol: YourtangoTheurbanlistBustle

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Ce sanse sunt sa fii inselata?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa fii inselata?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (37)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.