Horoscop
Înapoi la

De ce te invidiază lumea, în funcție de zodie

De ce te invidiază lumea, în funcție de zodie

Cristina Gherghina

Chiar dacă există persoane care într-adevăr le apreciază și le admiră pentru cine sunt, de cele mai multe ori zodiile sunt privite cu invidie de cei care își doresc să fie exact ca ele, dar nu reușesc. Află de la astre motivul pentru care lumea te invidiază, în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

invidie

Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt invidiați pentru energia lor care pare că nu are sfârșit și pentru pofta lor nebună de viață. Berbecii pot face atât de multe lucruri într-o singură zi, încât cei din jurul lor nu înțeleg cum reușesc să ducă totul la bun final, fără greșeală. 

Cei care cunosc un Berbec știu că este mai bine să stea și să îl urmărească de pe margine decât să concureze cu el. 

Taur

Taurii au gusturi impecabile, iar oamenii observă cu ușurință acest lucru. Simțul tactic este extrem de dezvoltat, iar senzualitatea pe care o emană îi poate face pe ceilalți să devină invidioși. 

Totodată, acești nativi știu să aprecieze tot ceea ce este mai rafinat și se bucură de tot ceea ce le oferă viața, de la mâncare, muzică și până la relațiile cu ceilalți. 

Taurii sunt adesea invidiați pentru felul în care se îmbracă, pentru parfumurile pe care le poartă, pentru faptul că tot ceea ce fac în viață, o fac cu clasă, dar și pentru abilitatea lor de a alege întotdeauna tot ceea ce este mai bun pentru ei.

Gemeni

Oriunde s-ar afla, Gemenii vor fi mereu în centrul atenției, iar oamenii obișnuiesc să îi invidieze pe aceștia pentru farmecul lor. 

Acești nativi sunt genul acela de persoane care reușeșc de fiecare dată să schimbe în bine atmosfera de îndată ce intră într-o încăpere. Sunt efectiv sufletul oricărei petreceri, iar ceilalți îi invidiază pentru abilitatea lor de a putea vorbi cu absolut oricine, indiferent de subiectul discuției. 

Rac

Toată lumea își dorește să fie un prieten la fel de extraordinar precum este nativul din zodia Rac, iar sentimentul de invidie apare în momentul în care oamenii își dau seama că cei din jurul tău apreciază enorm sensibilitatea și loialitatea de care dai dovadă. 

Racii sunt cunoscuți pentru modul extraordinar de profund în care se pot conecta cu ceilalți, iar acest lucru atrage de cele mai multe ori invidii. 

persoana invidioasa

Leu

Nativii Leii probabil se întreabă ce anume nu ar de invidiat la ei. Oamenii nu doar că te invidiază, ci te aleg și ca model. Acești nativi sunt conducători înnăscuți și reușesc să scoată tot ceea ce este mai bun dintr-o persoană. Simpla prezență a unui Leu îi motivează pe ceilalți să muncească și mai mult pentru a se dezvolta pe toate planurile. 

Fecioară

Inteligența Fecioarelor atrage foarte multe invidii. Cei din jurul tău ar face orice să fie la fel de iscusiți ca tine. 

Chiar și în situațiile în care nu știe exact ce are de făcut, o Fecioară se documentează și află. Pe lângă faptul că mintea acestui nativ este un izvor al cunoașterii, are un instinct fantastic care îi îndrumă pașii în domenii pe care nu le stăpânește. 

Balanță 

Nativii zodiei Balanță sunt persoane extrem de sociabile și echilibrate, a căror viață este o adevărată aventură. Obișnuiesc să stârnească invidii prin faptul că viața lor este atât de interesantă încât pare că ar fi regizată la Hollywood. De asemenea, sunt pur și simplu prea simpatici pentru a putea fi detestați și toată lumea își dorește să fie exact ca ei.

Scorpion

Scorpionii sunt adesea invidiați pentru că nu au puterea de a nu le păsa ceea ce cred oamenii despre ei. Nu își consumă energia pe lucruri inutile, iar atunci când își doresc ceva găsesc întotdeauna o modalitate de a-și vedea visul îndeplinit. 

Au o puterere de concentrare fantastică și nimic nu îi poate opri din a-și atinge scopul. 

Săgetător

Oamenii îi invidiază pe Săgetători pentru optimismuul lor debordant, pofta de viață și abilitatea lor de a vedea întotdeauna partea plină a paharului. Cumva, acești nativi reușesc să se bucure din plin de sentimentul de libertate și nu le este teamă de absolut nimic. 

Modul în care reușesc să evite orice și pe oricine reprezintă o amenințare la adresa liniștii lor interioare, îi face pe ceilalți oameni să se simtă geloși. 

prietena falsa

Capricorn

Capricornii stârnesc invidie în jur lor prin faptul că sun extrem de disciplinați și tot ceea ce fac pare să le iasă fără greșeală. Chiar și atunci când comit greșeli, reușesc cumva să găsească o soluție pentru a le corecta.

Vărsător

Este greu ca oamenii să nu îi invidieze pe Vărsători. Abilitatea ta de a găsi soluții la orice problema, chiar și atunci când situația pare fără ieșire, stârnește gelozie. 

Un al motiv al invidiei ar fi faptul că acești nativi acceptă oamenii exact așa cum sunt, fără a simți nevoie de a schimba ceva la ei. De asemenea, Vărsătorul va percepe mereu lumea într-un mod inedit, ceea ce îi determină pe cei din jurul său să își dorească să ajungă la același nivel de gândire.

Pești

Mintea plină de romantism a nativului din zodia Pești nu este numai atrăgătoare, ci provoacă și invidie. De asemenea, capacitatea sa de a ajunge cu ușurință la sufletul omului, de a da jos măști și de a-i face face pe oameni să se deschisă în fața ta stârnește sentimentul de gelozie. 

Nativul Pești este o persoană iubitoare și va sări întotdeauna în ajutorul altora, iar cei din jurul său speră mereu să ajungă exact ca el. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Cate persoane te invidiaza?
Incepe quiz
Cate persoane te invidiaza?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă