Horoscop
Înapoi la

De ce tip de persoană ești mereu atrasă, dar cu care nu o să fii niciodată, în funcție de zodia ta

De ce tip de persoană ești mereu atrasă, dar cu care nu o să fii niciodată, în funcție de zodia ta

Cristina Gherghina

Pentru fiecare zodie în parte, există un anumit tip de persoană de care se simt mereu atrase, dar cu toate acestea, acea persoană nu este sufletul lor pereche. Fiind complet vrăjite de aceste persoane, fără a înțelege exact de ce, zodiile se întreabă de ce nefericirea continuă să facă parte din viața lor. Aceastea ajung să fie dezamăgite, fără a-și da seama că, de fapt, persoana de care s-au îndrăgostit nu este cea potrivită.

Berbec

Nativul din zodia Berbecului se simte atras de persoana care i se supune 

Berbecul pare să fie mereu atras de genul de oameni ușor de controlat gata să îi se supună. Această atracție are legătură cu nivelul de încredere al acestui nativ, deoarece el se simte uimitor atunci când simte că este adorat de partenerul său. Un alt motiv ar fi inclinația lor de a învăța și de a conduce. 

Însă, Berbecul se va conduce singur la nebunie încercând să își dea seama de ce nu se simt fericiți lângă o astfel de persoană. De abia când vor realiza că au nevoie de o persoană care să conducă alături de ei, nu pe care să o conducă, vor simți cu adevărat gustul fericii supreme. 

Taur 

Taurul se simte atras de genul de persoană care îi este inferioară

Taurii devin rapid interesați de oricine cred că ei că este interesant și șic, deștept și atractiv. De fapt, acești nativi vor să se împrietenească, să se întâlnească și să se căsătorească cu persoane pe care le consideră a fi o îmbunătățire a statutului lor social și ajung să fie foarte dezamăgiți când descoperă că relația lor se bazează doar pe iluzii și idei.

Tauriii se îndrăgostesc nebunește de oameni care par că le au pe toate, dar cu care nu au o chimie reală. Adevărul este că de fapt nu le plac în totalitate aceste persoane. 

cuplu atractie

Gemeni 

Se simt atrași de persoanele care nu li se dăruiesc întru totul

Dacă un nativ din zodia Gemeni are nevoie de ceva în viață, atunci ar avea nevoie de cineva motivat, logic și care nu se teme de angajament într-o relație. Pentru ca un Gemeni să se simtă într-adevăr în siguranță, iubit și statornic într-o relație, trebuie să știe că este cu cineva care poate face față la toate dispozițiile, opiniile și visele lor. Cu toate acestea, Gemenii se "încurcă" adesea cu oameni care nu li se dedică întru totul și care îi fac să se simtă și mai rău față de ei decât înainte. Ei iau niciodată în considerare latura practică a iubirii, care este că trebuie să îți folosești atât inima, cât și capul.

Rac

Racul se simte atras de persoanele care îl fac să iubească doar ideea de a iubi

Racii nu sunt cunoscuți drept visători, dar dacă stai să te gândești, sunt super emoționali și idealiști și tind să fie atrași de oameni cu care doar ei cred că rezonează, fără să se gândească și să analizeze dacă relația lor funcționează sau nu în realitate. Racii își petrec o mare parte din viață alături de oameni pe care nu îi iubesc de fapt atât de mult pe cât cred ei. Ei tind să vadă doar cei mai bun în oameni și nu țin cont de faptul că lucrurile nu funcționează așa cum și-au dorit cu adevărat să creadă că vor fi.

Leu

Leul se simte atras de genul de persoană care îl provoacă

Pentru nativul Leu există puține lucruri mai excitante decât acel cineva care te face să te simți provocat și puțin dominat. Ca persoană orgolioasă și independentă, acest gen de persoană este extrem de atrăgătoare pentru tine, dar complet și total inutil în realitate. 

Ca Leu, ai nevoie de cineva care să te completeze, care să fie jumătatea ta. În niciun caz nu ai nevoie de o persoană cu care să fii într-o continuă luptă pentru putere. Există o diferență între o persoană care te provoacă și te motivează să fii un om mai bun și o persoană care îți contestă răbdarea și valoare de sine. Tu doar ai grijă să găsești primul tip de persoană, iar fericirea va veni de la sine. 

Fecioară 

Fecioara se simte atrasă de persoana care nu o înțelege 

Fecioarele doresc să fie înțelese și acceptate și le place să dețină controlul asupra vieții lor. Fecioara iubește felul în care este, dar, cu toate acestea, se îndrăgoște de genul de persoană care nu o înțelege pe deplin, îi pune la îndoială rațiunea și obiceiurile și care o face pe Fecioară să se simtă nebună pentru modul în care simte că trebuie să îți trăiască viața. Această combinație este toxică, dar Fecioara nu se dă bătută, dar la final acest nativ se simte dezamăgit. Fecioarele devin ușor paranoice, iar relația cu o persoană în care nu pot avea încredere 

Balanță

Balanța se îndrăgostește doar pentru că acea persoană o iubește

Balanțele sunt atât de obsedate ca dragostea să facă parte din viața lor, încât vor începe să țină cont doar de ceea ce le oferă cineva și nu vor băga de seamă sentimentele acelei persoane. Din păcate, Balanțele nu realizează cât de mult greșesc cât fac acest lucru și, imediat, se vor simți nefericite alături de o persoană cu care nu se simt conectați în primul rând. Când relația va începe să se clatine, Balanța va deveni obsedată să încerce să repare ceva care nu mai poate fi reparat. Totodată nu va renunța la ideile sale despre cine este adevărata lor iubire. 

Din păcate, acesta este un semnal de alarmă pentru o Balanță că ar trebui să pună mai mult preț pe suflet și numai după ce va face acest lucru va primi dragostea aceea la care visează dintotdeauna. 

cuplu despartire

Scorpion 

Scorpionul se îndrăgostește de persoana pe care o consideră mai bună decât el

Scorpionii sunt cu adevărat masochiști din toate punctele de vedere și, adesea, se îndrăgostesc fix de persoana care știu că îi va respinge în cele din urmă. Acestui nativ i se pare interesant și o adevărată provocare să fie cu cineva de care nu este sigur că îl poate face să se îndrăgostească de el și, mai mult, să fie văzut în public cu o persoană superioară lui, îi va da încredere în sine. 

În cele din urmă, acest nativ își va auto-sabota relația pentru că nici un cuplu fericit nu se poate forma pe sentimentul că ești mai puțin important decât partenerul tău. 

Săgetător

Săgetătorul se simte atras de persoana care îl intrigă, dar îl evită

Săgetătorii vor merge până în pânzele albe pentru orice persoana care le va stârni interesul. Acest semn zodiacal este cunoscut pentru introspecție, umor sex și interesul său profund pentru subiecte total aleatorii. De cele mai multe ori, Săgetătorii se simt atrași de persoane cât de cât diferite față de ei, iar aici greșesc acești nativi. Eii caută să se simtă compleți și împliniți într-o relație, dar adevărul este că dacă vor să fie cu adevărat fericiți, trebuie să găsească acea persoană care să își dorească exact aceleași lucruri ca ei. 

Capricorn

Capricornul se va simți mereu atras de persoana care nu are nevoie de el 

Capricornii sunt întotdeauna atrași de oameni independenți, înțelepți, ambițioși și întreprinzători, toate calitățile pe care aceșști nativi își doresc să le aibă. Totuși, Capricornul ajunge de cele mai multe ori să fie cu cineva care nu are nevoie de el sau care nu vrea să îl aibă în preajmă. Sunt adevărați magneți pentru persoanele egoiste, iar o relațiie cu o astfel de persoană îl va face tare nefericit pe acest nativ. Capricornii trebuie, mai degrabă, să-și găsească propriul simț al libertății, decât să-l caute în altcineva, iar asta necesită adesea să meargă puțin împotriva tendinței lor naturale de a fi încăpățânați și și să înceapă să accepte schimbări în viața lor.

Vărsător

Vărsătorul se îndrăgostește de persoana în care se regăsește pe sine 

Vărsătorii sunt într-adevăr atrași de cei despre care cred că sunt exact ca ei. Dacă vrei să știi cum este un Vărsător, este de ajuns să te uiți la partenerul său. Un Vărsător care se consideră deștept se va îndrăgosti de un geniu, iar  dacă se consideră un om sofisticat atunci se vor îndrăgosti de un european. 

Când vine vorba de dragoste, Vărsătorului îi place să se regăsească complet în partenerul său, dar de cele mai multe ori, încep o relație cu cineva total imcompatibil. 

Pești

Peștii se simt atrași de persoana pe care o consideră a fi muza lor

Nativul din zodia Pești se îndrăgostește și rămâne îndrăgostit de persoana care îl inspiră să creeze și care îi trezește sentimente profunde. Acest semn zodiacal caută în mod constant următoarea persoană care să le stârnească interesul și care să le zguduie lumea. 

Peștii sunt oameni pasionați și devotați și vor oferi totul oamenilor pe care îi iubesc. Din păcate, felul său de a fi îl determină să își piardă interesul într-o relație atunci când ar trebui de fapt să se dăruiască cu totul și să rămână într-o relație când de fapt ar trebui să realizeze că lucrurile nu merg așa cum ar trebui. 

Ceea ce le lipsește acestor nativi este o doză de gândire logică atunci când vine vorba de capitolul dragoste pentru că ,în lipsa rațiunii, vor alerga toată viața după persoana care le-a furat inima, dar alături de care nu vor fi niciodată fericiți. 

Surse foto: Istock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Berbecului! Cu cine nu se înțelege niciodată
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?
Incepe quiz
Cu ce zodie nu ar trebui să fii niciodată?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.