Horoscop
Înapoi la

De ce toată lumea se simte în siguranță în preajma ta, în funcție de luna ta de naștere

De ce toată lumea se simte în siguranță în preajma ta, în funcție de luna ta de naștere

Lorena Pintilie

Când îți pasă cu adevărat de cineva vrei să îl/o faci să se simtă iubit/ă și protejat/ă indiferent de ce se întâmplă în jurul vostru. Ideea de a-l face pe cel/cea de lângă tine să se simtă în siguranță îți dă și ție confort și te ajută să te destinzi față de cel/cea iubită.

Să faci pe altcineva să se simtă în siguranță în prezența ta este un dar, am putea spune chiar divin. Modul în care cineva face ca o altă persoană să se simtă în siguranță alături de el/ea variază de la om la om. Iată ce îi face pe oameni să se simtă în siguranță lângă tine, în funcție de luna în care te-ai născut.

Ianuarie - Știi să asculți orice și pe oricine

Ești interesat/ă sincer de ceea ce au de spus cei din jurul tău și ești mereu curios/curioasă să descoperi lucruri noi de la cei dragi. Pui întrebări minunate și contextuale și păstrezi ritmul conversației exact așa cum ăși dorește interlocutorul tău ca să îl faci să se simtă confortabil atunci când împărtășește povești cu tine. Pe scurt, îi faci pe oameni să se simtă auziți, iar acest lucru le oferă un mediu sigur în care să se destindă.

Februarie - Dai sfaturi excelente

Ești întotdeauna disponibil/ă să îți dai cu părerea despre orice problemă cu care se confruntă cineva. Ai o intuiție grozavă și acest lucru se transpune și în situațiile celorlalți. Oamenii se simt în siguranță cu tine pentru că știu că îi vei îndruma întotdeauna în direcția cea bună.

Martie - Ești o persoană care știe să valideze emoțiile

Ești cât se poate de empatic/ă și îi lași pe cei din jurul tău să simtă exact ce vor ei, fără opreliști și fără resentimente. Validezi emoțiile pentru că știi că sentimentele tuturor sunt valabile. Acest lucru îi face pe oameni să se simtă în siguranță pentru că simt că nu au nevoie de măști și de ascunzișuri atunci când sunt cu tine. Practic, îi ajuți să rămână autentici și îi lași să fie ei înșiși.

Aprilie - Nu judeci

Știi că toată lumea are lucruri de care este nesigur și că nimeni nu este perfect. Oamenii se simt în siguranță cu tine pentru că știu că pot veni în fața ta cu aproape orice și că nu le vei reproșa nimic și nu îi vei judeca sub nicio formă. În schimb, mereu încerci să empatizezi și să îi înțelegi.

Cele trei zodii care își vor găsi adevărata dragoste primăvara asta

Mai - Ești mereu vesel/ă și binedispus/ă

Ești întotdeauna dispus/ă să faci cam orice. Întotdeauna vrei să te asiguri că ceilalți se distrează de minune și vei face tot ce-ți stă în putință pentru a te asigura că nimeni nu se simte lăsat pe dinafară. Ba chiar îi vei strânge pe toți în jurul tău ca să te asiguri că fiecare se simte de minune. La urma urmei, toți își doresc alături un om vesel și optimist care să le amintească mereu cât de frumoasă este viața!

Iunie - Ai o energie pozitivă

Ești cu adevărat o rază de lumină! Întotdeauna încerci să găsești ce este mai bun în orice situație. Și, dacă nu se găsește nimic bun, nu lași ca acest lucru să-ți strice întreaga dispoziție. Accepți totul așa cum este și mergi mai departe, iar optimismul tău îi face pe cei de lângă tine să simtă că nimic rău nu se poate întâmpla.

Iulie - Ești incredibil de grijuliu/e

Îți place cu adevărat să ai grijă de alți oameni, deoarece crezi cu tărie că suntem pe această planetă pentru a ne ajuta unii pe alții. Și asta faci! Ești genul de persoană care nu uită niciodată o zi de naștere, îi va aduce supă de pui cu tăiței unui prieten bolnav și ești persoana pe care oamenii știu că o pot suna cu o problemă la două dimineața fără să audă reproșuri. Ești „mama/tata răniților”!

August - Felul în care conversezi aduce alinare

Stăpânești de minune arta conversației, ești atrăgător/atrăgătoare și extrem de spiritual/ă, iar felul în care porți o conversație poate să mângâie oricând pe oricine. Nimeni nu se va plictisi într-o conversație cu tine, ba chiar din contră, ar sta la nesfârșit să te asculte. Superputerea ta vine prin grai, iar graiul este prima metodă prin care poți alina sufletul cuiva.

Septembrie - Ești mereu dispus/ă să ajuți

Ești persoana pe care oamenii o sună atunci când au nevoie de ajutor pentru a face curățenia generală în casă, pentru a-și calcula bugetul și pentru a merge la cumpărături. Ești genul de persoană pe care oamenii știu că se pot baza întotdeauna. Ești de încredere și responsabil/ă și nu îi dezamăgești niciodată pe cei pe care îi iubești.

Octombrie - Ai o prezență foarte liniștitoare

Ești echilibrat/ă și corect/ă. Practic, ești versiunea umană a unei aplicații de meditație. Poți să convingi pe oricine să coboare dintr-o spirală a supărării și să-l faci să se simtă din nou în largul lui. Comportamentul tău pașnic îi face pe toți să se simtă în siguranță.

Semne clare că ai lângă tine o persoană cu inima bună

Noiembrie - Ești foarte loial

Nu ai trăda niciodată încrederea altcuiva! Prețuiești loialitatea și sinceritatea mai presus de orice și te supui acelorași standarde în relațiile tale. Rămâi alături de cei dragi atunci când lucrurile devin dificile. Ești o constantă în viața oamenilor și asta îi face pe oameni să se simtă în siguranță.

Decembrie - Tu îi faci pe oameni să se simtă speciali

De exemplu, atunci când vorbești cu cineva, te implici în conversație ca și cum ai avea onoarea de a vorbi cu cea mai importantă persoană de pe Pământ. Și, deși nu pare, ești sincer când vine vorba de gesturi de genul. Pentru că atunci când ești cu cineva, ești cu el și nicăieri altundeva. Îți acorzi toată atenția și îl faci pe interlocutor să se simtă important.

Fiecare are ceva frumos și special în el. Atunci când îi facem pe cei din jurul nostru să se simtă bine, confortabil și în siguranță alături de noi, prin autenticitatea noastră, putem spune că suntem cei mai norocoși oameni de pe planetă.

Fii tu însuți/însăți mereu și te asigurăm că vei avea numai de câștigat din asta!

Surse foto: Unsplash, Freepik 

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!
Incepe quiz
Cel mai ușor test de cultură generală. Toata lumea ar trebui să îl treacă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.