Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Devoratoarele de inimi din zodiac. Cuceresc şi abandonează

Roxana Dumitrica

Când vine vorba de arta seducţiei, sunt femei cărora pur şi simplu nu le poţi rezista. Aura lor magică te atrage şi te face să uiţi de orice altceva. Vrei să fii mereu în preajma lor şi cuceresc pe oricine cu felul lor de a fi. Totuşi, pentru binele tău, ar fi bine să stai departe de ele şi să nu pici în capcana lor. Îţi vor frânge inima cu aceeaşi uşurinţă cu care te seduc. Iată care sunt devoratoarele de inimi din zodiac.

Nativele Berbec stârnesc admiraţia tuturor

Puternică și atrăgătoare, nativa Berbec îi vrăjește întotdeauna pe cei din jurul ei. Este elegantă, manierată şi lasă o impresie bună peste tot pe unde merge. Femeile o admiră din tot sufletul sau o invidiază, nu există cale de mijloc. Bărbaţii sunt însă fermecaţi de frumusețea și de inteligența ei. Poate purta discuţii pe teme variate şi nu se abate de la drumul ei. Determinarea ei atrage mulți bărbați şi nimeni nu se plictisește preajma ei. Nu încerca să o minţi, deoarece dacă va afla, va dispărea din viaţa ta pentru totdeauna. Vei rămâne veşnic îndrăgostit de ea, dar nu vei avea nicio şansă să reintri în graţiile ei.

Nativele Scorpion sunt experte în arta seducţiei

Femeia Scorpion este recunoscută pentru puterea ei de seducţie. Fără să-ţi dai seama, vei pica în plasa ei şi te va face să uiţi toate valorile pe care credeai că le ai. Deşi ai auzit de la alţii cât de periculoasă este, ceva nu te lasă să te îndepărtezi şi o vrei doar pentru tine. Dacă se va simţi constrânsă, te va părăsi şi nu vei mai auzi în veci de ea. Nu încerca să-i ceri explicaţii. Va primi neîncrederea ta ca pe o insultă la adresa sentimentelor ei. Ştie că dacă vrea să se răzbune, cea mai bună metodă este indiferenţa. Va dispărea din viaţa ta şi te vei trezi plângând de dorul ei. Dacă ai norocul să ai o asemenea femeie în viaţa ta, nu pune întrebări, nu cere explicaţii şi te va face cel mai fericit bărbat.

Nativele Săgetător seduc şi abandonează

Nativele Săgetător au privirea magnetică, vocea senzuală şi o graţie în mişcări care poate fermeca pe oricine. O privire fixă este de ajuns ca orice bărbat să devină victimă sigură. Aceste femei se plictisesc extrem de repede și este posibil ca la un moment dat să nu mai acorde nicio atenție partenerului. Preferă aventurile şi se feresc de angajamente pe termen lung, pe care le văd ca pe un blocaj care nu le lasă să se descopere. Niciun bărbat nu este demn de ele sau suficient de interesant ca să le trezească imaginaţia, aşa că atunci când îţi este lumea mai dragă, te vor părăsi fără regret. Totuşi, scurta experienţă cu aceste native te va marca pe viaţă şi nu le vei putea uita prea uşor.

Tu te numeri printre hoaţele de inimi din zodiac?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Luni, 20 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66511 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51867 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47741 vizite)
  4. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41603 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 16-22 august, anunță obstacole mari în relațiile stabile și începutul unor povești frumoase de iubire (41468 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
  3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
  4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!