Horoscop
Înapoi la

Devoratoarele de inimi din zodiac. Cuceresc şi abandonează

Devoratoarele de inimi din zodiac. Cuceresc şi abandonează

Roxana Dumitrica

Când vine vorba de arta seducţiei, sunt femei cărora pur şi simplu nu le poţi rezista. Aura lor magică te atrage şi te face să uiţi de orice altceva. Vrei să fii mereu în preajma lor şi cuceresc pe oricine cu felul lor de a fi. Totuşi, pentru binele tău, ar fi bine să stai departe de ele şi să nu pici în capcana lor. Îţi vor frânge inima cu aceeaşi uşurinţă cu care te seduc. Iată care sunt devoratoarele de inimi din zodiac.

Nativele Berbec stârnesc admiraţia tuturor

Puternică și atrăgătoare, nativa Berbec îi vrăjește întotdeauna pe cei din jurul ei. Este elegantă, manierată şi lasă o impresie bună peste tot pe unde merge. Femeile o admiră din tot sufletul sau o invidiază, nu există cale de mijloc. Bărbaţii sunt însă fermecaţi de frumusețea și de inteligența ei. Poate purta discuţii pe teme variate şi nu se abate de la drumul ei. Determinarea ei atrage mulți bărbați şi nimeni nu se plictisește preajma ei. Nu încerca să o minţi, deoarece dacă va afla, va dispărea din viaţa ta pentru totdeauna. Vei rămâne veşnic îndrăgostit de ea, dar nu vei avea nicio şansă să reintri în graţiile ei.

Nativele Scorpion sunt experte în arta seducţiei

Femeia Scorpion este recunoscută pentru puterea ei de seducţie. Fără să-ţi dai seama, vei pica în plasa ei şi te va face să uiţi toate valorile pe care credeai că le ai. Deşi ai auzit de la alţii cât de periculoasă este, ceva nu te lasă să te îndepărtezi şi o vrei doar pentru tine. Dacă se va simţi constrânsă, te va părăsi şi nu vei mai auzi în veci de ea. Nu încerca să-i ceri explicaţii. Va primi neîncrederea ta ca pe o insultă la adresa sentimentelor ei. Ştie că dacă vrea să se răzbune, cea mai bună metodă este indiferenţa. Va dispărea din viaţa ta şi te vei trezi plângând de dorul ei. Dacă ai norocul să ai o asemenea femeie în viaţa ta, nu pune întrebări, nu cere explicaţii şi te va face cel mai fericit bărbat.

Nativele Săgetător seduc şi abandonează

Nativele Săgetător au privirea magnetică, vocea senzuală şi o graţie în mişcări care poate fermeca pe oricine. O privire fixă este de ajuns ca orice bărbat să devină victimă sigură. Aceste femei se plictisesc extrem de repede și este posibil ca la un moment dat să nu mai acorde nicio atenție partenerului. Preferă aventurile şi se feresc de angajamente pe termen lung, pe care le văd ca pe un blocaj care nu le lasă să se descopere. Niciun bărbat nu este demn de ele sau suficient de interesant ca să le trezească imaginaţia, aşa că atunci când îţi este lumea mai dragă, te vor părăsi fără regret. Totuşi, scurta experienţă cu aceste native te va marca pe viaţă şi nu le vei putea uita prea uşor.

Tu te numeri printre hoaţele de inimi din zodiac?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Zodiile care preferă singurătatea decât relațiile lipsite de pasiune
Cate inimi ai frant?
Incepe quiz
Cate inimi ai frant?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.