Horoscop
Înapoi la

Dragostea poate apărea de unde te aștepți mai puțin și te poate lua prin surprindere. Vezi dacă ești pregătită pentru o relație, în funcție de zodie

Dragostea poate apărea de unde te aștepți mai puțin și te poate lua prin surprindere. Vezi dacă ești pregătită pentru o relație, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Dragostea nu este un lucru pe care poți să-l planifici sau căruia îi poți spune „stop” când nu ai chef de prea multe bătăi de cap. Ea te poate lua pe nepregătite, în cea mai ocupată perioadă din viața ta ori după o suferință, când ai promis că nu vei mai iubi din nou. Deși este un eveniment minunat, atunci când te îndrăgostești ai nevoie de o perioadă de adaptare la noua situație, care poate fi mai lungă sau mai scurtă. Află dacă ești pregătită să primești o nouă iubire în viața ta, în funcție de zodie.

fericire

Berbec

În general, inviți dragostea în viața ta și nu te simți niciodată nepregătită să iubești. Dacă apare din senin o persoană interesantă în preajma ta, cu atât mai bine. Ești mereu gata să experimentezi un nou episod romantic, mai ales că cel pe care destinul ți l-a adus în cale ar putea fi Alesul.

Taur

Te păzești de surprize, așa că o dragoste neașteptată nu este un lucru obișnuit pentru tine. Totuși, atunci când lași garda jos și devii mai spontană, ai putea fi luată pe nepregătite de o propunere romantică. Iubirea s-ar putea ivi pentru tine în cele mai banale locuri, la serviciu, la supermarket sau pe stradă. Chiar dacă ești luată de val, te adaptezi destul de repede și-i faci loc dragostei în viața ta.

Gemeni

Adori să întâlnești persoane noi și să trăiești experiențe interesante, așa că ești oricând gata pentru o surpriză romantică. Dar, din cauză că ești tot timpul în mișcare și cauți tot felul de aventuri, s-ar putea să ratezi chiar persoana cea mai potrivită pentru tine. Problema nu este că n-ai fi pregătită pentru o nouă dragoste, ci că s-ar putea să ignori semnalele romantice, din cauza grabei și nestatorniciei.

Rac

Cea mai mare temere a unui Rac este că va fi rănit din nou, dacă va lăsa dragostea să pătrundă în inima sa. De aceea, ești destul de reticentă când vine vorba să accepți alături o persoană nouă, mai ales dacă ai trecut printr-o despărțire. Cu toate acestea, destinul s-ar putea încăpățâna să-ți scoată în cale posibili parteneri romantici, în cele mai neobișnuite locuri și situații. De exemplu, ai putea întâlni pe cineva într-un grup spiritual, la școala de șoferi sau la sala de fitness. Iar de data aceasta ar putea fi chiar persoana potrivită pentru un Rac sensibil ca tine.

Leu

Atunci când ești luată pe nepregătite de iubire, te temi, în primul rând, să nu arăți vulnerabilă sau să nu-ți trădezi slăbiciunile și părțile mai puțin plăcute ale personalității tale. Iată de ce ai nevoie de mai mult timp decât alte zodii pentru a îmbrățișa o nouă dragoste. Este timpul necesar pentru a recunoaște, în fața unei alte persoane, că poți face greșeli, că poți avea temeri și eșecuri. Abia atunci când acceptă că este un om ca toți oamenii, Leul este, cu adevărat, pregătit pentru iubire.

Fecioară

Nu-ți plac prea mult surprizele romantice și nu tolerezi prea ușor ca cineva să intre brusc în viața ta și să-ți dea peste cap rutina și tabieturile. Dimpotrivă, încerci să anticipezi momentul, locul și persoana de care te vei îndrăgosti, să controlezi toate detaliile vieții tale romantice. Dar iubirea nu merge astfel și, după atâtea precauții, s-ar putea să fii luată pe sus de sentimente incontrolabile. Și s-ar putea să-ți placă să te abandonezi pasiunii!

Balanță

Nu ești genul care să se înflăcăreze prea ușor, așa că o surpriză în dragoste este rară în cazul tău. De regulă parcurgi mai multe etape înainte să-ți dăruiești inima cuiva, de la simplă cunoștință la prieten, apoi la amic intim și, în sfârșit, la iubit. De aceea, atunci când iubirea îți intră în casă, o primești cu toate onorurile și rareori te ia pe nepregătite. Dacă, totuși, apare din senin o dragoste nouă, o accepți ca pe un lucru natural și nu te ascunzi niciodată de fericire.

Scorpion

Pentru tine, orice dragoste este puțin neașteptată, pentru că adori să fii surprinsă, să trăiești pasiuni spontane și să te arunci în aventuri romantice. De fapt, mai mult decât orice zodie, Scorpionul își dorește să-și aleagă partenerii după pofta inimii, așa că poate folosi orice ocazie, oricât de serioasă, pentru a găsi o nouă dragoste. Să te îndrăgostești pe loc este un obicei pentru tine, așa că surprizele te pândesc la tot pasul.

pasiune

Săgetător

Liberă și neliniștită, acesta este un adevărat motto pentru tine. Nu-i de mirare că dai peste mici iubiri oriunde te duci, dar nu le iei niciodată prea serios. Nu se poate spune nici că ești pregătită, dar nici nepregătită când vine vorba de iubire. Pur și simplu, iei lucrurile așa cum vin și te bucuri de tot ce-ți rezervă viața. Dar faptul că nu tratezi cu seriozitate relațiile te poate face să ratezi marea iubire, căutând mereu numai distracția și senzațiile tari.

Capricorn

Pentru Capricorn, o surpriză amoroasă poate fi cel mai potrivit lucru pentru a-i schimba viziunea mult prea rigidă în fața lumii. Dacă vei fi smulsă din treburile tale zilnice de o dragoste neprevăzută, irațională, te vei simți dată peste cap la început, plină de temeri, șocată și nu vei ști cum să răspunzi acestei provocări majore. Dar apoi, când te vei lăsa învăluită de tandrețe și vei abandona controlul, fiecare zi va deveni o bucurie pentru tine.

Vărsător

Când ar putea fi surprinsă o femeie Vărsător de iubire? Probabil că niciodată, pentru că este mereu pregătită să contracareze orice noutate din partea destinului. Pentru că vrei să demonstrezi că le știi pe toate, că ești puternică și detașată, nu te lași prea ușor vrăjită de nimeni. De regulă, tu îți alegi partenerul, după o deliberare atentă a tuturor avantajelor și dezavantajelor unei relații. Cât despre o iubire neprevăzută, o tratezi de obicei ca pe o simplă aventură, apoi o lași să plece, dacă nu răspunde standardelor tale.

Pești

romantici

Reacționezi cu grație și încântare în fața oricărei propuneri romantice și de-abia aștepți să-ți iasă în cale marea iubire. Mintea ta este mereu plină de povești de dragoste, așa că oricând ești pregătită să-ți întâlnești prințul pe cal alb. Iubirea nu te va găsi niciodată nepregătită, pentru că trăiești, efectiv, pentru iubire.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit
Incepe quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.