Horoscop
Înapoi la

Durere și suferință pentru patru zodii în ultima lună de iarnă. Uite ce le așteaptă

Durere și suferință pentru patru zodii în ultima lună de iarnă. Uite ce le așteaptă

Lorena Teacă

Iată că, în sfârșit, ajungem în ultima lună de iarnă, februarie, lucru care bucură enorm nativele, deoarece multe dintre acestea s-au săturat de hainele groase și de gerul năprasnic care pare că nu se mai dă plecat.

Cu toate că din această privință luna februarie reprezintă un motiv de bucurie, se pare că patru dintre zodii nu vor avea parte de clipe frumoase în această perioadă. Pentru acestea se preconizează o lună plină de durere și lacrimi, motiv pentru care este esențial să aflăm și cele mai mici detalii despre ceea ce se va întâmpla.

Gemeni

Femeile Gemeni vor considera luna Februarie un coșmar, deoarece vor păți ceea ce și-au dorit cel mai puțin în viață. Din pură coincidență, vor descoperi că partenerul de viață le înșală, lucru care le provoacă o adâncă depresie din care cu greu vor mai ieși. Acestea vor avea nevoie de ajutorul medicilor și al familiei pentru a depăși tristul eveniment, însă cu timpul își vor reveni și își vor relua activitățile zilnice.

Femeie așezată pe scaun cu baloane în mână

Rac

Nativele Rac vor da nas în nas cu fostul iubit, motiv pentru care vor deveni bulversate și incapabile să mai ducă la bun sfârșit activitățile propuse. Întâlnirea va provoca neliniște și durere în sufletul femeilor, acestea devenind ferm convinse că relația trebuie reluată, pentru a se simți fericite. Cu toate acestea, toate eforturile depuse în acest scop se vor dovedi inutile și neluate în seamă.

Fecioară

Se pare că sănătatea nu se prezintă în stare excelentă în ultima lună de iarnă pentru Fecioare. Acestea vor avea de făcut multe vizite la medici, deoarece simptomele dureroase și persistente vor provoca griji. Unele dintre native se vor confrunta cu probleme grave de sănătate, dar cu multă grijă și atenție, acestea vor putea fi depășite și uitate.

Femeie care stă cu spatele pe o stâncă în apă

Vărsător

Problemele cu familia vor continua și în această lună, motiv pentru care este ideal ca nativele Vărsător să nu uite că răbdarea și respectul vor fi atuurile care vor restabili echilibrul dorit. Cei dragi pot fi neînțelegători și nervoși pe tot parcursul lunii, dar tot ceea ce contează este rezultatul final, marcat de liniște și pace.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce tip de suferinta te copleseste?
Incepe quiz
Ce tip de suferinta te copleseste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.