Horoscop
Înapoi la

Dușmanii de moarte ai Fecioarei! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Dușmanii de moarte ai Fecioarei! Cu cine nu se poate înțelege niciodată

Ramona Jurubita

Compatibiltățile între zodii nu se citesc doar în stele, căci particularitățile fiecăreia pot indica mai multe decât suntem noi capabili să înțelegem. Și ne raportăm la ele în orice fel de relație, nu doar când vine vorba de iubire. Asta înseamnă că putem identifica ușor prietenii sau aliații cuiva, dar și dușmani săi cei mai de temut.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

În cazul Fecioarei, lucrurile sunt foarte simple! Nu oricine poate suporta o ființă atât de complicată și de pretențioasă ca ea. Din păcate, mulți nu văd dincolo de înfățișarea ei dură și de spiritul său mereu critic. Bineînțeles că și ea are antipatiile ei! Iar dacă punem toate aceste informații cap la cap, obținem o listă scurtă pe care sunt enumerați nativii care nu se pot înțelege cu Fecioara. Îți poți imagina deja care sunt aceștia?

Uite despre cine este vorba:

Balanță

La fel ca Fecioara, și Balanța vrea să obțină întotdeauna cele mai bune rezultate. Problema este că nu pot exista doi câștigători ai aceluiași concurs, așa că rivalitatea dintre aceste două semne își va spune cuvântul de fiecare dată. Ele vor concura permanent una cu alta, chiar dacă la mijloc nu se află nicio miză. Practic, le este imposibil să lege o prietenie, fiindcă niciuna dintre ele nu renunță la confruntare.
Nicio Fecioară nu are răbdarea necesară pentru a aștepta Balanța să ia o decizie și nicio Balanță nu poate înțelege perfecționismul exagerat al Fecioarei. Dacă doi oameni nu se pot înțelege, ar fi mai bine să stea departe unul de altul, nu?

Siluetele unor parteneri care se ceartă și țipă unul la celălalt

Vărsător

Extremele se atrag, dar nu întotdeauna. Cei doi nativi sunt mult prea diferiți pentru a putea crea o conexiune armonioasă. Este greu de menținut o relație sănătoasă între un Vărsător care vrea să plece mereu în cele mai nebune aventuri și o Fecioară conservatoare care nu renunță la planurile sale din zona de confort. Niciunul nu se va acomoda cu stilul de viață al celuilalt, iar Vărsătorul s-ar putea să râdă de Fecioară, fiindcă, în opinia lui, aceasta ia viața mult prea în serios. Deși amândoi sunt empatici și îi ajută pe cei din jur, le-ar fi foarte greu să colaboreze pentru o cauză comună.

Leu

Deși sunt extrem de apropiate pe cercul zodiacal, aceste două semne pot deveni rivale când se pun față în față. Stilul îndrăzneț al Leului este mult prea mult pentru Fecioara care preferă discreția. Astfel, nici el nu va renunța la plăcerea de a fi în centrul atenției și nici ea nu-și va părăsi conul de umbră pentru a-i sta alături în lumina reflectoarelor.
Niciuna dintre aceste zodii nu ar suporta să își anuleze personalitatea de dragul celeilalte, căci mai devreme sau mai târziu frustrările ar ieși la suprafață. Asta înseamnă că un conflict între ele este iminent, fiindcă ambiția le ține departe, indiferent cât de aproape s-ar afla una de cealaltă.

Tu știi vreo relație între Fecioară și unul dintre aceste semne zodiacale? Ți se pare că funcționează sau dă semne că s-ar termina curând?

Citește și: Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Fecioară

Surse foto: iStock, Pixabay

Surse articol: PrepscholarEastrohelpRomper

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Scorpion
Ce misiune vei avea dupa moarte?
Incepe quiz
Ce misiune vei avea dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.